תוכנה לסנכרון קבצים
-
האם יש תוכנה לסנכרון קבצים דוגמת וואן דריב שעובדת בנטפרי חלק גם לסנכרון מחשב עם טאבלט נטפרי?
בעיקר מה שאני צריך זה שאוכל ליצור אקסל במחשב ולערוך אותו גם בטבלט וגם במחשב ושהשינויים יסתנכרנו
אבל אני רוצה שלא אצטרך לפתוח בדפדפן את הקובץ אלא בתוכנת אקסל
ניסיתי ואן דריב אבל זה עושה בעיות עם הסנכרון
ניסיתי גוגל דרייב לשולחן עבודה אבל אין לי איך לערוך את הקבצים בטאבלט כי דריב לא עובד בטאבלט ואופים נתן לי רק לראות את הקובץ ולא לערוך -
@דובדבן אולי dropbox אולם זה שוואן דרייב לא עובד תקין בנטפרי זה אחד החסרונות הגדולים של נטפרי לדעתי
-
@a0533057932 אמר בתוכנה לסנכרון קבצים:
אולם זה שוואן דרייב לא עובד תקין בנטפרי זה אחד החסרונות הגדולים של נטפרי לדעתי
אולי תשכנע אותי מה טוב בה?..
-
@a0533057932
איך אני פותח קבצים של דרופבוקס ישירות מתוכנת אקסל? -
@aiib סנכרון מושלם של קבצי אופיס
לא נתקלתי עדין בדרך יותר טובה לעבוד קבוצת אנשים שונה על קבצי אופיס במכשירים שונים
בעריכה מתקדמת של הקבצים
עבודה כמה במקביל על מסמך אחד
היסטוריית שינויים מלאה
ועוד המון מעלות -
@aiib סנכרון מושלם של קבצי אופיס
לא נתקלתי עדין בדרך יותר טובה לעבוד קבוצת אנשים שונה על קבצי אופיס במכשירים שונים
בעריכה מתקדמת של הקבצים
עבודה כמה במקביל על מסמך אחד
היסטוריית שינויים מלאה
ועוד המון מעלותלמה לא GDOCS?
-
@izik מתי פעם אחרונה השתמשת בגוגל דוקס בנוסחאות אקסל של אקסל תוך כדי שאנשים אחרים עובדים על זה מאקסל רגיל
וכן וורד תוך כדי שאנשים אחרים עובדים על זה מוורדהפתרון של דוקס לא נותן פיתרון למי שהשימוש שלו הוא באופיס לפי ניסיוני המר
הוא יכול להיות פתרון למי שמבסס מראש את הכל על דוקס של גוגל -
@a0533057932 דווקא אני שמעתי מישהו שהסנכרון עשה לו סנכרון הפוך... ושינה לו את כל הקבצים במחשב לגירסאות הישנות שהיו בוואנדרייב
-
@aiib לא הבנתי מה אתה מספר בסיפור הזה
שהיה אדם שלא יודע להשתמש בוואן דרייב?
איך זה רלוונטי?
בנתיים אני יודע שאני למרבה הצער נאלץ במקום העבודה שלי כל צהרים שאני מגיע לנתק את נטפרי ולעבור לרשת פרוצה למשך 2 דקות שבהם השינויים האחרונים של וואן דרייב מתעדכנים במחשב ומאז ניתן לעבוד רגיל בנטפרי
כלומר שינויים עולים לענן
אבל הם לא יורדים מהענן בצורה תקינה
וגם זה בלי הסברים
לפעמים מה שנתקע זה קבצי וורד
לפעמים קבצי אקסל
בלי הסברים ברורים
לפעמים הפעלה מחדש של וואן דרייב עוזרת שפתאום השינויים ירדו
לפעמים לא -
@דובדבן אולי dropbox אולם זה שוואן דרייב לא עובד תקין בנטפרי זה אחד החסרונות הגדולים של נטפרי לדעתי
דרופבוקס עובד חלק במחשב, אבל בטאבלט האפלקציה לא עובדת, כך שצריך לעבוד עם הדפדפן.
אולי במכשיר עם רוט האפלקציה עובדת. -
לא הבנתי מה אתה מספר בסיפור הזה
שהיה אדם שלא יודע להשתמש בוואן דרייב?
איך זה רלוונטי?אמרת שזה חסרון משמועתי מאד בנטפרי
עניתי שאני מכיר בנאדם שהיה באג בתוכנה [לפי אישור של נציג של מייקרוסופט] שמחק לו חומר של הרבה זמן.
נתתי קונטרה לחשיבות מצידך -
@aiib לא רואה פה שום קונטרה
סיפרת מקרה עצוב שקרה למישהו
מה הקשר לאופיס וואן דרייב?
