View Photos
-
no product can be bought without SEEING IT. therefore I have to buy things on a computer with a different filter agent, because it takes extremely long until photos are opened since I DON'T KNOW what I'm going to buy, therefore ALL POSSIBLE PRODUCTS need to be open to be able to find the right one.
I therefore suggest that you get robots to detect keywords and image properties that might be bad
.and send ONLY THOSE for checking, so at least most pictures / items can be quickly and easily viewed
I also think that the 'skin cover filter' that teqloc filter uses is very usefull 1. because it makes it difficult to figure out what you're seeing in case its inappropriate and 2. I appreciate not seeing all faces of people etc - even if it's not 'inappropriate'
thanks -
@workzonemcr-gmail-co
תרגום גוגל
לא ניתן לקנות מוצר מבלי לראות אותו. לכן אני צריך לקנות דברים במחשב עם סוכן סינון אחר, כי לוקח הרבה זמן עד שתמונות נפתחות מכיוון שאני לא יודע מה אני הולך לקנות, לכן כל המוצרים האפשריים צריכים להיות פתוחים כדי להיות מסוגלים למצוא את המתאים.
לכן אני מציע שתשיג רובוטים כדי לזהות מילות מפתח ומאפייני תמונה שעלולים להיות גרועים
.ושלח רק את אלה לבדיקה, כך שלפחות ניתן לראות את רוב התמונות/פריטים במהירות ובקלות
אני גם חושב ש'מסנן כיסוי העור' שבו מסנן teqloc משתמש הוא מאוד שימושי 1. כי הוא מקשה להבין מה אתה רואה במקרה שהוא לא הולם ו 2. אני מעריך לא לראות את כל הפנים של אנשים וכו' - אפילו אם זה לא "לא הולם"
תודה -
@workzonemcr-gmail-co סטנדרט הסינון של נטפרי מבוסס על בדיקה אנושית אם יש לך הצעות לשיפור זה אמור להיות בתוך הסטנדרט ולא בלשנות את הסטנדרט.
לגבי מסנן צבע עור ניתן להתקין את זה באופן עצמאי על מחשבים שלך.