טלגרם
-
-
-
@כוספים-למשיח אמר בטלגרם:
קיים מוצר כזה. והוא אכן פותר חלק מהבעיות של הטלגרם.
איזה הוא כן הצליח לפתור?
ומה לא?כל המושג סינון לטלגרם זה רק הקליינט בקצה
חסרונות
תמיד ניתן להתקין קליינט לא מסונן
אין מה שיפריע להעביר לי קבצים באופן אישי \ לחבר אותי לקבוצות וכד'
כל עוד והשינוי הוא רק בקליינט
זה לא סינון בכלל -
@a0533057932 אמר בטלגרם:
איזה הוא כן הצליח לפתור?
חסרונות
זה לא סינון בכללמה זה קליינט?
-
@a0533057932 אמר בטלגרם:
איזה הוא כן הצליח לפתור?
חסרונות
זה לא סינון בכללמה זה קליינט?
התוכנה \ אפליקציה שמותקנת במכשיר המשתמש
-
@a0533057932 אמר בטלגרם:
איזה הוא כן הצליח לפתור?
חסרונות
זה לא סינון בכללהסינון הוא לא רק בקליינט
יש תכנים שהספק כן יכול לסנן -
פוסט זה נמחק! -
@אהרן-שובקס יש הבדל בין וואטסאפ לטלגרם. וואטסאפ מעצם מהותו ניתן להתקנה במקום אחד בלבד, ואילו טלגרם ניתן להתקנה במקביל בכמה מקומות.
וחוץ מזה, וואטסאפ חסום בנטפרי. -
פוסט זה נמחק! -
זכור לי ש@mat הגיב פעם בפרוג
שבטלגרם פשוט אין שום צורך אמיתי, ולמי שרוצה לתקשר יש מספיק פלטפורמות אחרות. -
@אהרן-שובקס אמר בטלגרם:
@אהרן-שובקס יש הבדל בין וואטסאפ לטלגרם. וואטסאפ מעצם מהותו ניתן להתקנה במקום אחד בלבד, ואילו טלגרם ניתן להתקנה במקביל בכמה מקומות.
נו אז מה?
בוואטסאפ היות והאפליקציה ניתנת להתקנה במקום אחד בלבד, אין שום בעיה לחסום את המקום הזה.
בטלגרם שהאפליקציה ניתנת להתקנה במקביל על כמה מקומות, איך תמנע התקנה של האפליקציה על מקומות נוספים, חוץ ממה שפתוח בנטפרי? -
איזה הוא כן הצליח לפתור?
ומה לא?נראה לי שמאז ההודעה ההיא המוצר הזה התקדם מאד ואולי כיום הוא כבר פותר הרבה יותר בעיות.
מה שהוא לא פותר לעניות דעתי זה העברת קבצים גדולים ממשתמש פרטי מסוים למשתמש פרטי אחר, ואולי עוד דברים שאיני יכול לעלות בדעתי.
את כל הבעיות של קבוצות ערוצים ובוטים המערכת הזו פתרה לכאורה לחלוטין, ורק מה שמאושר על ידי מנהל הסינון יופיע בטלגרם.זה אכן סינון בקליינט מסוים אבל אם יש מערכת סינון שמונעת התקנה של קליינטים אחרים לכאורה המשתמש מכוסה.
בנוסף לכשתהיה גרסה כזו לווינדוס היא אמורה לכסות בצורה כלשהי גם את הנישה הזו (היות ולא קיימת נכון להים מערכת סינון ששולטת על מה מותקן במחשב ומה לא בשונה מאנדרואיד למשל) מפתח היישום הזה טוען שזה פתיר, לעת עתה הוא עוסק באנדרואיד ואפל ולא בווינדוס כך שנכון להיום לפתרון שיעבוד בווינדוס ושאפשר לחשוב אם אפשר לאשר אותו צריך עוד לחכות.מבחינת יכולת טכנית יותר פשוט לטפל בטלגרם מאשר בווטסאפ משום שטלגרם במוצהר הוא ישום בקוד פתוח שמאפשר לבצע שינויים ביישום. לעומת זאת ווטסאפ רואה בעין רעה מאד התערבות במערכת שלה ומנסה כל העת למנוע את זה. חסרון נוסף שיש בווטסאפ שהיא מחייבת מכשיר אנדרואיד פעיל עם האפליקציה לפחות בינתיים.
