סינון מלל בחומר רפואי
-
לפעמים באתרים רפואיים יש מידע רפואי נצרך שנט פרי חוסמים את המלל
לצערי המון פעמים זה מידע לבדיקות או אחרי בדיקות מסוימות שזה מידע מאוד חשוב ונצרך
האם יהיה ניתן להגביל אתרים רפואיים
וכמובן לא צריך לומר שעבודת נטפרי זו עבודת קודש -
@מוקי המקום לבקשות כאלה זה מערכת הפניות
-
הבקשה שלי היא שלא יצטרכו באתרים רפואיים לבקש כל פעם ולכן כל פעם לבקש לפתוח זה מאוד מכביד השאלה היא האם זה משהו עקרוני?
ולכן מערכת הפניות זל לא כל כך עוזר זה חלק מהבעיה באתרים כאלו -
@מוקי אמר בסינון מלל בחומר רפואי:
הבקשה שלי היא שלא יצטרכו באתרים רפואיים לבקש כל פעם ולכן כל פעם לבקש לפתוח זה מאוד מכביד השאלה היא האם זה משהו עקרוני?
ולכן מערכת הפניות זל לא כל כך עוזר זה חלק מהבעיה באתרים כאלולפעמים האתרים האלו מכילים גם תוכן גרוע שאין בו צורך
אני לא רואה סיבה להוריד את הסינון בשום אופן
מי שצריך יכול לבקש 'גוי של אינטרנט' עם 3 נקודות -
@ברצינות אמר בסינון מלל בחומר רפואי:
@מוקי אמר בסינון מלל בחומר רפואי:
ולכן מערכת הפניות זל לא כל כך עוזר זה חלק מהבעיה באתרים כאלולפעמים האתרים האלו מכילים גם תוכן גרוע שאין בו צורך
אני לא רואה סיבה להוריד את הסינון בשום אופן
מי שצריך יכול לבקש 'גוי של אינטרנט' עם 3 נקודותזה וודאי נכון.
הדבר היחיד שיכול לפחות להמעיט חסימות מיותרות של חומר רפואי וגם של חומרים אחרים, זה שיפור של רובוט המלל, בשביל זה צריך להצביע בדף הבצבעות על ”מחקר ופיתוח לשיפור דיוק רובוט סינון המלל”.
https://netfree.link/app/#/tools/feature-request
אני שמתי שם את שלשת הנקודות -
@י-ב אמר בסינון מלל בחומר רפואי:
הדבר היחיד שיכול לפחות להמעיט חסימות מיותרות של חומר רפואי וגם של חומרים אחרים, זה שיפור של רובוט המלל, בשביל זה צריך להצביע בדף הבצבעות על ”מחקר ופיתוח לשיפור דיוק רובוט סינון המלל”.
זה בהחלט נכון, בהרבה מקרים נוכחתי לראות שהרובוט פחות טוב באנגלית
-
@י-ב אמר בסינון מלל בחומר רפואי:
אגב, יש שם כמה הצעות שבוצעו ממזמן ומופיעות כ"בפיתוח" - "אפשרות לפתיחה קבוצות גוגל", "הוספות נקודות לפניה שכבר נשלחה", ו"פתיחה בטוחה של חנות האפליקציות של מיקרוסופט", מה שלא מאפשר לאנשים להעביר את ההצבעה להצעות אחרות.
-
@צדיק-תמים אמר בסינון מלל בחומר רפואי:
מה שלא מאפשר לאנשים להעביר את ההצבעה להצעות אחרות.
תלחץ על החץ הקטן משמאל ותוכל לשחרר נקודות להצבעות האחרות:
-
פוסט זה נמחק!