תמיכה באנדרואיד
-
@מאןדהו אין
-
@a0533057932 מה שאין, גם לא יהיה, מטעמים עקרוניים. (שלי הק' אין השגה בהם)
-
@מאןדהו וזה לא ענה על השאלה של פותח הפוסט
הוא לא שאל האם יש לנטפרי עיקרון לא לפתוח (למרות שלכאורה כיום זה לא רק עיקרון אלא חוסר יכולת טכנית לפתוח)
ולכן התשובה שלך לא ענת על השאלה
אם היית מציין לו שיש עיקרון לא לפתוח זה היה עוזר לא
זה רק הארה -
@נץ אמר בתמיכה באנדרואיד:
ים של אנשים מחכים לרגע שיהיה נטפרי בתמיכה מלאה לאנדרואיד עם אפשרות לאפליקציות מחנות גוגל
אני לא יודעת. הבנתי מנציג של נטפרי בעבר שלא יהיה להם קו טלפון לאנדרואיד, ולרוב האנשים שמשתמשים באנדרואיד יש צורך בסמס או וואטסאפ.
זו הסיבה שבבית יש לי נטפרי, אבל לצרכי העבודה שלי באין ברירה יש לי סינון אחר -
יש חנות של נטפרי עם כ300 אפליקציות ואפשר לבקש אפליקציות נוספות ע"י שליחת פניה
-
@אליהו700 שוב זה לא תשובה לפותח האשכול
היה כאן פניה אולי ניתן לפתוח את גודל פליי עצמה
וזה שיש משהו אחר לא רלוונטי לנושא -
@מאןדהו
אני מניח שאין עיקרון שלא יהיה אפליקציות שיש אותם גם במחשב והאפליקציה היא רק נוחות
והעיקרון הוא על ווטסאפ פייסבוק ודומותיהם
האם לא שווה לעשות שייפתחו כל האפליקציות באנדרואיד למעט הבעיתיותיש לי טאבלט וכל פתיחה פשוטה של מייל דרך חיפוש גוגל ורק ע''י הגירסא המקוונת של גי מייל וכו'
כשלמעשה רק הכרום ווויז נפתחים
היו כאן הדרכות רבות איך לעקוף זאת עם הרוט ולהכניס את מסמך ההגנה של נטפרי לתוך הרשאות מערכת וכו'
אמנם אצלי זה לא עובד המכשיר מוגן מפני כל גישה אל הרוט -
@מודיעין-עילית לאחר שיש רוט כמעט כל האפליקציות נפתחות
אתה יכול לפרט יותר מה השאלה? -
@מודיעין-עילית אמר בתמיכה באנדרואיד:
@מאןדהו
אני מניח שאין עיקרון שלא יהיה אפליקציות שיש אותם גם במחשב והאפליקציה היא רק נוחות
והעיקרון הוא על ווטסאפ פייסבוק ודומותיהם
האם לא שווה לעשות שייפתחו כל האפליקציות באנדרואיד למעט הבעיתיותיש לי טאבלט וכל פתיחה פשוטה של מייל דרך חיפוש גוגל ורק ע''י הגירסא המקוונת של גי מייל וכו'
כשלמעשה רק הכרום ווויז נפתחים
היו כאן הדרכות רבות איך לעקוף זאת עם הרוט ולהכניס את מסמך ההגנה של נטפרי לתוך הרשאות מערכת וכו'
אמנם אצלי זה לא עובד המכשיר מוגן מפני כל גישה אל הרוטכי אין לך וייפרי לאנדרואיד
זה הפתרון לאנדרואיד היום -
@רחלי1 האפשרות להחזיק וואצאפ עם מספר כשר קיימת. צריך כמובן מכשיר חכם את ההפליקציה ואפשר לקבל קוד אימות של המספר בשיחה קולית. לגבי הDATA ניתן להשתמש בוויפי או בכל נותן שירות DATA אחר.
אגב זורק שאלה: יש אפשרות להחזיק סמארטפון רגיל עם סים מסונן שישמש רק לDATA? אולי ב019?