מניעת חסימת יתר
-
-
@לולוש לא התכונתי חלילה שהכל יהיה פתוח התכונתי שדברים מסוימים לדוגמא אתרים כגון כל רגע או כמו במשרד הבריאות שמה יהיה אפשר לפתוך לבד שהפתיחה תיבדק
-
,@ארלונד אני חושב שאתרים כאלה כגון כל רגע אתרים חרדים יהו פתוחים לגמרי ואם לא, יכלו לפתוח לבד והפתיחה תבוקר
-
@ארלונד אם יש צורך בבדיקה, ואפילו צורך קלוש, נטפרי צריכים לעשות את זה ולא המשתמשים.
אם אין צורך בבדיקה כי האתר (מקווה ש) כשר לגמרי, מסתמא אין צורך שהמשתמשים יבדקו.
אם האתר ספק כשר, אבוי לנטפרי אם הם יתנו למשתמשים לבדוק.
בקיצור, חזרנו לנק' הקודמת... -
@לולוש כמו שנטפרי נותנת אפשרות חסימה אז שתיתן גם אפשרות לפתוח לבד מדובר באתרים כשרים לגמרי לדוגמא כל רגע שחסום בחלק המסלולים ובכל זאת זה ניתן לשיקול דעתך
-
@ארלונד וזה לא קשור לבדיקה וחוץ מזה אני דיברתי על אתרים כשרים לגמרי שנטפרי חוסמת שם תמונות לדוגמא כל רגע האתר כשר וטוב אבל כל סרטון או תמונה חסום על זה דברתי אגב אני מסכים אתך שבזה לא צריך בכלל חסימה
-
@ארלונד אמר במניעת חסימת יתר:
@ארלונד וזה לא קשור לבדיקה וחוץ מזה אני דיברתי על אתרים כשרים לגמרי שנטפרי חוסמת שם תמונות לדוגמא כל רגע האתר כשר וטוב אבל כל סרטון או תמונה חסום על זה דברתי אגב אני מסכים אתך שבזה לא צריך בכלל חסימה
אתה טוען שהאתר הנ"ל כשר לגמרי ונטפרי חוסמים חלק?
-
@לולוש כן ולא אני טוען זה נטפרי טוענים שזה כשר אבל כל סרטון נחסם אוטומטית אפילו שזה האתר הכי כשר
-
@לולוש אבל אני מדבר גם על עוד נושא על דברים אקטואלי שזה נטפרי צריכה לבדוק מיד בלי בקשה
-
@ארלונד בזה אני תומך אבל בשתיים לא
כי איך אתה אמור לדעת אם אין שם איזה בעיה
את זה תדע רק אחרי שראייתה את זה ובידיוק בישביל זה יש חסימה -
@מה-הבעיה
זה לא נכון
אני גם מוצאה לפעמים שאני שולח בקשה ומאשרים לי ואז במחשב אחר אני צריך לשלוח שוב
חוץ מי זה זה צריך להיות יותר מהיר כי זה מופיע כמאושר ועדיין לפעמיים יש תמונה של מוצר אפילו באותו מחשב שיוצאים ממנו וצריך לרענן אותו שוב ושוב