סיב פרטנר
-
אני לא מדבר ברמיזות,
התקשרתי לפרטנר, הגיע טכנאי של פרטנר והתקין ציוד של פרטנר עם יוזר של פרטנר, (קיבלתי גם חשבונית של פרטנר) אחרי כל זה כשראיתי שאין להם אופציה לנטפרי (הסוכן טען שחשב שאני מתכוון לנטספארק) התנתקי ובדקתי עם בזק וראו שהם יכולים להתחבר לתשתית הסיב של פרטנר, וזה מה שעשיתי. -
@משה-לוי למרות שהגיע טכנאי של פרטנר והתקין ציוד של פרטנר זה לא אומר שהפריסת הסיבים בבניין היה של פרטנר, יתכן שזה של בזק ולפרטנר יש אפשרות להשתמש עם הסיבים של בזק,
למיטב ידיעתי אין לבזק אפשרות להשתמש עם סיבים של פרטנר. -
-
אני לא מדבר ברמיזות,
התקשרתי לפרטנר, הגיע טכנאי של פרטנר והתקין ציוד של פרטנר עם יוזר של פרטנר, (קיבלתי גם חשבונית של פרטנר) אחרי כל זה כשראיתי שאין להם אופציה לנטפרי (הסוכן טען שחשב שאני מתכוון לנטספארק) התנתקי ובדקתי עם בזק וראו שהם יכולים להתחבר לתשתית הסיב של פרטנר, וזה מה שעשיתי.התיאור שלך מתאים היטב לשימוש של פרטנר בסיבים של בזק במסגרת השוק הסיטונאי
ככה"נ הסיב של בזק
בזק לא יכול לחבר על סיב של פרטנר
-
יש לי בבינין פריסה של סיב פרטנר מישהו יודע האם יש חברה שאפשר להתחבר דרכה לסיב פרטנר בנטפרי?
תודה לכל העונים.@לא-מתייאש אמר בסיב פרטנר:
יש לי בבינין פריסה של סיב פרטנר מישהו יודע האם יש חברה שאפשר להתחבר דרכה לסיב פרטנר בנטפרי?
תודה לכל העונים.אני גם, יש רק פרטנר בבניין שלי, ולא מצאתי פיתרון
ממליץ לכם לבדוק מול RL / יוסי תקשורת פתרונות.
אני יודע שהם עובדים על פתרונותבמקביל אם יש לכם מעט חוש או רקע טכני, תוכלו לנסות להגדיר בראוטר יוזר PPPOE של נטפרי.
שמעתי בעבר שזה אפשרי (יתכן שזה נאמר לי על סיב של סלקום, לא בטוח) -
אני יודע שהם עובדים על פתרונותבמקביל אם יש לכם מעט חוש או רקע טכני, תוכלו לנסות להגדיר בראוטר יוזר PPPOE של נטפרי.
שמעתי בעבר שזה אפשרי (יתכן שזה נאמר לי על סיב של סלקום, לא בטוח)כבר התקשרתי אליהם והם לא יכולים לעזור לי.
אני גם חיפשתי ספק בלבד לסיב אופטי ולא מצאתי. -
@לא-מתייאש אמר בסיב פרטנר:
שמעתי בעבר שזה אפשרי (יתכן שזה נאמר לי על סיב של סלקום, לא בטוח)כבר התקשרתי אליהם והם לא יכולים לעזור לי.
אני גם חיפשתי ספק בלבד לסיב אופטי ולא מצאתי.ממליץ לך להתחבר אליהם (כמדומני בפרטנר התקנה חינם)
לאחר מכן תנסו להגדיר בראוטר שם משתמש של ספק נטפרי PPPOE
RL / יוסי / 019 מוכרים ספק לבד
(ברוב המקרים אין באמת הבדל בין ספק בזק רגיל לספק סיבים, ההבדל רק במהירות הנמכרת.. תתחילו בכל מהירות שיתנו לכם)בהמשך למה שכתבתי:
במקביל אם יש לכם מעט חוש או רקע טכני, תוכלו לנסות להגדיר בראוטר יוזר PPPOE של נטפרי.
שמעתי בעבר שזה אפשרי (יתכן שזה נאמר לי על סיב של סלקום, לא בטוח)ביררתי שוב וזה סיב סלקום ולא פרטנר.
אבל בהחלט יתכן שזה אפשרי גם על פרטנר.לטובת הענין ולאלו שיש להם את הבעיה הזו, אני מוכן לנסות לסייע לכם בהגדרה ובהתחברות
צרו קשר במייל שבפרופיל שלי -
@yoel בסוף בזק חזרו אליי וחיברו אותי דרכם בשתשתית שלהם, לא הבנתי כלום אבל הצליחו.
-
@לא-מתייאש מה עשית? התקשרת לבזק וביקשת חבילה של סיבים על תשתית של פרטנר?
-
@לא-מתייאש מה עשית? התקשרת לבזק וביקשת חבילה של סיבים על תשתית של פרטנר?
כן התקשרתי, וזה היה תלוי בנציגים, הייתה אחת שאמרה שאני כן מתאים לסיב אופטי, והיה 2 שאמרו לי (אחרי בדיקה) שאני לא מתאים.
הנציגה אמרה לי שאני לא אשלם אם לא מתקינים והיא שלחה לי טכנאים, והם הגיעו שעה וחצי אח"כ עם ראוטר והצליחו. -
הנציגה אמרה לי שאני לא אשלם אם לא מתקינים והיא שלחה לי טכנאים, והם הגיעו שעה וחצי אח"כ עם ראוטר והצליחו.
על גבי הסיב הקיים של פרטנר? או שמתחו תשתית סיב נוספת?
-
@צדיק-תמים על גבי סיב של בזק, לא קשור לפרטנר
-
@צדיק-תמים אין דבר כזה סיב מבזק על תשתית פרטנר
הפוך יש -
@לא-מתייאש תודה רבה, עשיתי כמו שאמרת לי ובאמת הגיעו והתקינו לי סיב בזק, שאלתי את הטכנאי והוא הסביר לי שבכל מקום שיש תשתית של סיבים יש גם תשתית של בזק רק שלפעמים יש תשתית מעוד חברות.
דרך אגב לאיזה מהירות אתה מגיע בבדיקת מהירות? -
@לא-מתייאש תודה רבה, עשיתי כמו שאמרת לי ובאמת הגיעו והתקינו לי סיב בזק, שאלתי את הטכנאי והוא הסביר לי שבכל מקום שיש תשתית של סיבים יש גם תשתית של בזק רק שלפעמים יש תשתית מעוד חברות.
דרך אגב לאיזה מהירות אתה מגיע בבדיקת מהירות?לקחתי חבילה של 600 מגה, אני בוויפי :
-
כעת אמרו לי באראל שהם מחברים אינטרנט לסיבי פרטנר.