בעיה בשדרוג ווינדוס
-
יש לי סטיק עם סינון של נטפרי (כמובן..). ואני מעוניין לשדרג את מחשבי מוינדוס 10 לוינדוס 11, כשאני לוחץ במחשב 'שדרג' יורד לי הקובץ וכשהוא מגיע ל-100% הוא נתקע ואח"כ כותב שהשדרוג נכשל, מה עושים??
-
@טוען-רבני תוכל להוריד את הקובץ עצמו של ווינדוס 11 פה ולשדרג דרכו
תבחר בהורדת תמונות דיסק ISO -
@אביב-לוי
נאמר לי ע"י חבר שניסה לעשות כך, ונתקל באותה בעיה. -
@טוען-רבני אתה ב RL? הם חוסמים עדכויני ווינדוס.
-
@י-ב
אכן אני ב- RL יש מה לעשות בנידון? -
@טוען-רבני אמר בבעיה בשדרוג ווינדוס:
@י-ב
אכן אני ב- RL יש מה לעשות בנידון?להתקשר (תגיד לפני זה פרק תהלים שהם יענו לך תתחיל עם פרק קי’’ט אם ישאר לך זמן תוסיף עוד...)
ולהגיד שאתה רוצה לפתוח עדכוני וינדוס ואתה מאשר ואתה מודע לזה שיאכל לך את הגיגה והם פותחים לך
(אחז רק באמת תזכור להגיד להם לסגור חזרה כי זה באמת אוכל לך הגיגה וחבל -
@היימישע אמר בבעיה בשדרוג ווינדוס:
@טוען-רבני אמר בבעיה בשדרוג ווינדוס:
@י-ב
אכן אני ב- RL יש מה לעשות בנידון?(אחז רק באמת תזכור להגיד להם לסגור חזרה כי זה באמת אוכל לך הגיגה וחבל
חבל חבל, אבל זה ממש חשוב, ברגע שעדכוני ווינדוס חסומים המחשב לא מוגן, ועלול להיות לזה השלכות קשות יותר מאשר חיסול החבילה.
מה גם שבחבילות של 40 גיגה וכד’ אחוזי הגיגות שהולך על העדכונים הוא נמוך מאוד. -
להתקשר (תגיד לפני זה פרק תהלים שהם יענו לך תתחיל עם פרק קי’’ט אם ישאר לך זמן תוסיף עוד...)
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק (האמת שצחקתי גם ככה)
-
@י-ב אמר בבעיה בשדרוג ווינדוס:
.מה גם שבחבילות של 40 גיגה וכד’ אחוזי הגיגות שהולך על העדכונים הוא נמוך מאוד.
אתה יודע?
כי אני שאלתי את הנציגה שתגיד לי משוער כמה גיגה זה אוכל והיא לא ידעה להגיד
זה תלוי בהרבה פרמטרים וכו’ -
@היימישע
נראה לי שלעיתים רחוקות זה נמדד בגיגות רק בעדכונים רציניים, בדרך כלל זה פחות.
אני מודה שלא בדקתי לעומק את העניין. -
חבל חבל, אבל זה ממש חשוב, ברגע שעדכוני ווינדוס חסומים המחשב לא מוגן, ועלול להיות לזה השלכות קשות יותר מאשר חיסול החבילה.
מה גם שבחבילות של 40 גיגה וכד’ אחוזי הגיגות שהולך על העדכונים הוא נמוך מאוד.מבירור שעשיתי עלה לי כי העדכוני וינדוס פועלים אצלי, מה גם שיש לי חבילה של 100 ג"ב לחודש, התקלה היא בווינדוס שהעדכון לא נמצא או משהו כזה מצ"ב צילום מסך: