אפשרות לסינון של נטפרי בתוכנה על המחשב בשביל חיבור דרך wi-fi לספקי אינטרנט אחרים
-
כיום יש אפשרות סינון רק ע"י ספק אינטרנט באמצעות ראוטר או נסטיק אם קליטה לא הכי מהירה וקושי של ניוד כגון בנסיעות ברכבת וכ"ו למה לא נותנים לנו חסימה למחשב ונתחבר לכל רשת שאנחנו רוצים כמו שיש בחברות מתחרות ואמנם יש אפשרות כזו גם בנטפרי אבל רק לבעלי סיבה מיוחדת של טיסה לחו"ל וכ"ו
א: זה יחסוך בעלויות של כולנו במקום לשלם מאוד יקר לספקי האינטרנט שמנצלים אותנו
ב:זה יתן לנו אינטרנט יותר מהיר בהרבה מהנסטיק שקיים היום בשוק
ג: זה יהיה בשורה לכל אלה שמתנידים אם מחשב נייד ובצידו נסטיק מאוד עדיין ורגיש לכל תזוזה -
@eli-eli הסיבה היא פשוטה לדעתי
כי אם נטפרי יעודד את זה
כל אחד יעשה אצלו רשת לא מסוננת , ואז עם כל מכשיר פלאפון או מחשב שאין בו תוכנת חסימה אפשר להיכנס לרשת שלא מסוננת בכלל... -
@eli-eli אמר באפשרות לסינון של נטפרי גם בחיבור wi-fi לכל מחשב ומכשיר לכולם:
ספק אינטרנט באמצעות ראוטר או נסטיק אם קליטה לא הכי מהירה
בדרך כלל בחיבור קוי זה עובד מעולה ומהיר
חיבור סלולארי זה כל איזור לפי הקליטה ולפי הנטסטיק ועוד.. -
אין שום הגיון במה שאתה אומר מכיון שאני לא ישתמש ברשת כיון שאני עושה נטפר ואילו אחרים גם לא יוכלו כייון שיש חסימה של קוד וכן יש ווי פרי
-
אני מתכוין לאלה שמתניידים אם מחשב נייד ונסטיק או כמוני שיש לי בעל דירה אם אינטרנט פתוח למה לי לעשות קו חדש שאני צריך רק חסימה
-
ין שום הגיון במה שאתה אומר
אין שום הגיון במה שאתה אומר מכיון שאני לא ישתמש ברשת כיון שאני עושה נטפר ואילו אחרים גם לא יוכלו כייון שיש חסימה של קוד וכן יש ווי פרי
בהחלט יש הגיון
א. גם אדם שעושה נטפרי ורוצה רק מסונן לא יכול להכניס לבית שלו רשת לא מסוננת, כמו שכבר אמרו חז"ל אין אפטרפוס לעריות.
ב. אחרים לא יוכלו אומנם שכנים וכדומה..
אבל מה אם שאר בני המשפחה? למשל בן אדם שיש לו בן פחות חזק , בקלות מביא כל מכשיר הביתה או מחשב בלי תוכנת חסימה ומתחבר לרשת פרוצה.. -
אני מתכוין לאלה שמתניידים אם מחשב נייד ונסטיק
זה הכי בעיה, כי ברגע שיש לך נטסטיק ללא סינון , תוכל לחבר אותו לכל מחשב בלי חסימה ולגלוש ללא שום סינון.
או כמוני שיש לי בעל דירה אם אינטרנט פתוח למה לי לעשות קו חדש שאני צריך רק חסימה
אם זה מקרה חריג תפנה לנטפרי ותראה מה האפשריות
-
לא דיברתי על ראוטר ורשת פרוצה בבית שלך אלא בחיבור לשדה תעופה ,מסעדה, רכבת, בתי מלון, ועוד לא חסר מקומות וכל לבעלי נסטיק
-
@eli-eli למי שיש צורך כזה יש אפשרות לעשות חיבור VPN
-
@bbn הם לא נותנים את זה סתם אלא רק לחו"ל וזה השאלה למה אנחנו מקופחים
-
@eli-eli יש לRL ב20 לחודש (אמנם יהיה לך עוד 15 לנטפרי)
-
ב 20 ש"ח לחודש זה אולי 1 ג'יגה לא 50 ג'יגה כמו שיש בחברות הפתוחות
-
@eli-eli VPN