סים במערכת מולטימדיה
-
@ben1 זה אפשרות, אבל תעודת משתמש אתה הצלחת להתקין? כי המודול המומלץ שם הוא אחרי התקנת תעודת משתמש
-
@israel218 אמר בסים במערכת מולטימדיה:
@ben1 זה אפשרות, אבל תעודת משתמש אתה הצלחת להתקין? כי המודול המומלץ שם הוא אחרי התקנת תעודת משתמש
לא ,
המערכת לא נתנה לי להתקין תעודת משתמש -
@ben1 בסדר אז המודול המומלץ שם לא יועיל לך, נטפל בזה אחר כך קודם כל שיהיה רוט ואני יעביר לך מודול שיפתור את זה
-
@israel218 יש בקישור אפשרות ב' ,זה לא טוב?
-
@israel218 איזה ספק יש לך בנטפרי?בשביל לדעת איזה תעודת אבטחה
-
@israel218 איזה ספק יש לך בנטפרי?בשביל לדעת איזה תעודת אבטחה
019
-
@ben1 פתרון ב הוא טוב לאפליקציות, כרום לא יעבוד לך כמו שמצויין שם שצריך בשביל זה תעודת משתמש, ועוד כמה דברים לא יעבדו
-
@ben1 הדיסק מוכן?
אפשר מייל לרגע שאני ישלח לך את המודול? אח"כ תערוך ותמחוק -
@ben1 יש עוד דבר שאתה צריך לדעת לפני שאתה מתחיל, כיון שהקושחה הזאת רוסית יתכן שיהיה תפריט ברוסית, תבדוק עכשיו שאתה יודע איך להוסיף ולהחליף שפה אפי' אם לא תדע לקרוא את התפריט, בתפריט more
ואז למטה מערכת - שפות -
@ben1 הדיסק מוכן?
אפשר מייל לרגע שאני ישלח לך את המודול? אח"כ תערוך ותמחוק -
@ben1 שלחתי
וכן תוודא שיש לך גיבוי של מה שחשוב לך בין קבצים בין אפליקציות שהם לא אפליקציות מערכת -
@ben1 שלחתי
וכן תוודא שיש לך גיבוי של מה שחשוב לך בין קבצים בין אפליקציות שהם לא אפליקציות מערכתקיבלתי
-
-
@ben1 תכניס את הדיסק תלך בהגדרות system הוא יבקש קוד
123456
ותבחר עדכון מערכת לוקאלי, לסמן usb, ולהמתין בלי לגעת בכלום
כדאי שהאוטו יהיה דלוק בשביל שהמערכת לא תכבה, ולא לכבות ולא להתניע באמצע העדכון, זה לוקח בערך 15 דקות לא להפריע בכלל -
@israel218 אחרי שידלק מחדש במידה וזה ברוסית קודם תחליף לשפה שאתה רוצה עברית או אנגלית ותעדכן אני יודיע לך מה לעשות
-
@israel218 אחרי שידלק מחדש במידה וזה ברוסית קודם תחליף לשפה שאתה רוצה עברית או אנגלית ותעדכן אני יודיע לך מה לעשות
סיים.
כל האפליקציות עדיין במקום
יש הודעה באדום שההגדרות configuration השתנו -
@ben1 בסדר מעולה, הרוחת שגם לא היית צריך גיבוי
עכשיו תתקין את האפליקציה שצירפתי לך ותהיה קשוב להוראות כי זה חלק קריטי -
@ben1 להפעיל את האפליקציה וכשיבקש ממך הרשאת רוט תאשר לו כל הזמן, כזה
-
@israel218 תלחץ התקנה ותאשר לו לגשת לקבצים של המכשיר, ואז תסגור את האפליקציה ותפעיל אותה שוב ותלחץ שוב התקנה ולבחור אפשרות זו
לא לבחור באופציה המומלצת! -
@israel218 כשסיים יבקש הפעלה מחדש ותפעיל , תעדכן שהצלחת