צפיה במצלמות provision בנטפרי
-
יש למישהו נסיון איך מתחברים למצלמות של provision מרחוק?
בתמיכה לא הצליחו לעזור לי... -
@קובי-ישראלי לי זה עובד עם הכנסת כתובת השרת של המצלמות (לא איפי אלא מספר סידורי של המכשיר שמורכב מאותיות ומספרים)
-
@קובי-ישראלי צריך מישהו שיגדיר בראוטר הפניית פורטים.
(לרוב מבוצע ע"י המתקין).ואח"כ הגישה כנ"ל עם כתובת IP (יותר קל היום דרך התוכנה מאשר דרך הדפדפן, בגלל ההגבלות על אינטרנט אקספלורר).
וכמובן לא לשכוח לבקש פתיחה מנטפרי על כתובת ה IP עם הפורטים הספציפיים, עם הקלטת תעבורה.
-
@יהודה-12
טוב לי יש טאבלט של נטפרי, וזה לא נותן לי להסתכל במצלמות של הבניין כי הרשת של המצלמות לא של נטפרי יש פתרון?
במחשב הסינון נמצא לי על המחשב ולא על הרשת, שאני מחבר את המצלמות לרשת של הבית אני מצליח להתחבר דרך המחשב, אבל שאני מעביר את המצלמות לרשת של הבניין וגם את המחשב לרשת של הבניין אני לא מצליח להתחבר? -
@ppppp באפליקציה שלהם הנקראת cms2
-
@מיכאלוש אמר בצפיה במצלמות provision בנטפרי:
@ppppp באפליקציה שלהם הנקראת cms2
לא הבנתי הורדתי את האפליקציה ועדין לא עובד
-
@ppppp מה לא עובד הגדרת מה שצריך להגדיר?
תפתח את האפליקצייה תכנס להוסף התקנים תסרוק בה את הברקוד של ההתקן תכניס שם משתמש וסיסמה והכל יעבוד -
@מיכאלוש אמר בצפיה במצלמות provision בנטפרי:
@ppppp מה לא עובד הגדרת מה שצריך להגדיר?
תפתח את האפליקצייה תכנס להוסף התקנים תסרוק בה את הברקוד של ההתקן תכניס שם משתמש וסיסמה והכל יעבודהכל נכון אם הרשת של המצלמות על נטפרי, אבל המצלמות על הרשת של הבניין וזה לא נטפרי
-
@ppppp אם לא תגדיר את המצלמות זה לא יעבוד.
צריך להגדיר את המצלמות ברשת.
זה לא קשור לנטפרי.
לדוגמה גם אם הרשת של הבניין גם היתה נטפרי והיית מעביר את המצלמות והמחשב לרשת ההיא, זה גם לא היה עובד.
-
@יהודה-12 אמר בצפיה במצלמות provision בנטפרי:
@ppppp אם לא תגדיר את המצלמות זה לא יעבוד.
צריך להגדיר את המצלמות ברשת.
זה לא קשור לנטפרי.
לדוגמה גם אם הרשת של הבניין גם היתה נטפרי והיית מעביר את המצלמות והמחשב לרשת ההיא, זה גם לא היה עובד.
כל מי שיש לו פל' לא כשר מצליח להתחבר.
אני שאני מחבר את הטאבלט לרשת של המצלמות מצליח להתחבר אבל לא לראות כי יש חסימה לקליטת אינטרנט לא של נטפרי.
שחברתי את המצלמות לנטפרי הצלחתי להתחבר דרך הטאבלט.
רק שהמצלמות מחוברת לרשת של הבניין, אני בלבד לא מצליח להתחבר -
@ppppp אתה צריך לכאורה שלרשת של הבניין יהיה IP קבוע
ולהגדיר בראוטר הפניית פורטים
ואז לנסות להתחבר תוך כדי הקלטת תעוברה ולבדוק האם יש חסימה של נטפרי בדרך ולבקש לפתוח -
@a0533057932 אמר בצפיה במצלמות provision בנטפרי:
@ppppp אתה צריך לכאורה שלרשת של הבניין יהיה IP קבוע
ולהגדיר בראוטר הפניית פורטים
ואז לנסות להתחבר תוך כדי הקלטת תעוברה ולבדוק האם יש חסימה של נטפרי בדרך ולבקש לפתוחביקשתי I.P קבוע ויש, כמו"כ הגדירו לי ברוטר הפניית פורטים,
אבל להתחבר דרך כתובות I.P אי אפשר גם דרך פל' לא כשר -
@ppppp נראה שיש פה משהו לא מובן
מה הכוונה לא ניתן להתחבר דרך IP? -
@ppppp אפשר או דרך המספר הסידורי של הDVR/NVR או דרך ה אי פי נקודתיים פורט הכי פשוט דרך המספר סידורי שאפשר לסרוק אותו בשניה
-
@מיכאלוש
כל השכנים (פל' לא כשר) מתחברים דרך המספר הסידורי, אני לא מצליח רק שהמצלמות על הרשת של נטפרי אני מצליח -
@ppppp בנטפרי צריך IP קבוע
ואז להתחבר על ידי הפניית פורטים
כך זה ברוב המוצרים מהסוג הזהיתכן שהדגם שיש ל יעבוד גם בלי זה ע"י המספר הסידורי תנסה לעשות הקלטת תעבורה ולבדוק האם יש כתובות חסומות
-
חבל על המאמץ, ניסיתי המון
צריך ip קבוע זה עולה בערך 12 שח לחודש, כמובן להתקין בראוטר אליו מחוברות המצלמות
ואז אפשר להיכנס דרך הכתובת לא דרך מספר סידורי
כניסה דרך מספר סידורי לא נתמכת בסינון נטפרי ולכן לא עובדת לך אך הכתובת הנ"ל כן