טאבלט עם חסימה של נטפרי או הדרן?
-
@אליהו700 אפשר קישור?
-
-
-
@מאןדהו @אבצן לא כזה מסובך ניתן לפנות ל @a0533057932
אני עשיתי אצלו בטאבלט סמסונג T295 וכל האפליקציות עובדות חלק גם gmail -
@אבצן זה רשת 4G ו 32 GB
-
@י-הודה כמה עולה ??
-
אז אני רוצה לסכם לפני שאני מבצע רכישה - [וסליחה על בלבול המח של ע"ה כמוני בעניינים כאלה ב"ה...].
אני יכול על המכשיר הזה להתקין חסימה, [שגם סים טרף לא יוכל להפעיל אותו 'פתוח'] ואוכל להשתמש בכמה אפליקציות שאותן אצטרך, כולל סליקת שקים, ואוכל לחסום הווייפיי, ולשים עליו סים כשר של נטפרי? -
@אליהו700 תדבר איתו המייל שלו נמצא בפרופיל שלו
-
@אליהו700 אמר בטאבלט עם חסימה של נטפרי או הדרן?:
@אבצן זה רשת 4G ו 32 GB
נכון, אתה צודק.
אז רק שתדעו שבזאפ ניתן למצוא את זה ביותר זול. -
-
@אבצן תפנה במערכת הפניות לפני שאתה קונה.
היות ולא בכל הדגמים עובד הוויפרי, ההוראות של נטפרי הם לברר במערכת הפניות עוד לפני הרכישה.
נקודה נוספת, תפנה במערכת הפניות לגבי כל האפליקציות שאתה צריך, תוודא שהם פתוחים הוויפרי.
נ.ב. לדוגמא, זום חסום לחלוטין. -
@מאןדהו תודה, שלחתי להם כעת פניה.
-
@פו בהדרן יש הרבה יותר אפליקציות שעובדות בצורה תקינה ורגילה וכן עם תמיכה שיותר בנויה לעבודה איתם, מבחינת כשרות מוץ מנושא התמונות המוטבעות ותמונות אנשי הקשר בווטצאפ למי שבקש לפתוח, הכל מצוין ומושלם, פשוט מאד אפליקציה שיש בה בעיה לא נפתחת, ואף אם זו אפליקציה פיננסית ושימושית, כמו אמריקן אקספרס שחסומה אפי' לבקשות פרטיות.
בנטפרי המעלה הגדולה שיש חוץ מהמחיר זה שמכיון שיש סינון יש דפדפן, משא"כ בהדרן בבסיס אין דפדפן וזה מגביל מאד!!!!! לפעמים בתוך האפליקציות יש קישורים או שלבים שמבוססים על דפדפן, אפי' ההוראות שלי המכשיר לא נפתחות מכיון שזה בדפדפן. ישנה אפשרות בהדרן להתקין דפדפן של נטפרי עם VPN (או נטספארק ברמה הגבוהה, אבל כמובן שפחות מומלץ) שזה שוב נטפרי... -
@mashav אמר בטאבלט עם חסימה של נטפרי או הדרן?:
@פו בהדרן יש הרבה יותר אפליקציות שעובדות בצורה תקינה ורגילה וכן עם תמיכה שיותר בנויה לעבודה איתם, מבחינת כשרות מוץ מנושא התמונות המוטבעות ותמונות אנשי הקשר בווטצאפ למי שבקש לפתוח, הכל מצוין ומושלם, פשוט מאד אפליקציה שיש בה בעיה לא נפתחת, ואף אם זו אפליקציה פיננסית ושימושית, כמו אמריקן אקספרס שחסומה אפי' לבקשות פרטיות.
בנטפרי המעלה הגדולה שיש חוץ מהמחיר זה שמכיון שיש סינון יש דפדפן, משא"כ בהדרן בבסיס אין דפדפן וזה מגביל מאד!!!!! לפעמים בתוך האפליקציות יש קישורים או שלבים שמבוססים על דפדפן, אפי' ההוראות שלי המכשיר לא נפתחות מכיון שזה בדפדפן. ישנה אפשרות בהדרן להתקין דפדפן של נטפרי עם VPN (או נטספארק ברמה הגבוהה, אבל כמובן שפחות מומלץ) שזה שוב נטפרי...יש משהו חדש
אתרים כשרים אאל"ט -
@מאןדהו אמר בטאבלט עם חסימה של נטפרי או הדרן?:
@אבצן תפנה במערכת הפניות לפני שאתה קונה.
היות ולא בכל הדגמים עובד הוויפרי, ההוראות של נטפרי הם לברר במערכת הפניות עוד לפני הרכישה.
נקודה נוספת, תפנה במערכת הפניות לגבי כל האפליקציות שאתה צריך, תוודא שהם פתוחים הוויפרי.
נ.ב. לדוגמא, זום חסום לחלוטין.תודה.
פניתי לנטפרי ושאלתי - והתשובה הייתה שהמכשיר הזה נתמך. -
אגב, איזה סים נטפרי צריך בשביל זה?
זה כמו כל סים רגיל לגלישה בסטיק, או שזה סים שונה?
ולמי יש מחיר טוב לסים עם 1 ג"ב גלישה? -
@אבצן אמר בטאבלט עם חסימה של נטפרי או הדרן?:
ולמי יש מחיר טוב לסים עם 1 ג"ב גלישה?אתה לא בכיוון של הגלישה בכלל
לפחות 5 ג'יגה אם לא 10
וזה סים רגיל של נטפרי -
@a0533057932 אמר בטאבלט עם חסימה של נטפרי או הדרן?:
@אבצן אמר בטאבלט עם חסימה של נטפרי או הדרן?:
ולמי יש מחיר טוב לסים עם 1 ג"ב גלישה?אתה לא בכיוון של הגלישה בכלל
לפחות 5 ג'יגה אם לא 10
וזה סים רגיל של נטפריאני צריך בעיקר לוייז.
שעה וייז צורכת כ-3 מ"ב. -
אגב, התשלום הקבוע עבור הסים - אני מבין שלא כולל סינון, הגם שיש לי נטפרי על המחשב, זה אומר שאם לדוגמא אני משלם חודשי על הסים 25 ש"ח, אצטרך להוסיף 15 ש"ח עבור הסינון, זה נכון?
כי אם כן - אז וייז של הדרן משתלם יותר, ששם משלמים רק 20 ש"ח לחודש.
[רק ששם אתה תאלץ לשלם את זה 3 שנים מלאות, גם אם המכשיר ימות באמצע... רק שעכ"פ זה חצי מחיר...] -
@אבצן יש לנטפרי סים לוויז בלבד כשאין עלות חודשית לנטפרי