תוכנות עם תמונות לא צנועות(תיקון)
-
אני כותב את זה שוב עם תיקון,
לפני מספר חודשים פניתי לנטפרי לגבי תוכנה שהורדתי דרך אתר שיש שם תמונות ממש ממש לא צנועות, הם אמרו שהם לא יכולים לחסום תוכנות, הם אמרו שיבדקו וכך כבר כמה חודשים הם לא מטפלים בזה.
לאחרונה נתקלתי שוב בתוכנה שהורדתי דרך האינרטנט שבהתקנה שלה יש במשך כמה דקות תמונות לא פרוצות והם ענו שוב אותו דבר.
היתכן דבר כזה? אם כן מה עשינו בזה, הרי סוף סוף האינטרנט לא חסום לגמרי ואפדשר להיכשל בו בראיות אסורות וזה מעורר שאלה אם החסימה הזו מותרת?שלחתי להם הרבה הודעות לדעת מה קורה אם זה, בהתחלה הם ענו שזה בטיפול ועכשיו הם בכלל לא עונים וזה מאכזב עוד יותר.
זה דבר שכמובן אסור לשתוק עליו, אך לפני זה אני רוצה לברר טוב מה קורה כאן כי בסך הכל בשאר הדברים הם עושים עבודה טובה מאד.
אשמח לקבל מידע ופתרונות ממי שמתמצא בזה. תודה
ואני מתקן את ההודעה הראשונה שרשמתי, לא התכוונתי שיחסמו את התמונות שבסתם תוכנה במחשב, אלא את הגישה באינטרנט להורדת אותן תוכנות
-
ברור שכל אחד שיש לו מעט יראת שמיים ורוצה לשמור את עצמו, ומודע ליצר הרע וכו', מתחבר לנטפרי בשביל להימנע מהמכשול וניסיון.
וזה רק כאשר חוסמים כל גישה לדברים פרוצים שיש באינטרנט. ואם ויש חסימה שחוסמת הכל טוב כמו נטפרי אך תוכנות בודדות למיניהן שיש בהן פריצות הן לא חוסמות, מה עשינו בזה? הרי שעם האינטרנט הזה אפשר להיכשל בשניות בדברים הכי חמורים שיש. והכי חמורים אני אומר כי אחת התוכנות שביקשתי מהם שיחסמו יש בהם פריצות של ממש ולא איזה תמונות של פירסומות, ואני ביקשתי מהם פעמים רבות שיטפלו בז בעקבות חבר שעובד איתי ונכשל ממש באותה תוכנה.
אם כן מה עשינו בחסימה?גם מבחינה הלכתית זה יעורר ממש שאלה אם החסימה מותרת וזה ברור.
ובאמת אני מאמין שכל מי שמתחבר לנטפרי ולא לחסימה אחרת זה בגלל שהוא רוצה שבאמת יחסמו את כל מה שצריך למען לא יהיה שום מכשול בגלישה וזה יהיה באמת מותר בלי חשש, ורבים וגם אני אחד מהם שוויתרו על הרבה אופציות נוחות שיש באינטרנט ואף לצרכי עבודה בגלל החיבור לנטפרי, ואין לי ספק שכל אחד יהיה מרוצה שיחסמו תוכנות כאלה שיש בהם ממש פריצות ובוודאי שאין שום הבדל לחסימה שלהם לחסימת אתרים או רשתות חברתיות וכו' וכו'.
אני אשמח שכל מי שנוגעת יראת השם בליבו שיצטרף להגיב פה ולפנות לנטפרי בבקשה לטיפול בעניין.
-
פוסט זה נמחק! -
זה אינטרנט במקום עבודה לכמה אנשים.
תודה רבה שזה מה שמעסיק אותך