חייבת דחוף עזרה בג'מייל
-
ברור שאף אדם לא אמור לרצות שגוגל יידעו בדיוק מי הוא.
@mirimail1000 העצה שלי זה לפתוח מייל חדש ולשלוח לכולם הודעה מהמייל הישן שפתחתם מייל חדש (כולל הודעת חופשה שבה זה כתוב לכל מי שבעתיד ישלח לכם הודעה), ולשאוב במייל החדש את כל ההודעות מהמייל הישן.
-
@a053 ברור שזו האופציה שהיתה לי, אבל המייל שלי הוא מקום איחסון לכמויות של חומר ותכתובות שמסובך לי לעבוד עם 2 מיילים במקביל או להעביר את החומר, ולעדכן את כל מי שאני רשומה בו על מייל חדש. זה לא מציאותי עבורי
-
@mirimail1000
אני מניח שאת לא הנפקת אשראי לקישוט...
אני חושב שאת יכולה לסמוך על אבטחת מידע של גוגל עם האשראי שלךות"ז אני מניח שגם את יכולה כאמור
מעולם לא שלחת סריקה של הת"ז / דרכון לסוכן נסיעות / ביטוח / משרד כלשהו?
אני אדם שחרד לפרטיות שלי ונמנע מחשיפה מיותרת.
אבל לא צריך להקצין -
@yoel נכון, אבל לא בא לי שגם ככה גוגל אוספים עלי מידע שיהיה להם מידע יותר מדויק שלי.... ושוב אני אישה פשוטה.
-
לפחות תסבירו לי איך מבטלים דרך בקרת הורם את המגבלות????????????
-
-
@איש-פשוט-מאוד2 התמיכה של נטפרי בעצמם אמרו לי לכתוב פה בפורום
-
@mirimail1000 בפתיחת חשבון חדש יש אפשרות ייבוא אוטומטית לכל המיילים שגם מגדירה במייל הישן העברה של מיילים חדשים
אבל אפשר פשוט לחבר חשבון נוסף לא ילד כדי שאפשר לבחור אותו ביוטיוב ואז הוא לא ייחסם -
@mirimail1000 אמר בחייבת דחוף עזרה בג'מייל:
@איש-פשוט-מאוד2 התמיכה של נטפרי בעצמם אמרו לי לכתוב פה בפורום
יש חוסר סנכרון במערכת,
https://forum.netfree.link/topic/11850/בעקבות-כללי-הפורום-החדשים?_=1710333347692 -
@mirimail1000 זה פשוט מצחיק אותי, גימייל הרי כבר מכירים את כל החיים שלך דרך כל מה ששלחת וקיבלת במייל ופתאום את מפחדת לשתף איתם נתונים?!?!
ואם למישהו יש ספק רק לידע יום אחד חיפשתי במייל את המילה דרכון והוא הוציא לי מיילים עם תמונות של דרכון למרות שלא היה שמה שום מילה על דרכון, רק דרך זה שהוא קורה את כל התוכן והתמונות ומעבד אותם, וככה הוא ידע שהמייל הזה יש שמה תמונה של דרכון.