הכנסת תעודת אבטחה בLDPLAYER
-
@aiib אמר בהכנסת תעודת אבטחה בLDPLAYER:
@צדיק-תמים אמר בהכנסת תעודת אבטחה בLDPLAYER:
@aiib אם הבנתי נכון
הרגיל מתאים להתקנה אבל רק על ידי אפליקציה שמתקינה אותו, שהיא לוקחת את סיומת crt הרגילה, מעבדת אותו לצורה המתאימה ומכניסה אותו בסיסטםאיזו אפליקציה מתקינה את זה? כי בויקי לא הופיע כל אפליקציה נוספת חוץ מהאפליקציה של הרוט
לא יודע לאיזה אפליקציה כוונתך
ויש מותאם לאנדרואיד, שזה הפורמט שנשמר בתכלס אחרי ההתקנה בכל מקרה, וזה בשביל מקרה שרוצים להעתיק לבד עם סייר תומך רוט וכדו' את הקובץ למיקום המתאים, שאז הקובץ צריך להיות מראש בצורה המתאימה
root certificate manager הוא סייר תומך רוט?
ממש לא - זה אפליקציה שנועדה למצוא תעודה מותקנת ברמת משתמש (אם אני זוכר נכון) אולי גם קובץ CRT ולהחדיר אותה לסיסטם - והיא צריכה אישור מאפליקציית ניהול הרוט לפעול
סייר תומך רוט זה למשל טוטל קומנדר
-
@a0533057932 אמר בהכנסת תעודת אבטחה בLDPLAYER:
@aiib אם הבנתי נכון
הרגיל מתאים להתקנה אבל רק על ידי אפליקציה שמתקינה אותו, שהיא לוקחת את סיומת crt הרגילה, מעבדת אותו לצורה המתאימה ומכניסה אותו בסיסטםאיזו אפליקציה מתקינה את זה? כי בויקי לא הופיע כל אפליקציה נוספת חוץ מהאפליקציה של הרוט
לא יודע לאיזה אפליקציה כוונתך
לזאת: root certificate manager
ויש מותאם לאנדרואיד, שזה הפורמט שנשמר בתכלס אחרי ההתקנה בכל מקרה, וזה בשביל מקרה שרוצים להעתיק לבד עם סייר תומך רוט וכדו' את הקובץ למיקום המתאים, שאז הקובץ צריך להיות מראש בצורה המתאימה
ממש לא - זה אפליקציה שנועדה למצוא תעודה מותקנת ברמת משתמש (אם אני זוכר נכון) אולי גם קובץ CRT ולהחדיר אותה לסיסטם - והיא צריכה אישור מאפליקציית ניהול הרוט לפעול
סייר תומך רוט זה למשל טוטל קומנדר
בקיצור, המידע שמופיע בלינק הבא הוא שגוי?
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_ldplayer -
לא
(בהקשר שלנו) היא אפליקציה להתקנת תעודת אבטחה ברמת רוט בקלות, היא מקבלת את התעודה הרגילה בסיומת crt ודואגת למה שצריך. לא רואה סיבה לא להשתמש בה,
כתבת שאתה לא מוצא את המיקום של הקובץ, אבל כבר כתבתי לך פה עצה לזה. איפה הסתבכת? -
אבל כבר כתבתי לך פה עצה לזה. איפה הסתבכת?
האמת היא שזה ברח לי...
אבל מכיוון שהגעתי כל הזמן דרך הסייר ההוא לתיקיה שלהבנתי היא הייתה אמורה להיות והתיקיה הייתה ריקה אז אני לא בטוח שגם ההצעה שלך תעזור.
והגישה שלי למחשב המדובר הוא בשעות שפחות זמינות פה אז... -
@aiib זה לדוגמא סייר רוט
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_ldplayer#:~:text=הורידו את האפליקציה-,RootExplorer,-מכאן.אגב אולי יש לך את הגרסה החדשה יותר ולכן יש לך בעיה
-
@a0533057932 אמר בהכנסת תעודת אבטחה בLDPLAYER:
@aiib זה לדוגמא סייר רוט
https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_בתוכנת_ldplayer#:~:text=הורידו את האפליקציה-,RootExplorer,-מכאן.שאני מבין שאני לא זקוק לה/היא לא תעזור לי
אגב אולי יש לך את הגרסה החדשה יותר ולכן יש לך בעיה
אני מדבר על הגרסה בלי ה'9'
-
כתבת שאתה לא מוצא את המיקום של הקובץ,
בויקי כתוב שהתעודה תהיה ב (הוא יועתק לתיקיית sdcard/download)
ואני בכלל לא מוצא תיקיה כזו... -
אבל כבר כתבתי לך פה עצה לזה
-
אם מישהו יכול לעזור לי
אני מנסה להתקין תעודת אבטחה בLD PLAYER 9, ובהוראות כתוב לעשות העתק של קובץ התעודה בתקיית PICTURES , אבל הבעיה שאין לי שם אפשרות לעשות העתק.
דבר שני, איל אני עושה שאנטי וירום ESET לא יטריד אותי כל הזמן, הוא כל הזמן מתריע מפני LDPLAYER
תודה -
@סופר צילומי מסך יועילו, לחיצה ארוכה על הקובץ אמורה להוסיף את אפשרות ההעתקה בסרגל הכלים בחלק העליון.
-
@shraga אמר בהכנסת תעודת אבטחה בLDPLAYER:
@סופר צילומי מסך יועילו, לחיצה ארוכה על הקובץ אמורה להוסיף את אפשרות ההעתקה בסרגל הכלים בחלק העליון.
תודה רבה, הצליח
אבל עכשיו הוא כותה שהתעודה לא תומכת באתר זה.