בית חכם
-
הצעה לייעול : כיום נטפרי חוסם את הגישה של מוצרי בית חכם לרשת, למשל אי אפשר להתחבר למזגני תדיראן חכמים, מצלמות אבטחה, וכדו, וכן אי אפשר לקבלת עדכון תוכנה לכל אלו ולהרבה מוצרים מאותה סיבה. נטפריי צריכים למצוא דרך לפתוח את התעבורה הזאת.
-
הצעה לייעול : כיום נטפרי חוסם את הגישה של מוצרי בית חכם לרשת, למשל אי אפשר להתחבר למזגני תדיראן חכמים, מצלמות אבטחה, וכדו, וכן אי אפשר לקבלת עדכון תוכנה לכל אלו ולהרבה מוצרים מאותה סיבה. נטפריי צריכים למצוא דרך לפתוח את התעבורה הזאת.
מניין לך שנטפרי חוסמת את המוצרים האלה?
כל מכשיר שהגיע אליי של בית חכם עבד לי בנטפרי (לפעמים הייתי צריך לפנות אליהם בשביל שיפתחו) -
@אהרן-שובקס אצלי לא עובד, וכן יתכן שאם אפנה אליהם עם הקלטה באופן פרטני על כל מכשיר הם יסדרו לי, ההצעה שלי היא לייעול המצב הקיים
-
@אהרן-שובקס אצלי לא עובד, וכן יתכן שאם אפנה אליהם עם הקלטה באופן פרטני על כל מכשיר הם יסדרו לי, ההצעה שלי היא לייעול המצב הקיים
ככל והסינון עובד עם רשימה לבנה אין אפשרות לעשות את מה שאתה כותב.
-
כעקרון אצלי הכל עובד עם home asistant שהמטרה המוצהרת שלהם היא חיבור בית חכם לוקאלי ( יש יציאה החוצה אבל דרך המערכת)
זה תומך בהרבה מוצרים, ויש קהילה ענקית עם פתרונות לכל סוגי המוצרים,
לדוג’ הדברים שהזכרת מזגן תדיראן ומצלמות אבטחה זה תומך (לרוב המצלמות שמצויים בשוק)
כך שאת בעיית תעודת אבטחה אני חוסך,צריך רק להתקין תעודה על מערכת שלהם, וזה אפשרי בקלות.
-
@מן-המודיעין מה זה "בעיית תעודת אבטחה"?
-
@מן-המודיעין
שלום
אני בונה עכשיו בית חדשה
ריציתי לדעת איזה מוצרים אתה משתמש עם Home Assistant בלי בעיה?
האם אתה גם משתמש בדברים כמו Alexa או Google Home לזיהוי קולי?