רמת סינון בנטפרי לאתרי פיתוח תוכנה
-
כמתכנת אני נדרש לעבוד עם אתרים בנושאי AI או מדריכים טכניים בתכנות במגוון אתרים טכנולוגים.
האם בנטפרי אוכל למצוא מענה הולם או שמרבית האתרים יהיו סגורים? -
@major אם תיתן כמה דוגמאות לאתרים כאלה יהיה יותר קל לענות תשובה מדויקת (אני מתכנת ומשתמש בנטפרי)
-
@צדיק-תמים
לדוג׳:
chat.openai.com
דומיינים עם סיומת ״ai.״
dev.to
app.daily.dev
עיקר החסימה הנדרש זה תמונות ופרסומות. חשוב לי יותר שהטקסט כן יוצג. -
@major צ'אט GPT פתוח, אבל התגובה מתקבלת רק בסיום היצירה ולא בחי, ובימים האחרונים יש גם באג מוזר שמאקסס מילים סתם, אבל תכל'ס זה פונקציונלי לגמרי, אם כי אני משתמש יותר ב claude.ai
מדריכים טכניים כעיקרון יהיו פתוחים, אם זה אתר לא נפוץ ייתכן שיהיה צורך לשלוח לבדיקה (האתרים שציינת פתוחים)
לגבי כלי AI חדשים זה יותר בעייתי, אם כי כלים שקשורים לתכנות לרוב כן יהיו פתוחים/ניתנים לפתיחה -
@צדיק-תמים
מה עם extensions/plugins בintellij/vscode ? -
@major הכל אמור להיות פתוח, אם זה תוסף שמתקשר עם הרשת והוא לא פופולארי ייתכן שיהיה צריך לפנות לנטפרי כדי שהוא יעבוד בפועל
-
@צדיק-תמים
1.האם תוכנות פיתוח אילו עובדות תקין לגמרי? חלקם מחוברים לצ׳אט מובנה כמו copilot וכדומה-האם עובד חלק?
cursor -מורידים אותו מאתר https://www.cursor.com
vscode
Intellij
תוכנת עיצוב:
Figma
2. לתוכנות אילו יש אפשרות הורדת תוספים (extensions) - האם אפשרי?
3. דפדפן כרום - האם התקנת תוספים (extensions) שלו חסומים? -
@major אמר ברמת סינון בנטפרי לאתרי פיתוח תוכנה:
Figma
פתוח, גם באתר וגם בתוכנת המחשב.
קבצי תמונה נשלחים לבדיקה בכל רזולוציה מחדש (כל שינוי זום שולח את התמונה לבדיקה - במידה והיא עדיין לא נבדקה). -
@major אמר ברמת סינון בנטפרי לאתרי פיתוח תוכנה:
@צדיק-תמים
1.האם תוכנות פיתוח אילו עובדות תקין לגמרי? חלקם מחוברים לצ׳אט מובנה כמו copilot וכדומה-האם עובד חלק?
cursor -מורידים אותו מאתר https://www.cursor.com
vscode
Intellij
2. לתוכנות אילו יש אפשרות הורדת תוספים (extensions) - האם אפשרי?כל הנ"ל פתוח בלי שום בעיות
- דפדפן כרום - האם התקנת תוספים (extensions) שלו חסומים?
יש מנגנון סינון אוטומטי, בגדול זה עובד ואפשר להתקין בלי בעיות, יש מעט תוספים שיש באג במנגנון ואז צריך לשלוח פניה עם הקלטת תעבורה כדי שיהיה אפשר להתקין