עזרה דחופה בנטפרי: ערוץ יוטיוב פעיל - איך מעלים מודעה? ואיך שמים לוגו ערוץ?
-
דרוש עזרה דחופה בהקדם לערוץ היוטיוב,
אנחנו חסומים בנטפרי,- יש לנו כבר אלפי מנויים, אך משום מה לא מצליחים לעלות מודעת פרסום בערוץ.
- וגם - אשמח לדעת כיצד ניתן להוריד סרטון מתוך הערוץ (מוגדר כ'פרטי'), יש חץ של הורדה והוא לא נותן להוריד.
- ודבר נוסף, הבנתי שיש אופציה לעלות לערוץ לוגו קבוע, שבכל סרטון הוא יופיע בצד הסרטון בפנים ממש בתוך הסרטון. (לא הלוגו הכללי של הערוץ).
איך עושים הגדרה כזאת קבועה?
-
@המאורות האם ניסיתם לבצע את הנ"ל ונתקלתם בהודעת חסימה של נטפרי או בהודעת שגיאה כלשהי של יוטיוב?
אם כן - פנו באמצעות מערכת הפניות ויבדקו האם הבעיה נובעת מהסינון ובמידת האפשר יפתרו אותה.
אם אינכם יודעים כלל כיצד מבצעים את הפעולות הנ"ל ביוטיוב - מוטב שתשאלו זאת באחד מהפורומים המופיעים בצד שמאל. -
@המאורות אני מקווה שלי יכעסו עלי.
אבל אני אנסה לעזור לך קצת.אנחנו חסומים בנטפרי,
אני לא יודע אם אתה רוצה שהערוץ שלך יאושר בנטפרי,
אבל אם כן, אז עיין כאן.- יש לנו כבר אלפי מנויים, אך משום מה לא מצליחים לעלות מודעת פרסום בערוץ.
ב"מרכז השליטה של הערוץ" תיכנס לקטע 'מונטיזציה' ובאם הגעת למכסה של אלף מנויים ו4,000 שעות צפיה בשנה האחרונה, יוצג לך שם כפתור לבקשת הצטרפות לתוכנית השותפים. ושם תפעל לפי ההוראות.
- וגם - אשמח לדעת כיצד ניתן להוריד סרטון מתוך הערוץ (מוגדר כ'פרטי'), יש חץ של הורדה והוא לא נותן להוריד.
הוא לא נותן להוריד, מהסיבה שהסרטונים שלך חסומים בנטפרי, אם זה יהיה פתוח זה ירד לך.
- ודבר נוסף, הבנתי שיש אופציה לעלות לערוץ לוגו קבוע, שבכל סרטון הוא יופיע בצד הסרטון בפנים ממש בתוך הסרטון. (לא הלוגו הכללי של הערוץ).
כך:
-
@א-פושטער-איד אמר בעזרה דחופה בנטפרי: ערוץ יוטיוב פעיל - איך מעלים מודעה? ואיך שמים לוגו ערוץ?:
@המאורות אני מקווה שלי יכעסו עלי.
אבל אני אנסה לעזור לך קצת.אנחנו חסומים בנטפרי,
אני לא יודע אם אתה רוצה שהערוץ שלך יאושר בנטפרי,
אבל אם כן, אז עיין כאן.- יש לנו כבר אלפי מנויים, אך משום מה לא מצליחים לעלות מודעת פרסום בערוץ.
ב"מרכז השליטה של הערוץ" תיכנס לקטע 'מונטיזציה' ובאם הגעת למכסה של אלף מנויים ו4,000 שעות צפיה בשנה האחרונה, יוצג לך שם כפתור לבקשת הצטרפות לתוכנית השותפים. ושם תפעל לפי ההוראות.
צריך 4,000 שעות צפיה בשביל להעלות מודעה לערוץ עצמו ממש?- וגם - אשמח לדעת כיצד ניתן להוריד סרטון מתוך הערוץ (מוגדר כ'פרטי'), יש חץ של הורדה והוא לא נותן להוריד.
הוא לא נותן להוריד, מהסיבה שהסרטונים שלך חסומים בנטפרי, אם זה יהיה פתוח זה ירד לך.
הערוץ שלנו פתוח בנטפרי, ובכל זאת הוא כותב לי הדף חסום בנטפרי.- ודבר נוסף, הבנתי שיש אופציה לעלות לערוץ לוגו קבוע, שבכל סרטון הוא יופיע בצד הסרטון בפנים ממש בתוך הסרטון. (לא הלוגו הכללי של הערוץ).
כך:
חשבתי שיש אפשרות מלבד האופציה להרשמה לערוץ, להכניס גם לוגו כזה לתוך הסרטון (כביכול).
-
@המאורות אולי זה יעזור:
https://danielzrihen.co.il/make-money-with-youtube/