בעיה עם טעינה של גוגל לסוגיו
-
כבר כמה ימים שאני חווה בעיה עם אתרים ובעצם כל דבר שטוען את אחד ממרכיבי גוגל.
אם זה גוגל טרנסלייט - הרבה פעמים מסרב להפתח, או לתרגם.
ואם זה שאר אתרים - כולל פרוג - האתר נפתח חלקית, וממשיך הסמן להסתובב למעלה, ולמטה בכרום מראה שאחד ממרכיבי גוגל נטען ונטען ונטעןןןןןןןןןןןןןןןןןןן..........................[זה יכול להיות גוגל אנליטיק, או גוגל APS או משהו כזה שאיני ממש מבין מהו].
אשמח לשמוע אם זה קשור לנטפרי או כל הסבר אחר שיפתור את הבעיה. -
@אבצן אולי לחיצה על הX בצד הימני של שורת הכתובת תעזור, (ואם זה לא נטען אפשר לנסות לרענן, לפעמים זה פותר בעיות כאלה).
-
מדובר בשני מחשבים נפרדים, ובשניהם אותה בעיה. עושה רושם שהבעיה ברמת ספק.
-
@אבצן תנסה הקלטת תעבורה ותבדוק אם יש משהו חסום.
-
לא מוכרת לי בעיה.
מי שיש לו בעיה שיפנה אלינו.
אר אל :
yishai@isp.net.il
0722-132999 -
קצת בציניות
היה שווה ה'כמה בעיות בגוגל כדי שבן של מלך יתחיל להשתתף כאן באופן פעיל
-
כמעט באופן קבוע עד שעולה לי הג'ימייל זה לוקח די הרבה זמן וכן גם כשאני עושה פעולות שונות כמו שליחה או מחיקת הודעות כניסה לקבצים וכדו' הגלגל יכול להסתובב כמו סביבון בשיא תנופתו שעד שהוא נופל אפשר לגמור סופגניה.
דבר זה קורה בשלושת המחשבים(נייחים)שיש לי.
ואחרי רענון זה עוזר לפעם פעמיים ואז שוב אותה בעיה.
חבר אמר לי שהיו לו בעיות דומות של 'תקיעת' הגלישה בעיקר בג'ימייל ואחרי שהוא הוריד את המהירות מ -100 ל- 40 הסיפור נגמר, יש בזה הגיון?
שמעתי מהבנק שלאחרונה בכרום עשו שידרוגים (בעקבות זאת אין אפשרות לגלוש דרך כרום לבנק לאומי ופועלים ואולי לעוד מקומות דומים) האם זה קשור לבעיות שיש לי ולאחרים? -
שמעתי מהבנק שלאחרונה בכרום עשו שידרוגים (בעקבות זאת אין אפשרות לגלוש דרך כרום לבנק לאומי ופועלים ואולי לעוד מקומות דומים) האם זה קשור לבעיות שיש לי ולאחרים?
פועלים פתוח.
(019 נייד) -
נכון
הכונה היתה לפועלים לעסקים הפתוח רק עם מיניקיי (מפתח אבטחה) -
אומרים לי ב- RL שכרגע אין להם דיווח על בעיות בג'מייל ואני היחיד המתלונן (התקלות שהיו שבוע שעבר חלפו לדבריהם), ברצוני לדעת האם ישנם עכשיו לקוחות שיש להם בעיה דומה, או שזה בעיה שקשורה אלינו בלבד.