סימון על הודעה חדשה בפניה
-
פתחתי פניה ושמרתי את הכרטיסייה של הפניה פתוחה, אבל כל כמה דקות נהיה לי כזה סימן-
כאילו שיש לי הודעה חדשה שעוד לא קראתי, אבל כשאני נכנס לפניה אני רואה שאין שם שום הודעה חדשה... -
@א-פ-1
יכול להיות שיש פניה אחרת שלא קראת? -
@יעקב-פ לא.
תאמת, שיש לי שני פניות פתוחות אבל בשניהם יש לי את הסימון הנ"ל ובשניהם אין הודעה חדשה... -
@א-פ-1 אמר בסימון על הודעה חדשה בפניה:
פתחתי פניה ושמרתי את הכרטיסייה של הפניה פתוחה, אבל כל כמה דקות נהיה לי כזה סימן-
כאילו שיש לי הודעה חדשה שעוד לא קראתי, אבל כשאני נכנס לפניה אני רואה שאין שם שום הודעה חדשה...זה יכול לקרות כאשר.
א. פתחת פניה והשארת אותה פתוחה.
ב. ואז במקביל שלחת עוד פניה אחרת
ג. או הגבת באותה פניה.... -
@nk אמר בסימון על הודעה חדשה בפניה:
כאילו שיש לי הודעה חדשה שעוד לא קראתי, אבל כשאני נכנס לפניה אני רואה שאין שם שום הודעה חדשה...זה יכול לקרות כאשר.
א. פתחת פניה והשארת אותה פתוחה.
ב. ואז במקביל שלחת עוד פניה אחרת
ג. או הגבת באותה פניה....א. פתחתי פניה והשארתי אותה פתוח (כמו שכתבתי לעייל), אבל אין שם חדש אז לא אמור להיות סימון
ב. לא
ג. לא -
כאילו שיש לי הודעה חדשה שעוד לא קראתי, אבל כשאני נכנס לפניה אני רואה שאין שם שום הודעה חדשה...זה קורה כאשר הנציגים של נטפרי כותבים הערה פנימית על הפנייה שלך או עדכון מהצד שלהם.
-
@אהרן-שובקס
אם אנחנו כבר מדברים על דברים מוזרים (לדעתי) בפורום אז כל פעם שאני פותח את הפניה שלי הוא מפנה אותי לקריאת עידכונים ש(יענו) עוד לא קראת, אבל כשאני פותח את העידכונים אני רואה שזה מלפני כמה ימים...