זומים שנחסמים
-
@לולוש אמר בזומים שנחסמים:
@מעמד, גם אני לא, אבל גם מעולם, ב"ה, לא נתקלתי בתכנים אסורים בזום.
אמנם זה קיים, אבל נראה לי שמי שנתקל בזה אלו רק אנשים שנכנסו לזומים שהם לא הוזמנו אליהם.
אני טועה?לא מבין את הטענה, מה ההבדל אם הוזמנתי או לא, אם זה תוכן בעייתי וניתן להגיע אליו דרך הרשת הוא לא צריך להיות פתוח, זאת המדיניות מאז ומעולם, מה השתנה כעת.
-
@מעלה-ומוריד
גם לנשים מותר למסור סדנאות באמצעות זום.
הקיצוניות של קומץ הזויים והניסיון להדיר נשים מכל מרחב ציבורי-
עברו כל גבול.
מפגש זום אינו פסול רק כיון שמי שמעביר אותו זו אשה ולא גבר.
לא מדובר בבור ברשות הרבים כמו תמונה לא ראויה באתר חדשות. למפגש זום לא מגיעים במקרה או בטעות. יש סדרה של פעולות אקטיביות שחותרות לכך, ואם למישהו יש הפרעה עמוקה כל כך עד שהוא נוטה להיכנס לסדנאות לא רלוונטיות עבורו שמועברות על ידי נשים, הוא צריך לטפל בעצמו באופן פרטי ולא לנסות להתאים את כל העולם לעיוות האישי שלו.נטפרי התחילו בחינם כדי שאף כח לא יאיים עליהם כלכלית.
בבקשה, אל תאפשרו למטורפים שהשתלטו לנו על ספרי הילדים, על הפאזלים ועל העיתונות- להיכנס אלינו הביתה ולהפריע לשגרת חיים ועבודה.
אל תתנו למשועממים ומציקנים כח בידיים לחבל בחייהם של אחרים. -
@avitalx מישהו מכריח אנשים להשתמש במוצר/סינון נטפרי? אם אלה הכללים של הסינון, והם לא מתאימים למישהו, הוא יכול לחפש סינון אחר. למה לשנות את הסינון?
-
@avitalx אמר בזומים שנחסמים:
הקיצוניות של קומץ הזויים והניסיון להדיר נשים מכל מרחב ציבורי-
לא קשור לנושא.
-
@מן-המודיעין, הרעיון הוא שמדובר על תכנים שאינם בעייתיים מצד עצמם:
קורסים לנשים, אותם מעבירות נשים!
שוב, מצד הקורס עצמו-אין בעיה, אך אם גבר שלא הוזמן נכנס-מתחילות הבעיות. -
@avitalx
הטענה שלך טענה ישנה
לאורך כל הדורות היא נטענה בווריאציות שונות
והיא תמשיך לצוף כל עוד לא התגשמה משאלתו של עם הנצח
ואתא הקב"ה ושחט למלאך המוות -
@avitalx הדברים שאמרתם נכונים בחלקם, אבל אקורד הסיום צורם נורא.
אם נטפרי "התחילו בחינם כדי שאף כח לא יאיים עליהם כלכלית" מה אתם מבקשים לא לשים לב למטורפים? ממי אתם מבקשים? מעל איזו במה?
נשמע מדבריכם ביקורת על כלל הממסד והשיח בציבור החרדי, וכי אתם מכירים ציבור אלטרנטיבי בו הכל טוב או שזה רק משאלת לב שאולי לא אפשרית? אולי כל התופעות לוואי של ההשתלטות הזו מחוייבים המציאות בבחינת זה מה יש? ברור שיכול להיות טוב יותר, אין מי שלא מסכים בזה. אבל שאיפה לשיפור לא צריכה לעבור דרך כעס על הקיים.בנטפרי מאמינים שאם עושים מה שנכון, הלקוחות בסופו של דבר מרוצים. האסטרטגיה הזו מלווה אותם הרבה שנים בהצלחה. כל השאלה היא מה נכון, וזה אכן לא קל ופשוט בכלל, וכל אחד רואה זוית אחרת של התמונה (כולל נטפרי, הם בני אדם).
-
@נטפריס אם לדעתם של מספר אנשים, נטפרי אחראית על הדברים השליליים בציבור המיוחד הזה שקוראים לו הציבור החרדי, הרי שמוצדק הכעס הגדול שלהם על נטפרי.
נ.ב. אני לא מסכים איתם. -
@memgd השינוי הוא לחסום את זום, שהיה פתוח עד היום.
-
@מאןדהו אמר בזומים שנחסמים:
@memgd השינוי הוא לחסום את זום, שהיה פתוח עד היום.
אני בעד שינויים ביורוקרטיים בנטפרי, כמו שקיפות, איכות, וכדומה.
אני נגד שינויים עקרוניים.אנשים שהצטרפו עד כה, הצטרפו על דעת העקרונות הקיימים בנטפרי.
קורס אונליין הוא לא דבר חדש. הפלטפורמה זום אולי חדשה יחסית.
אם העקרונות הקיימים קובעים שתוכן ציבורי פתוח רק בלי תמונות נשים, וזום בלי סיסמא שהתפרסם ברבים נחשב כתוכן ציבורי, אזי צריך לחסום אותו. להודיע בצורה מסודרת? בוודאי. אבל לחסום. תשאל אבל היה פתוח עד היום? אז אם היתה תקלה צריך להמשיך עם התקלה או צריך לתקן אותה?
יתכבדו נא כל מעבירי הקורסים שחפצים בלקוחות נטפרי, ויתאימו את הקורסים או את הגישה אליהם לכללי נטפרי.כמובן לענ"ד, אני לא מייצג אף אחד חוץ ממני...
-
@avitalx
כבר נאמר מספר פעמים בפורום ע"י מנהלי נטפרי, שהחסימה המוחלטת של נשים היא בגלל אילוצים טכניים גרידא,
(לא ניתן לסמוך על שיקול דעת של הודי מה נקרא פרוץ ומה תקין)
גם בנושא הזום אתה צודק שקורס סטנדרט שמעבירה אישה היא לא עילה לסגירתו,
אבל תסכים איתי שזה לא סיבה שכל הזומים יהיו פתוחים, הרי יש לינקים ברשת לזום שהם לא אישה תמימה שמעבירה קורסים אלא גרועים בכל קנה מידה,
וכאן אנו מגיעים שוב לבעיה טכנית, כיון שלא ניתן לפתוח באופן גורף אלא רק בצורה פרטנית, -
@מן-המודיעין אמר בזומים שנחסמים:
(לא ניתן לסמוך על שיקול דעת של הודי מה נקרא פרוץ ומה תקין)
הבעיה שבסרטונים (שלא נבדקים ע"י הודים אלא ע"י נשים מאנ"ש) ולפעמים יש חסימה של תמונה שרואים בתוך הסרטון, של אשה בת 80, בגודל קטן, שחור לבן. לדעתי בזה צריך לקבוע מדיניות.