מה קרה ליד2??
-
@אליהו700 אמר במה קרה ליד2??:
ניסיתי עכשיו להכנס דרך edge במקום מכרום ועובד מצוין
ניסיתי את התרגיל הזה ואצלי זה לא עובד
-
@ayys613 גם אני ניסיתי... זעלבע זאך
-
לא כל כך הגיוני שזה תלוי בדפדפן
יתכן שהחסימה שלהם היא ל-x זמן עד לפעם הבאה -
@אקסס אכן ככה בדרך כלל עובדים חומות האש.
-
אני חושב שהפתרון אמור לבא מצד הספק. לא קשור בכלל לנטפרי.
ואם הם יגלו שזה מהווה שיקול עבור לקוחות לעבור ספק, אני מאמין שהספק ישים פחות לקוחות על אותה כתובת ip -
אם חיפשתם רגע שזה עובד??? עכשיו הרגע!
-
דיברתי על השניה עם המנהלים של אתר יד 2 כדברכם והם אמרו לי בפה אחד : יש לכם אינטרנט כשר : עם סינון
הם בלבד
לא יפה שכל אחד זורק אבן לשני והלקוח באמצע משלם לשתיהם ללא יכולת לגשת לאתרים שבגינו הוא צריך אינטרנט
נא לתקן את הבעיה הזאת , אין סיבה שאצל אינטרנט לא כשר עובד בו יד 2 ובאינטרנט כשר לא עובד וזה הבעיה של יד 2
נא גלו אחריות ואל תאטמו אזנכם
תודה רבה -
@h0532134584 אמר במה קרה ליד2??:
דיברתי על השניה עם המנהלים של אתר יד 2 כדברכם והם אמרו לי בפה אחד : יש לכם אינטרנט כשר : עם סינון
הם בלבד
לא יפה שכל אחד זורק אבן לשני והלקוח באמצע משלם לשתיהם ללא יכולת לגשת לאתרים שבגינו הוא צריך אינטרנט
נא לתקן את הבעיה הזאת , אין סיבה שאצל אינטרנט לא כשר עובד בו יד 2 ובאינטרנט כשר לא עובד וזה הבעיה של יד 2
נא גלו אחריות ואל תאטמו אזנכם
תודה רבהאינטרנט כשר לא עובד? איך נכנס לכאן הכשר?
אני בנטפרי ויד2 עובד לי חלק ללא שום חסימות -
אם זה נכון שספק האינטרנט נותן אותה כתובת IP לכמה משתמשים, צריך לבדוק האם זה חוקי.
לא משלמים להם על שירות VPN ולא על שירות פרוקסי, משלמים להם על שירות ספק אינטרנט. וככזה הם צריכים לספק IP ייחודי לכל גולש. -
@h0532134584 כמו שכבר הסבירו כאן כמה פעמים, זה לא קשור כלל לנטפרי. אצלי עובד חלק.
זה תלוי בספק ורק בו. ולכן צריך להפעיל לחץ על הספק, או פשוט להחליף ספק. -
@memgd אמר במה קרה ליד2??:
אם זה נכון שספק האינטרנט נותן אותה כתובת IP לכמה משתמשים, צריך לבדוק האם זה חוקי.
לא משלמים להם על שירות VPN ולא על שירות פרוקסי, משלמים להם על שירות ספק אינטרנט. וככזה הם צריכים לספק IP ייחודי לכל גולש.לא רק שזה חוקי אלא שזה מחוייב המציאות
-
כל מי שלא עובד לו ב019 ???