שינוי תגית אתר ויקיפדיה באנגלית
-
@צדיק-תמים זה נכון אם האתר עצמו פתוח לגמרי.
מאד לא נכון כאשר כל אותם 'דעות' חסומות לך.
אם כבר, כמו שאמרתי, וואלה וכלכליסט זכאים לתואר הזה לא פחות, מה שלא קורה. -
@שמואל-ד הרובוט לא יכול לזהות ב100% תכנים מסוג כזה. כנראה שאתה לא מכיר את ויקיפדיה מספיק, וטוב שכך...
לגבי חסימה גורפת/חסימה בברירת מחדל של אתרים אחרים, המקום לדיווחים ובקשת חסימת/תיוג אתר זה במערכת הפניות ולא בפורום... (האמת שכל הנושא הזה מקומו בכלל לא בפורום) -
@צדיק-תמים אני מדבר לגבי חסימת ערכים שלמים שלא ראויים.
אם אתה מדבר על ערך פתוח שיש בו כמה ציטוטים לא ראויים [מיליוני שנים וכד'] אז כאמור האתרים שהזכרתי "מצטיינים" בזה לא פחות, ואני לא מבין מה ההבדל בין זה לזה. -
@צדיק-תמים @צדיק-תמים אני מדבר לגבי חסימת ערכים שלמים שלא ראויים.
אם אתה מדבר על ערך פתוח שיש בו כמה ציטוטים לא ראויים [מ-י-ל-י-ו-נ-י שנים וכד'] אז כאמור האתרים שהזכרתי "מצטיינים" בזה לא פחות, ואני לא מבין מה ההבדל בין זה לזה.זה התגובה שפרסמתי מקודם. דווקא רואים לפי זה שהרובוט עובד מצויין...
-
@שמואל-ד לא, לא דיברתי על זה.
בכל מקרה המקום לבקש שינוי תיוג אתרים זה במערכת הפניות ולא פה. -
@צדיק-תמים אמר בשינוי תגית אתר ויקיפדיה באנגלית:
בכל מקרה המקום לבקש שינוי תיוג אתרים זה במערכת הפניות ולא פה.
אני כבר לא יודע למי להקשיב.....
-
@צדיק-תמים אמר בשינוי תגית אתר ויקיפדיה באנגלית:
לא, לא דיברתי על זה.
אוקי. אז על מה כן דיברת, התכוונת?
-
@שמואל-ד סתם דוגמה
https://en.wikipedia.org/wiki/Faith
זה מספיק בשביל לשים את התגית הנ"ל -
@צדיק-תמים חסום לי ויקיפדיה כאמור, אז אני לא יכול לקרוא.
אבל לפי הנושא, אני מניח שהאלגוריתם של נטפרי חוסם לגמרי את הערך הזה. [אוי ואבוי אם לא. כי לפני כמה שנים הוא בוודאות כן חסם] -
@שמואל-ד פתוח לגמרי, עם תרגום לעברית רק חלק מהקטעים חסומים
אני לא בא לחפש כאלה דברים, זה סתם ערך לדוגמה לתחום שיכול להיות בעייתי, ואפשר תמיד לדווח על הדף, אבל נראה לי שאתה מבין למה צריך את התגית. (ולמה כתבתי שאתה לא מכיר את הבעיה...) -
@צדיק-תמים לא בדקתי בשעתו באנגלית.
אבל אותו ערך בויקיפדיה העברית בטוח שחסום.
יתכן שהרובוט לא כל כך יודע לדבר באנגלית, אז זה אכן בעייתי.
דווקא ידוע לי מאד הבעייתיות של ויקיפדיה. ועוד לפני 'המכלול' קראתי את הדיונים לגבי הבעיות.
השאלה האמיתי והמעשית היא: עד כמה הרובוט יודע לחסום את התכנים שבאמת לא רצויים.
אם כאמור הרובוט עדיין לא עבר 2 יחידות בלימודי האנגלית, אז אכן אין מקום להסיר את התגית. אבל בכל זאת הייתי מציע להוסיף את התגית של אנציקלופדיות למען הסדר הטוב של אפיון מדויק יותר. וכאשר הרובוט יעבור 5 יחידות במבחן האנגלית, יוכלו להסיר את ה'דעות החיצוניות'.