טאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen
-
@חיים-כהן לא אמרת
טעות שלי
אני שואל שאלה אחת
אתה משתמש בוויפרי לאנדרואיד
האם האפליקציה של גוגל דרייב עובדת? -
דרייב באפליקצייה לא עובד.
-
@a0533057932 אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
האם האפליקציה של גוגל דרייב עובדת?
לא עובדת (כמו כל האפליקציות של גוגל)
אפשר להשתמש דרך הדפדפן
ולגבי ג'ימייל אפשר רק ע"י imap -
@ר-חיים אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
@a0533057932 אמר בטאבלט Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 SM-P610 64GB 4GB RAM Wi-Fi With S-Pen:
האם האפליקציה של גוגל דרייב עובדת?
לא עובדת (כמו כל האפליקציות של גוגל)
אפשר להשתמש דרך הדפדפן
ולגבי ג'ימייל אפשר רק ע"י imapאז מה אם גם לך קוראים חיים, לכן אתה צריך לחזור אחריי?
-
לא ראיתי שכבר כתבת
-
אני לא יודעת מה לעשות שום אפליקציה כמעט לא עובדת לי בטאבלט הכל באנגלית ושעות עד שהם עונים על כל שאלה ממש סיוט
-
@חיים-כהן באם תרצה לדעת מה ההבדל בין IMAP לחשבון גוגל ההבדל הוא בשאר אפליקציות גוגל
כלומר
דרייב \ יומן \ צאט
וכוונתי
יתכן שכולם עובדים דרך הדפדפן
אבל המעלה של יישומי גוגל אינה קיימת גם לאחר התקנת וויפרי
נפק"מ לאפליקציות שמוגדר בהם שיתוף ותמיד אפשר לבחור בשיתוף את הדרייב באם זה דפדפן אין אפשרות
ועוד -
@a0533057932 אכן כן.
מכיון שהגדרת imap הינה הגדרה ספציפית של יבוא דואר אלקטרוני, לכן אין היא פותרת את הבעיה שפתיחת חשבון גוגל לא מתאפשר בטאבלט אנדרואיד בחיבור לנטפרי (עם וייפרי בכל אופן), ולכן עדיין הדרייב והמפות לא עובדים באפליקצייה הייעודית שלהם, אלא רק דרך הדפדפן. -
איך הכל כאן התחרבש...
אכתוב שוב, מקווה שיוצג כדבעי..
מכיון שהגדרת imap הינה הגדרה ספציפית של יבוא דואר אלקטרוני, לכן אין היא פותרת את הבעיה שפתיחת חשבון גוגל לא מתאפשר בטאבלט אנדרואיד בחיבור לנטפרי (עם וייפרי בכל אופן), ולכן עדיין הדרייב והמפות לא עובדים באפליקצייה הייעודית שלהם, אלא רק דרך הדפדפן
-
@חיים-כהן
אם אני במחשב מכניס נתון לגוגל שיטס [מקביל לאקסל] ומרענן את הטאבלט זה מסתנכרן אבל אם אני מנסה להכנס לתא בטאבלט אני לא רואה תגובה ואפילו לא מקבל מקלדת על המסך -
@m-t
תעשה גירסת מחשב, לי זה פתר את הבעיה.