עזרה בהתקנת תעודות אבטחה באנדרויד
-
@moshe39
אני מנסה להתקין גם תעודת אבטחה של נטפרי, הצלחתי להוריד את הקובץ ולהוסיף אותו
באישורי CA ובאישורי WIFI.
אבל בפועל זה לא מתחבר לאינרנט :
אם אני מנסה להתחבר דרך אישורי משתמש של VPN או לפתוח את הקובץ בעצמו,
אני מקבלת את השגיאה הנל:
מה ניתן לעשות? מדובר בטלפון סמסונג A34
-
@ש-א-גר תפתח נושא חדש לשאלה שלך שלא קשורה לנושא הנוכחי.
-
פוסט זה נמחק! -
יש לי מכשיר שיאומי חצי טאצ', מחובר לWi-Fi של נטפרי ולא מצליח לקבל מיילים בדוא"ל, מדוע?
-
@יהונתן-א בגלל שהמכשיר שלך (ליתר דיוק אפליקציית Gmail) לא סומך על תעודת האבטחה של נטפרי
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד#:~:text=באפשרות%3A Wi-Fi.-,מ-Android 7.0 ואילך,-כברירת מחדל%2C אפליקציותאתה יכול להשתמש באפליקציית outlook
-
@צדיק-תמים אשמח להסבר
-
@יהונתן-א הסבר על?
-
@צדיק-תמים
אז למעשה אי אפשר להשתמש עם סים של נטפרי באנדרואיד?
קראתי את ההדרכה בקישור שהבאת, וגם את ההדרכה הזו: https://netfree.link/wiki/הוספת_חריגת_אבטחה_לאפליקציה
וזה אומר שאין לנו פתרון? -
@שנל יש פתרון (חוץ מרוט כמובן), אבל הוא מורכב ותלוי באיזה אפליקציות רוצים להשתמש
רוב האפליקציות הפשוטות עדיין סומכות על תעודת משתמש
יש כאלה שלא סומכות אבל יועיל המדריך הנ"ל
ויש את אפליקציות גוגל כמו Gmail שלהן חייבים רוט, אבל אפשר להשתמש בפתרונות עוקפים כמו אפליקציית אאוטלוק -
@צדיק-תמים אמר בעזרה בהתקנת תעודות אבטחה באנדרויד:
אבל אפשר להשתמש בפתרונות עוקפים כמו אפליקציית אאוטלוק
או ווייפרי (רק בטאבלט)
-
@בנימין-הצדיק נכון, וזה כולל גם את המקרים שעוזר עריכה לסוגיה, שנטפרי עושים את זה עבורך (כלומר יש בחנות שלהם גרסה ערוכה כבר)
אבל לגבי אפליקציות גוגל זה עוזר רק לGmail -
פוסט זה נמחק! -
@צדיק-תמים ערב טוב, התקנתי את האוטלוק, הכנסתי את החשבון דוא"ל ולא מופיע שום מייל, ובנוסף כל שיחת טלפון ההאוטלוק מופיע במסך, זה נראה שנהיה העיקר במכשיר,
דבר נוסף מעניין שמלפני שעתיים התחלתי לקבל מיילים בGMAIL הרגיל, אז לכאורה אפשר להסיר את ההאוטלוק -
@יהונתן-א אמר בעזרה בהתקנת תעודות אבטחה באנדרויד:
דבר נוסף מעניין שמלפני שעתיים התחלתי לקבל מיילים בGMAIL הרגיל, אז לכאורה אפשר להסיר את ההאוטלוק
אתה מצליח להוריד קבצים מצורפים?
-
@בנימין-הצדיק כן, אבל שוב היום לפעמים עבד ולפעמים לא, בכל אופן איך אני פותח את הדואל בהאוטלוק
-
@יהונתן-א אשמח לתשובה על הנ"ל
-
אני מעוניין לסכם, נראה שזה מופיע אצל הרבה אנשים.
במכשיר אנדרואיד שלא מותקן עליו וויפרי יש כמה אפשרויות -- לשים תעודת אבטחה כמערכת
- לשים תעודת אבטחה אישית לפי אפליקציה, לכל אפליקציה בנפרד.
- לערוך את האפליקציה כאילו היא אנדרואיד נמוך (למטה משבע).
- להתקין קובץ APK מתוך החנות של נטפרי .
ניסיתי כמה מהאפשרויות האלו, והצלחתי חלקית.
- עריכת אפליקציה -
סידר לי מעולה את אפליקציית זינג.
מוביט פועל חלק מהפונקציות (לפני זה הוא לא נטען בכלל).
בג'ימייל האפליקציה לא ניתנת לעריכה, לפחות ע''י APK TOOL. - אפליקציה מחנות נטפרי -
במאוחדת עובד לי פיקס.
בג'ימייל זה לא טען שום הודעה, היה כתוב שצריך לסנכרן. גם אם קרה שנטענו הודעות דוא''ל חדשות, לא יכולתי להוריד קבצים מצורפים. - להתקין תעודה עם רוט -
יש לי רוט במכשיר. אבל לא עזר לי להכניס את התעודה לנתיב של תעודות המערכת וגם לא עזר מודול במג'יסק, זה עדיין תקוע.
-
אשמח לעזרה איך מתקינים תעודה ברמת מערכת.
אני לקוח חדש בהדרן ונטפרי ביתי
בתחילה הצלחתי להתחבר לוויפיי הביתי כדי לחבר מכשירים חכמים בבית. כעת זה נחסם וכתוב מחובק ללא אינטרנט אשמח לעזרה בעניין. -
@natiboskila זה לא אומר שזה נחסם, מחובר ללא אינטרנט זה מה שכתוב באינטרנט נטפרי גם כשיש רוט
איפה אתה נתקל בבעיה בשימוש? באיזו אפליקציה?