רעיון | קישור חסום? קבלת מידע לפני הלחיצה עליו
-
יש לי רעיון שהוא קצת נועז,
אין לי דרך לדעת האם מדובר בדבר מופרך או בכתיבת קוד פשוטה.
הרעיון שלי הוא כך:
נכון יוצא לכם הרבה שאתם לוחצים על קישור כלשהוא (לאו דווקא בחיפוש גוגל אלא כל טקסט המכיל קישור, נניח קישור חיצוני באתר המכלול) ואז, לאחר הלחיצה מתברר שהקישור מפנה בכלל לאתר שחסום בנטפרי.הפתרון שאני מציע: שבכל קישור שהעכבר מרחף עליו יופיע איזה סימן כלשהו למשתמש שמדובר בקישור לאתר חסום (וכך תיחסך ממנו הלחיצה המיותרת). לא צריך משהו גדול וצעקני, אפשר אפילו איזה נקודה אדומה קטנטנה שתצוף בצד ימין של הקישור.
התועלת בדבר כזה יכולה להיות משמעותית ביותר, למי שזמנו יקר והאינטרנט איטי... (וגם למי שלא) במקום לעבור לדף עם היער השרוף, פשוט להישאר בדף הקודם ולהמשיך הלאה.
-
@מטעמים אמר ברעיון | קישור חסום? קבלת מידע לפני הלחיצה עליו:
יש לי רעיון שהוא קצת נועז,
אין לי דרך לדעת האם מדובר בדבר מופרך או בכתיבת קוד פשוטה.
הרעיון שלי הוא כך:
נכון יוצא לכם הרבה שאתם לוחצים על קישור כלשהוא (לאו דווקא מחיפוש גוגל אלא כל טקסט המכיל קישור, נניח קישור חיצוני באתר המכלול) ואז, לאחר הלחיצה מתברר שהקישור מפנה בכלל לאתר שחסום בנטפרי.הפתרון שאני מציע: שבכל קישור שהעכבר מרחף עליו יופיע איזה סימן כלשהו למשתמש שמדובר בקישור לאתר חסום (וכך תיחסך ממנו הלחיצה המיותרת). לא צריך משהו גדול וצעקני, אפשר אפילו איזה נקודה אדומה קטנטנה שתצוף בצד ימין של הקישור.
התועלת בדבר כזה יכולה להיות משמעותית ביותר, למי שזמנו יקר והאינטרנט איטי... (וגם למי שלא) במקום לעבור לדף עם היער השרוף, פשוט להישאר בדף הקודם ולהמשיך הלאה.
זה כבר קיים היום
http://wiki.netfree.link/wiki/סינון_חיפוש_בגוגל -
@מעמד אמר ברעיון | קישור חסום? קבלת מידע לפני הלחיצה עליו:
זה כבר קיים היום
אתה לא באמת קראת את מה שכתבתי, נכון?
אני ממתכוון לכל רחבי הרשת, לא לגוגל.
-
@מטעמים אמר ברעיון | קישור חסום? קבלת מידע לפני הלחיצה עליו:
@מעמד אמר ברעיון | קישור חסום? קבלת מידע לפני הלחיצה עליו:
זה כבר קיים היום
אתה לא באמת קראת את מה שכתבתי, נכון?
אני ממתכוון לכל רחבי הרשת, לא לגוגל.
לכאורה זה רק אמור להכביד על מי שהאינטרנט שלו איטי
-
@ברצינות אמר ב
דווקא לא!!!
כאן הוא אמור להחזיר תשובה פתוח /חסום/לא נבדק.
מאשר לפתוח דף שלם בפועל!!! -
להבנתי לזה היתכון המשורר.
(עם כי בעיצוב יפה יותר ומרחף קרוב לעכבר,
זה רק הרעיון בגדול-קטן?!X)
-
@nk אמר ברעיון | קישור חסום? קבלת מידע לפני הלחיצה עליו:
@ברצינות אמר ב
דווקא לא!!!
כאן הוא אמור להחזיר תשובה פתוח /חסום/לא נבדק.
מאשר לפתוח דף שלם בפועל!!!מאיפה הקביעה הנחרצת שלך?
אם זה יתבצע בצד שרת זה ידרוש עיבוד של כל לינק (בכל דף באינטרנט שרק תגלוש בו !) בשרת של נטפרי לפני התגובה לגולש
אם זה יתבצע בצד לקוח באג'קס כמו בחיפוש בגוגל זה ודאי יכביד על גולש עם אינטרנט חלש -
מאיפה הקביעה הנחרצת שלך?
אם זה יתבצע בצד שרת זה ידרוש עיבוד של כל לינק (בכל דף באינטרנט שרק תגלוש בו !) בשרת של נטפרי לפני התגובה לגולש
אם זה יתבצע בצד לקוח באג'קס כמו בחיפוש בגוגל זה ודאי יכביד על גולש עם אינטרנט חלשאולי לעשות שיבדוק את הלינקים בכל הדף זה בהחלט יכביד.....
אם זה שיבדוק רק כל לינק ששם עליו את העכבר,
זה בודאי יהיה עם הרבה פחות כח עיבוד בכל צד שיהיה.....
להבנתי.... -
@nk אמר ברעיון | קישור חסום? קבלת מידע לפני הלחיצה עליו:
מאיפה הקביעה הנחרצת שלך?
אם זה יתבצע בצד לקוח באג'קס כמו בחיפוש בגוגל זה ודאי יכביד על גולש עם אינטרנט חלשאולי לעשות שיבדוק את הלינקים בכל הדף זה בהחלט יכביד.....
אם זה שיבדוק רק כל לינק ששם עליו את העכבר,
זה בודאי יהיה עם הרבה פחות כח עיבוד בכל צד שיהיה.....
להבנתי....התייחסתי לזה למעלה, ראה ערך
אג'קס