פתיחת אתר לזמן מוגבל (למשל: לשימוש של שעה בלבד)
-
תגובה: מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
אני אדם שמעוניין שרוב האתרים יהיו חסומים, חוץ מאתרים שימושיים מסויימים. ככה אני שומר על כך שאני באופן כללי בלי אינטרנט, חוץ ממה שממש נצרך.לפעמים אני רוצה להיכנס לאתר מסויים, ואני פותח אותו לשם כך - אבל הצורך הוא חד פעמי, כך שבאופן עקרוני היה ראוי שאחסום אותו לאחר השימוש.
בפועל, כמובן, קשה לעשות את זה מפני שיכחה או עצלות וכו', וממילא נוצר במשך הזמן מצב שהרבה מאוד אתרים פתוחים אצלי.
בקיצור, ההצעה שלי היא:
לתת אפשרות לפתוח אתר מסויים לזמן מוגבל (למשל, לשעה), כשלאחר הזמן הזה האתר יחזור ויחסם.
ישר כח.
-
זה הגיוני אבל אבל אני חושב שאם יתאפשר כזה דבר זה יגרום לפתיחה רבה יותר של אתרים
-
@מנ אמר בפתיחת אתר לזמן מוגבל (למשל: לשימוש של שעה בלבד):
תגובה: מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
אני אדם שמעוניין שרוב האתרים יהיו חסומים, חוץ מאתרים שימושיים מסויימים. ככה אני שומר על כך שאני באופן כללי בלי אינטרנט, חוץ ממה שממש נצרך.לפעמים אני רוצה להיכנס לאתר מסויים, ואני פותח אותו לשם כך - אבל הצורך הוא חד פעמי, כך שבאופן עקרוני היה ראוי שאחסום אותו לאחר השימוש.
בפועל, כמובן, קשה לעשות את זה מפני שיכחה או עצלות וכו', וממילא נוצר במשך הזמן מצב שהרבה מאוד אתרים פתוחים אצלי.
בקיצור, ההצעה שלי היא:
לתת אפשרות לפתוח אתר מסויים לזמן מוגבל (למשל, לשעה), כשלאחר הזמן הזה האתר יחזור ויחסם.
ישר כח.
אני לא יודע אם זה אפשרי פתיחת אתר לזמן מוגבל, אבל יש כזה דבר פתיחת פרופיל לזמן מוגבל
-
@מנ תעשה פרופיל חדש ותגדיר שבו יהיה פתוח באתר הנ"ל וותזמן את זמני ההפעלה של הפרופיל המשני.
-
@מוטי-מן אני נמצא תחת קהילה.
הרבה פעמים נחוץ לי אתרים שחסומים, אז אני פונה לקהילה לבקשת פתיחה לזמן מסוים וזה עובד מצוין.
שאם אני מבקש שיפתחו לי אתר לשעתיים אז אחרי שעתיים זה נחסם אוטומטי -
@מוטי-מן רעיון טוב