סים של נטפרי במכשיר הדרן
-
@mashav
אתה יודע אם בהדרן יכולים לסייע בזה? -
@שנל נראה לי שלא.
-
@שנל אמור להיות תעודות אבטחה של נטפרי בהדרן
אבל צריך לזכור
שיהיה פתוח במכשיר רק מה שפתוח בנטפרי -
@a0533057932 נראה לי שזה רק לדפדפן נטפרי לא לאפליקציות.
-
@mashav אמר בסים של נטפרי במכשיר הדרן:
@a0533057932 נראה לי שזה רק לדפדפן נטפרי לא לאפליקציות.
זה גם לאפלקיציות
-
@mgm-ivr מניסיון לפני כ3 שנים (אם זה עדיין רלוונטי) אפליקציות לא עובדות מלבד וייז
-
@א אמר בסים של נטפרי במכשיר הדרן:
@mgm-ivr מניסיון לפני כ3 שנים (אם זה עדיין רלוונטי) אפליקציות לא עובדות מלבד וייז
יפה כתבת, נכון ללפני 3 שנים...
כיום התעודות אבטחה מותקנות ברמת מערכת. וזה לא עובד רק על דפדפן אלא כל אפליקציה שנטפרי לא חוסמת.
-
@mgm-ivr אמר בסים של נטפרי במכשיר הדרן:
כיום התעודות אבטחה מותקנות ברמת מערכת. וזה לא עובד רק על דפדפן אלא כל אפליקציה שנטפרי לא חוסמת.
מניסיון שלי מהיום ממש, לא נכון!
רוב המוחלט של האפליקציות לא עובדות. -
@mgm-ivr אמר בסים של נטפרי במכשיר הדרן:
מניסיון שלי מהיום ממש, לא נכון!
רוב המוחלט של האפליקציות לא עובדות.לאיזה אפליקציה ניסת להיכנס ?
-
@mgm-ivr כל אפליקציות גוגל, מייל צאט ועוד לא עובדות, נפתחות ומראות לי את ההודעה האחרונה מלפני שהתחברתי לרשת נטפרי [מעניין שקופצות התראות של הודעות חדשות עם תוכן, אבל באפליקציה עצמה לא, וכנ"ל]. רוב הבנקים. ירושמיים. בוויז הרבה דברים לא עובדים [ומשום מה גם מזהה את המיקום האחרון שהיה לפני נטפרי]. ועוד.
-
@mgm-ivr כל אפליקציות גוגל, מייל צאט ועוד לא עובדות, נפתחות ומראות לי את ההודעה האחרונה מלפני שהתחברתי לרשת נטפרי [מעניין שקופצות התראות של הודעות חדשות עם תוכן, אבל באפליקציה עצמה לא, וכנ"ל]. רוב הבנקים. ירושמיים. בוויז הרבה דברים לא עובדים [ומשום מה גם מזהה את המיקום האחרון שהיה לפני נטפרי]. ועוד.
כנס לעדכוני מערכת (אפליקציה עם סמל של כוכב צהוב)
אם לא כתוב לך שם אופציה להתקין אישור אבטחה (לא זוכר את הנוסח המדוייק), אז מותקן לך כבר
עריכה:
בדקתי שוב מול התמיכה, באנדרואיד 13 אין כרגע תעודת אבטחה, אז אם יש לך את זה אין כרגע איך לעזור לך. -
@mgm-ivr תודה על התגובות.
זה אכן אנדרואיד 13.
וזה לא מכשיר שלי, פשוט בדקתי היום עם מכשיר של מישהו אחר וחיברתי אותו לוויפי של הרשת נטפרי בבית שלי. -
@mgm-ivr האמת היא שזה כנראה אנדרואיד 12, זה גלקסי A72 בהזדמנות אפגוש אותו ואבדוק איזה אנדרואיד יש לו.
-
@mgm-ivr
כרגע המכשיר לא אצלי, הוא A10, ואני חושב שהוא משהו כמו אנדרואיד 8 או 9.
אבל סליחה על הבורות, מה זה תעודות אבטחה, ואיך אכן ניתן לסדר את זה?
ואין לי צורך במה שלא עובד בנטפרי, האפליקציות הכי פשוטות כמו ג'ימייל וויז לא עובד לי.
תודה על העזרה -
@שנל אמר בסים של נטפרי במכשיר הדרן:
@mgm-ivr
כרגע המכשיר לא אצלי, הוא A10, ואני חושב שהוא משהו כמו אנדרואיד 8 או 9.
אבל סליחה על הבורות, מה זה תעודות אבטחה, ואיך אכן ניתן לסדר את זה?
ואין לי צורך במה שלא עובד בנטפרי, האפליקציות הכי פשוטות כמו ג'ימייל וויז לא עובד לי.
תודה על העזרה@mgm-ivr אמר בסים של נטפרי במכשיר הדרן:
כנס לעדכוני מערכת (אפליקציה עם סמל של כוכב צהוב)
אם לא כתוב לך שם אופציה להתקין אישור אבטחה (לא זוכר את הנוסח המדוייק), אז מותקן לך כבר