בקשת עזרה - שימוש בנט סטיק לניווט בדרך
-
ברצוני להשתמש בנט סטיק של נט פרי, במחשב נייד, על מנת לנווט בדרך עם גוגל מפות, או וויז, וכדומה.
אך המחשב מציג לי כי המיקום שלי הוא באזור בני ברק, למרות שאני נמצא בנתיבות.
אני מבין שהמיקום מוגדר לפי מקומו של הספק של נטפרי, ולא לפי המיקום הפיזי של כרטיס הסים שנמצא בנט סטיק.
השאלה היא, האם יש דרך לשנות את זה שהמיקום יהיה מוגדר לפי המיקום העכשווי של הסים?
או לחילופין פתרון אחר לניווט באמצעות מחשב נייד שעובד עם נטסטיק של נטפרי.
-
@יוסף-חיים-44
אתה צריך חיישן GPS, ולהתקין במחשב WSA (מעין כמו הרצת אנדרואיד על המערכת הפעלה של ווינדוס) ולהתקין שם ווייז. -
@יוסף-חיים-44 אמר בבקשת עזרה - שימוש בנט סטיק לניווט בדרך:
אני מבין שהמיקום מוגדר לפי מקומו של הספק של נטפרי, ולא לפי המיקום הפיזי של כרטיס הסים שנמצא בנט סטיק.
השאלה היא, האם יש דרך לשנות את זה שהמיקום יהיה מוגדר לפי המיקום העכשווי של הסים?זה המיקום לפי כתובת IP שבכל מקרה היה נותן לך מקסימום רדיוס של עיר...
ניווט לפי מיקום נעשה על ידי חיישן מיקום, ולא קשור לנטפרי. הבעיה שבדפדפן שירותי הניווט לא מאפשרים ניווט בזמן אמת, רק באפליקציות
תנסה מה ש @hagai-w הציע -
אז מה זה חיישן GPS?
איפה משיגים דבר כזה, ולאן מחברים את זה? -
זה חיישן נוסף שלא קשור לאינטרנט בכלל
בד"כ זה בטאבלטים אייפונים וחלק מהפלאפונים [לדוגמא חלק מהשיאומי], אחרי שיש לף צ'יפ GPS אם אתה רוצה גם עידכונים אונליין יש משמעות לחיבור לאינטרנט -
@יוסף-חיים-44
חיישן מיקום (בנטסטיק המיקום הוא משוער, ולא מבוסס על מיקום אמיתי)
קונים כזה שמתחבר לחיבור USB של המחשב (כמו הדבר הזה למשל https://he.aliexpress.com/item/4000332690518.html)
מחיפוש בגוגל נראה שאפשר לקנות את זה בארץ ב300₪+ או מחו"ל ב30₪