סינון תמונות של הצאט תמונות החדש של גוגל
-
גוגל הוסיפה אפשרות ליצירת תמונות בבינה מלאכותית דרך הצאט שלה:
כיצד אפשר לשלוח את התמונה לבדיקה?
-
@מטעמים כל עוד הצ'אט הוא פרטי לבודקים של נטפרי אין אפשרות לבדוק את התמונות שבו.
תוכל לנסות את זה: תעתיק את הקישור של התמונה ותנסה לפתוח אותו בדפדפן אחר שבו אינך מחובר לחשבון גוגל שאתו הייית מחובר לצ'אט. -
@ברצינות אתה טועה. אם תנסה לפתוח את התמונה במצב אורח - תראה שהתמונה מוצגת בלי שום בעיה (כמובן עם הטשטוש הרגיל)
נראה שמדובר בבעיה טכנית אחרת. גם לאחר פתיחת האפשרות לבדיקת תמונות פרטיות בהגדרות, סביר להניח שזה לא יעבוד
-
@nh-local אמר בסינון תמונות של הצאט תמונות החדש של גוגל:
@ברצינות אתה טועה.
יתכן שאתה מתייחס לצ'אט שיצרת עבורו קישור לשיתוף
זהו קישור לתמונה שיצרתי בג'מיני, אודה אם תוכל לשתף את קוד התגובה של הדפדפן + צילום מסך מהתמונה שאתה רואה:
https://lh3.googleusercontent.com/gg/AJIvXivcPImvJLMijcW1NaRRQhEjtnB6AHBbP1qywFVXV1nDxuC9x0O4WvAmmDYURiX9w_IalLwijwrgS7AmdBXnSabpuIvjFWdlPh7n_aQQK5kFg8iypo8aKcLH8us0Q_kcBngWR_8HbmRiOHsq5SWMeOgCEAXhXLoKeWBmMSUWhKm6WZRT1cgTGuW3f5LMVmRnXM8WJSu6cjyLSzpwex2zwbMjiMTGgnEK7yB6urT1hcVEPDymT5eKHHDn0xjY8RCY3k3QBqGVJzIKXgp5PJ_T0aWyc11DiOyezZi693K04vCnwqr0rlW3lUdR9b-lB_0g_qwI-pH_jYpQjZg42imgFcSe -
@ברצינות "אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן" + שגיאה 403
לא ביצעתי שום שיתוף של הצ'אט המדוברנסה את הקישור הזה - אמור לתת לך הודעה "אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר" ללא שגיאה 403
-
לא ביצעתי שום שיתוף של הצ'אט המדוברנסה את הקישור הזה - אמור לתת לך הודעה "אנחנו מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר" ללא שגיאה 403
אני משער שיתכן וקיימת הגדרה כלשהי לפיה בחלק מהחשבונות התמונות ציבוריות ובחלקן לא.
בכל מקרה, היות וחלק מהתמונות בדומיין הזה אינן ציבוריות - לעבדים של נטפרי אין אפשרות לבדוק אותן.
יתכן שכיוון שאין שום סממן זיהוי בין תמונות ציבוריות לפרטיות מוחרגות כל התמונות מהדומיין הזה. -
@ברצינות זה לא רק לפי דומיין זה גם לפי קידומת נתיב, אצלך זה
gg
, אצלו זהfife
-
@צדיק-תמים אמר בסינון תמונות של הצאט תמונות החדש של גוגל:
@ברצינות זה לא רק לפי דומיין זה גם לפי קידומת נתיב, אצלך זה
gg
, אצלו זהfife
האם זה בהכרח מאפיין ייחודי שמעיד על רמת הפרטיות של התמונות?
-
403 למיטב ידיעתי אומר שאין לי הרשאה צפיה בדף
ולכאורה זה הסיבה שהתמונה שלא נשלחת לבדיקה - לעובדים של נטפרי גם אין הרשאה
אלא רק לבעל הצ'אט עם ג'מיני
@NH-LOCAL הקישור ששלחת מחזיר 404 -
-
@רחלי65 @ברצינות למעשה, זה קצת מטופש להעלות ספוקלציות במקום לפנות ישירות לנטפרי ולשמוע מהם את הסיבה
התשובה כתובה בצורה מפורשת - נטפרי מחפשים פתרון כיצד לסנן את האתר
עם כל הכבוד, לא ידוע לי שנטפרי משתפת את לקוחותיה עם האתגרים העומדים מאחורי סינון אתר כזה או אחר -
@ברצינות אמר בסינון תמונות של הצאט תמונות החדש של גוגל:
@רחלי65 @ברצינות למעשה, זה קצת מטופש להעלות ספוקלציות במקום לפנות ישירות לנטפרי ולשמוע מהם את הסיבה
עם כל הכבוד, לא ידוע לי שנטפרי משתפת את לקוחותיה עם האתגרים העומדים מאחורי סינון אתר כזה או אחראכן. וזה לא קשור לתמונות פרטיות.
-
@ברצינות אמר בסינון תמונות של הצאט תמונות החדש של גוגל:
עם כל הכבוד, לא ידוע לי שנטפרי משתפת את לקוחותיה עם האתגרים העומדים מאחורי סינון אתר כזה או אחראכן. וזה לא קשור לתמונות פרטיות.
מהיכי תיתי?