שיחות וידאו של כללית און-ליין - פתוח בנטפרי?
-
לכללית יש שירות של שיחת וידאו עם רופא בכמה תחומים. האם השירות פתוח בנטפרי? והאם יש הבדל אם עונה רופא או רופאה (ללקוח אין שליטה על זה)?
-
@נגן השיחה עובדת דרך האפליקציה של כללית, או דרך אפליקציה צד ג'?
למה שלא תנסה ותעדכן כאן? -
@נגן אמר בשיחות וידאו של כללית און-ליין - פתוח בנטפרי?:
והאם יש הבדל אם עונה רופא או רופאה (ללקוח אין שליטה על זה)?
לא מאמין...
-
@נגן בעבר לא עבד בכלל, אחרי פניה עם הקלטות נפתח חלקית,
אבל בפועל לא הצלחתי מעולם להתחבר לרופא.
מה שכן, רציתי פעם לשלוח תמונה לרופא עור וזה כן עובד.
לכן אם זה מה שאתה צריך, תפתח את האתר בקישור שמגיע במייל, תעלה את התמונה, ותתנתק.
המערכת של כללית מזהה כשאתה מחובר לאתר ומנסה לחבר אותך לרופא, ובאמת מופיע באתר כמה שיחות שלא נענו.
אם אתה סוגר את האתר אוטומטית הם מתקשרים אליך לטלפון.
יש גם נציגים שלא יודעים את זה ואומרים לך שאתה צריך להתחבר לאפליקציה, אבל מניסיון אין צורך, הרופא יגיע לטלפון שלך. -
@עומד-בפרשת-דרכים אתה מדבר על האתר או על האפליקציה?
כי בזמנו היו לי בעיות בשיחות וידאו באתר של מאוחדת, שאם אני זוכר נכון לא היו באפליקציה של מאוחדת.
נ.ב. גם שם, לאחר אינספור הקלטות נאמר לי על ידי נטפרי, שמה שאיני מצליח להתחבר לשיחות במאוחדת "זה לא קשור לנטפרי" (אז למי כן?????) -
@מאןדהו על האתר.
אם כי לאחר קביעת "פגישה" עם רופא מקבלים מייל עם קישור להורדת אפליקציה, אך הקישור מפנה לאתר. -
@מאןדהו אמר בשיחות וידאו של כללית און-ליין - פתוח בנטפרי?:
כי בזמנו היו לי בעיות בשיחות וידאו באתר של מאוחדת, שאם אני זוכר נכון לא היו באפליקציה של מאוחדת.
נ.ב. גם שם, לאחר אינספור הקלטות נאמר לי על ידי נטפרי, שמה שאיני מצליח להתחבר לשיחות במאוחדת "זה לא קשור לנטפרי" (אז למי כן?????)אני הצלחתי אחרי המון ניסיונות להתחבר לשירות של מאוחדת. (נראה לי שהתכנה שלהם קצת מסובכת).
כך שלנטפרי זה לכאורה לא קשור...