בדיקת תמונות בצ'אט של גוגל
-
הצעתי במערכת פניות והציעו להציע את זה פה.
ההצעה שלי היא שנטפרי אולי יפנו בתור גוף סינון לגוגל, ויסבירו להם את הצורך של הסינון, ויבקשו מגוגל API שיאמר להם אם קובץ הוא פומבי או לא (הרי ברור שקובץ שהעליתי בצ'אט לפלוני לא יכול להיפתח ע"י אף אחד חוץ ממני ומפלוני)
-
-
@hagai-w אמר בבדיקת תמונות בצ'אט של גוגל:
(הרי ברור שקובץ שהעליתי בצ'אט לפלוני לא יכול להיפתח ע"י אף אחד חוץ ממני ומפלוני)
לא בדיוק
אם יש למישהו את הקישור לתמונה שנשלחה בצ'אט פרטי גם אם זה לא נשלח אליו הוא יכול לגשת לתמונה -
@מרדכי אמר בבדיקת תמונות בצ'אט של גוגל:
(הרי ברור שקובץ שהעליתי בצ'אט לפלוני לא יכול להיפתח ע"י אף אחד חוץ ממני ומפלוני)
לא בדיוק
אם יש למישהו את הקישור לתמונה שנשלחה בצ'אט פרטי גם אם זה לא נשלח אליו הוא יכול לגשת לתמונהאם יש לי תמונה במייל אפשר לכולם לגשת לתמונה? מן הסתם לא. גם בדרייב. אז שיעשו כך גם בצ'אט.
-
@or אם יש את הקישור המדויק לקובץ בדרייב זה תלוי איך הגדרת אותו
בצאט זה מוגדר גלוי לכולם
במייל לא בדקתי -
@or אמר בבדיקת תמונות בצ'אט של גוגל:
אם יש לי תמונה במייל אפשר לכולם לגשת לתמונה? מן הסתם לא. גם בדרייב. אז שיעשו כך גם בצ'אט.
במייל זה כתובת מסוג אחר לגמרי
@hagai-w העלה הצעה שנטפרי יבקשו מגוגל API לזיהוי אם זה פרטי או ציבורי
ועל כך כתבתי שזה אותו סוג של כתובת ואין הבדל אם מעלים את זה בצ'אט פרטי או בצ'אט ציבורי
מצו"ב לדוגמה
לשניהם יש גישה לכולם
תמונה מצ'אט פרטי
https://lh3.googleusercontent.com/-0lId-efpdZ0/YIHbJf5C9LI/AAAAAAACN20/q6_8WYf_l60BWukZTrrp2_lVKFZG8bFUACK8BGAsYHg/s512/2021-04-22.png
ותמונה מצ'אט ציבורי
https://lh3.googleusercontent.com/-Ywlt7wolm_c/YLAz0Rv8p5I/AAAAAAACOkM/nHfGN21o-pccnImWUXgblDITIkRCupAmQCJEEGAsYHg/s271/2021-05-27.pngבנוסף לכך לא סביר שגוגל יעשו כזה שינוי רק בגלל בקשה של נטפרי
-
@מרדכי
זה אומר שאין באמת פיתרון... אפילו לא לגוגל. -
-
@a0533057932 אמר בבדיקת תמונות בצ'אט של גוגל:
@מרדכי
זה אומר שאין באמת פיתרון... אפילו לא לגוגל.נכון
אלא א"כ, נשלח לגוגל פניות בטענה שזה לא מספיק פרטי.. ושיש גישה לתמונות לאנשים מבחוץ וכו'. ושישנו את הכתובת.
-
@or זה פרטי לחלוטין.
כבר ראיתי פעם מישהו ששאל למה זה לא מאובטח.
גוגל ענו לו שהתמונות לא ניתנות לניחוש בגלל האורך.
יחי המלך!