-
@אהרן-שובקס אמר בטלגרם:
נו אז מה?
בוואטסאפ היות והאפליקציה ניתנת להתקנה במקום אחד בלבד, אין שום בעיה לחסום את המקום הזה.
בטלגרם שהאפליקציה ניתנת להתקנה במקביל על כמה מקומות, איך תמנע התקנה של האפליקציה על מקומות נוספים, חוץ ממה שפתוח בנטפרי?אם למישהו יש גישה להתקנה במקומות אחרים הוא יתקין רק שם בלי להתקין בנטפרי
-
ברוררררררררררררררר שטלגרם לא עובד בנטפרי אתה צוחק איתי
-
יש אפשרות לעשות סינון בטלגרם
ולא עושים זה מכמה סיבות הגיוניות
אחת מהן - הצדיק שישמע שיש טלגרם מסונן יפתח אותו אצל החבר בעבודה (ששם אין סינון) ויתגלע לו כל הזוהמה והמה לאבדון הלכו, -
@basis20 ואם צריך לצרכי עבודה?
-
יש אפשרות לעשות סינון בטלגרם
ולא עושים זה מכמה סיבות הגיוניות
אחת מהן - הצדיק שישמע שיש טלגרם מסונן יפתח אותו אצל החבר בעבודה (ששם אין סינון) ויתגלע לו כל הזוהמה והמה לאבדון הלכו,כמעט כמו הצדיק שישמע שיש אינטרנט מסונן ויפתח אותו אצל החבר בעבודה ויתגלע לו כל הזוהמה...
לא מבין את הלוגיקה, זה בעייתי בדיוק כמו שאינטרנט לא מסונן בעייתי.
ומהסיבה הזו בדיוק לא מדברים על לאשר את זה סתם, אלא עם סינון מובנה קפדני.בכל מקרה... כידוע זה לא נושא שמעניינו של הפורום.
-
@אהרן-שובקס אמר בטלגרם:
נו אז מה?
בטלגרם שהאפליקציה ניתנת להתקנה במקביל על כמה מקומות, איך תמנע התקנה של האפליקציה על מקומות נוספים, חוץ ממה שפתוח בנטפרי?אם למישהו יש גישה להתקנה במקומות אחרים הוא יתקין רק שם בלי להתקין בנטפרי
לא מדויק,
יש הרבה אנשים שיש להם אפשרות חד פעמית להיכנס לאינטרנט לא מסונן, (עיין ערך "מזכי הרבים" שולחים למייל) ובטלגרם אפשר גם להיכנס לחשבון בלי להתקין, ואם כן מה רע להיכנס פעם אחת, לחבר לקבוצות מסוימות ואח"כ ליהנות (או לסבול) מהם בבית.
אבל שמעתי שגם על זה יש פיתרון כלשהו. -
@אהרן-שובקס אמר בטלגרם:
נו אז מה?
לא מדויק,
יש הרבה אנשים שיש להם אפשרות חד פעמית להיכנס לאינטרנט לא מסונן, (עיין ערך "מזכי הרבים" שולחים למייל) ובטלגרם אפשר גם להיכנס לחשבון בלי להתקין, ואם כן מה רע להיכנס פעם אחת, לחבר לקבוצות מסוימות ואח"כ ליהנות (או לסבול) מהם בבית.
אבל שמעתי שגם על זה יש פיתרון כלשהו.במוצר שדובר עליו כאן, לא ממש משנה מה תעשה במקום אחר החשבון שלך במערכת המסוננת יציג רק את מה שאושר לך.