וואטסאפ באנדרואיד
-
אני שואל בשביל מישהו ששמע לאחרונה שיעור נגד סמארטפונים, והוא החליט שהוא רוצה לזרוק את הסמארטפון, רק הבעיה שהוא חייב וואטסאפ.
הצעתי לו כל מיני הצעות, אבל אני בעצמי לא חושב שהן הצעות טובות, להשתמש בשיאומי מקשים "תומך כשר" וכד', תהיתי אם ישנה אפשרות להשתמש ברשת מ-2 סימים, סים אחד של נטפרי, וסים אחד רק בשביל וואטסאפ, וגם להתקין וויפרי לאנדרואיד, ושבכל זאת הוואטסאפ יעבוד? (כמובן שכשירצו להשתמש בוואטסאפ, יעברו לרשת של הסים הפרוץ) -
@hagai-w אמר בוואטסאפ באנדרואיד:
אני שואל בשביל מישהו ששמע לאחרונה שיעור נגד סמארטפונים, והוא החליט שהוא רוצה לזרוק את הסמארטפון, רק הבעיה שהוא חייב וואטסאפ.
הצעתי לו כל מיני הצעות, אבל אני בעצמי לא חושב שהן הצעות טובות, להשתמש בשיאומי מקשים "תומך כשר" וכד', תהיתי אם ישנה אפשרות להשתמש ברשת מ-2 סימים, סים אחד של נטפרי, וסים אחד רק בשביל וואטסאפ, וגם להתקין וויפרי לאנדרואיד, ושבכל זאת הוואטסאפ יעבוד? (כמובן שכשירצו להשתמש בוואטסאפ, יעברו לרשת של הסים הפרוץ)לקחת הדרן שבו יהיה רק וואצפ
-
@a0533057932
החיסרון העיקרי בזה - זה המחיר. הפלאפון הנוכחי שלו עלה לו רבע מהמחיר של הפלאפון הכי זול של הדרן. -
@hagai-w אמר בוואטסאפ באנדרואיד:
@a0533057932
החיסרון העיקרי בזה - זה המחיר. הפלאפון הנוכחי שלו עלה לו רבע מהמחיר של הפלאפון הכי זול של הדרן.בעיה ידועה
וזה למיטב זכרוני היה אחד הסיבות שהתחילו בנטפרי לפתח וויפרי לאנדרואיד
יש רשמית במתמחים אחד שמתעסק בחסימות ברמת MDM יתכן והוא יוכל לעזור בנושא -
@hagai-w אם הוא לא חייב דווקא בסמרטפון אז לפי מה שידוע לי כמישהו שמתעסק בתחום של סיוע לאנשים בעניני סינונים לוועידת הרבנים לביצור חומות הדת (1599-550-330) יש פתרון לואטסאפ למחשב תפנה אותו אליהם
(אמור להתאים גם לטאבלט ווינדוס)