בעיה בכניסה לבנק הפועלים
-
@4moshe פניתי בצ'אט ל019. בהתחלה הוא ניסה לגלגל אותי לנטפרי. אחרי שהבהרתי לו שזה לא חסימה אלא שהאתר חושד, הוא ביקש צילום מסך, ניתק אותי מנטפרי, והייתי צריך להתחבר מחדש. ועכשיו זה עובד!!!
-
@מבקש-עזרה איך מתחיל ה IP שלך? ב 019
אפשר לראות כאן קישור -
@מבקש-עזרה אמר בבעיה בכניסה לבנק הפועלים:
@4moshe גם אני לא מצליח כמה ימים להיכנס לפאג"י... תכל'ס, אחרי כל הדיבורים, מה עושים???!!!!
הייתי צריך בדחיפות את הבנק, ונאלצתי ללכת לסניף לסדר פנים מול פנים.
אין פתרון???אני בפאגי ולא נתקלתי לאחרונה בשום תקלה (בשימוש באתר לפחות פעם בשעה-שעתיים)
ספק בזק -
נראה לי שכתובת IP 147.234.64.63 שרוף בבנק פאגי
יש לפנות ל 019 ולבקש החלפת כתובת IP חיצונית -
@חימצ גם אצלי זה עובד עכשיו. אבל כדאי לכם לבדוק אם אתם יכולים להכנס אל AliExpress, אני ניסיתי וכנראה בגלל אותו סיפור של הרבה מאוד גולשים על אותה כתובת IP, הוא מאלץ אותי פעם אחר פעם להוכיח שאני לא רובוט, ותכלס אין אפשרות לגלוש באתר שלהם!
-
-
@בן-הלוי זה לא רק הכתובת הזאת ספיציפי
זה כל הטווח של
147.234.XX.XX -
@מייק אמר בבעיה בכניסה לבנק הפועלים:
@חימצ גם אצלי זה עובד עכשיו. אבל כדאי לכם לבדוק אם אתם יכולים להכנס אל AliExpress, אני ניסיתי וכנראה בגלל אותו סיפור של הרבה מאוד גולשים על אותה כתובת IP, הוא מאלץ אותי פעם אחר פעם להוכיח שאני לא רובוט, ותכלס אין אפשרות לגלוש באתר שלהם!
נכון. גם אצלי בעבר אליאקספרס היו מערימים קשיים בגלישה עד שפניתי לנטפרי שאמרו לי לבקש מהספק (אר אל במקרה שלי) להעביר אותי מכונת סינון ואז המצב השתפר אם כי הבעיה לא נפתרה לחלוטין.
-
@4moshe האי פי שלי
כתובת איפי חיצונית: 147.234.64.54 ועכשיו זה עובד לי. כנראה היה לי את האי פי ה'שרוף', ובניתוק וחיבור שעשו לי 019, זה התחבר טוב. -
@מייק אמר בבעיה בכניסה לבנק הפועלים:
AliExpress
אחרי ש019 ניתקו אותי והתחברתי שוב, גם AliExpress פתוח לי...
תנסה ליצור קשר עם 019 [אם אתה אצלם], הבעייה שרוב הנציגים חושבים שאתה מדבר על חסימה של אתרים מטעם נטפרי, וצריך לשכנע אותם שהכוונה לכתובת IP.
אצלי זה עבד יותר כשהתכתבתי איתם בצ'אט של האתר שלהם מאשר דרך המייל -
@מבקש-עזרה אני החלפתי כבר שלוש כתובת ב 019 ועדיין לא עובד
הבעייה כנראה שיש לי ip קבוע ואני מקבל כתובת מהטווח 147.234.93.... -
@4moshe באם יש לך IP קבוע
תפנה לבנק ותבקש שיחריגו את הIP שלך מטווח החסימה שלהם
וכן לשאר החברות
זה יההי יותר פשוט מלהחליף שוב ושוב IP קובע -
האם למישהו יש עדיין בעיה?
עכשיו קיבלתי הודעה במייל
שלום רב,
שמי ... מצוות האתר השיווקי.
אנחנו בצוות אתר שיווקי נותנים מידע כללי ומתאימים את השירות, אין לנו אפשרות לזהות אותך או לראות את החשבון.
במידה ועדיין ישנה בעיה בכניסה לחשבונך, נשמח לתת לך שירות בקו תמיכת האינטרנט בטלפון מספר 03-6532409.
במענה הקולי יש לבחור באפשרות 1 – תמיכת אינטרנט ללקוחות פרטיים
ולאחר מכן בחירה באפשרות הרלוונטית :
4 – הדרכה בקבלת מידע וביצוע פעולות בדיגיטל .
5 – טיפול בתקלות . -
@a0533057932 זה לא קשור,
תראה אתה התוצאה:PS C:\Users\USER> tracert -d pagi.co.il Tracing route to pagi.co.il [147.234.10.67] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 10.0.0.254 2 147.234.93.3 reports: Destination host unreachable. Trace complete.
-
@4moshe מה אני אמור לראות פה?
-
@a0533057932 שכשאני מנסה לגלוש לפאגי , זה נתקע באצל 019 הרבה לפני שזה מגיע פאגי...
גם בדקתי בזמנו מול פאגי הIP הזה ספיציפי מולבן בפאגי.