מה הקשר לזה שלא ניתן בנטפרי לקבל את הקבצים שאנשים אחרים בעולם עובדים בלי חיבור לאינטרנט פרוץ?
רק שינויים שלך עולים
אבל של אחרים לא תמיד יורדים? -
@a0533057932 אני הפסקתי מאז להשתמש בוואן דרייב
אמרת שזה חסרון גדול, עניתי שלדעתי פחות, כי אם המוצר לא הכי אמין אז החסרון בו פחות.אבל בסדר... אין עניין לבזבז על זה יותר מפסוט אחד שתיים...
-
@aiib אני משתמש בו בצורה מלאה
לא נתקלתי מעולם בבעיה כזאת
ועד לרגע זה לא שמעתי על אף תלונה
גם אני לא מבין את הסיפור עצמו
נשמע שמישהו שם פשוט לא מכיר את וואן דרייב וכך נעשה חוסר תקשורת בינו לבין נציג מייקרוספוט
מה שעוד יותר אני לא מבין ממתי אין גיבוי בענן
יש לי גיבוי בענן על כל רווח שאני עושה במסמך -
שהיה אדם שלא יודע להשתמש בוואן דרייב?סליחה שאני מתערב אבל זה לא שהוא לא יודע להשתמש בוואן דרייב אלא שזה הבעיות של נטפרי בתוכנת וואנדרייב
לפעמים כשהסנכרון לא עובד טוב , אז כשפותחים את שוב את הקובץ אז הוא מקבל את המצב של הקובץ במחשב השני שזה אומר לפני השינויים אחרונים וכל השינויים נמחקים -
לאחר בדיקה , ניסיתי להשתמש בתוכנה של BOX , וזה יש גם במחשב וגם באנדרואיד נטפרי
בנתים זה ממש מסתנכרן -
@דובדבן אמר בתוכנה לסנכרון קבצים:
שהיה אדם שלא יודע להשתמש בוואן דרייב?סליחה שאני מתערב אבל זה לא שהוא לא יודע להשתמש בוואן דרייב אלא שזה הבעיות של נטפרי בתוכנת וואנדרייב
לפעמים כשהסנכרון לא עובד טוב , אז כשפותחים את שוב את הקובץ אז הוא מקבל את המצב של הקובץ במחשב השני שזה אומר לפני השינויים אחרונים וכל השינויים נמחקיםאצלי במקרה זה אני רק מקבל קבצים כפולים והמון שגיאות סינכרון
כלומר אף פעם מה שעשיתי על המחשב לא נמחק
גם במקרה בו המחשב אוף ליין השינויים לא נמחקים שמגיעים לאון ליין
אלא פשוט יש שגיאות סנכרון וצריך לעבור קובץ קובץ ולראות מה השינויים
או לומר לו למחוק את כל השינויים שנעשו על המחשב ואז קורה מה שאתה מתאר -
סליחה שאני מתערב אבל זה לא שהוא לא יודע להשתמש בוואן דרייב אלא שזה הבעיות של נטפרי בתוכנת וואנדרייב
הוא לא בנטפרי
ואם אתה צודק שכשהסנכרון לא עובד טוב זה גורם לסנכרון הפוך זה הבעיה שדיברתי עליה וזה חמור ביותר...
גם אם הסנכרון תקוע בגלל נטפרי צריכה להיות הגנה של מייקרוספט שלא יקרה כזה דבר -
@aiib אמר בתוכנה לסנכרון קבצים:
סליחה שאני מתערב אבל זה לא שהוא לא יודע להשתמש בוואן דרייב אלא שזה הבעיות של נטפרי בתוכנת וואנדרייב
הוא לא בנטפרי
ואם אתה צודק שכשהסנכרון לא עובד טוב זה גורם לסנכרון הפוך זה הבעיה שדיברתי עליה וזה חמור ביותר...
גם אם הסנכרון תקוע בגלל נטפרי צריכה להיות הגנה של מייקרוספט שלא יקרה כזה דבראני לא נתקל בבעיה הזאת
אני נתקל רק בבעיות הפוכות
שווינדוס מחזיק שני עותקים אחד מקומי ואחד בענן ושואל מה לעשות את מה לשמור והאם לשמור את שניהם -
@a0533057932
הבעיה שאני כתבתי קורה לאחר שאני פותח קובץ והנתונים לא מתקבלים מקובץ השני , אם אני עושה שינוי עכשיו בקובץ ושומר , מייקרוסופט מזהים שעשיתי שינוי חדש בקובץ וזה מתעדכן כאילו מחקתי את כל מה שנשמר מהקובץ השני שהוא היה בעצם שינוי קודם