סים במערכת מולטימדיה
-
@israel218 אמר בסים במערכת מולטימדיה:
@ben1 התכוונתי למסך האפליקציות שמעלים את המסך, אבל לא משנה אני לא יכול ככה כמה שעות תסדר לי שליטה מרחוק אני יכול לנסות, עכשיו תבין למה לא רציתי במתכונת כזו
ברור לי שהאפליקציה לא נמצא ,
האם אני יכול לנסות להתקין את הגירסא מחדש ?
בעת ההתקנה של הגירסא אמורים ללחוץ על "מחיקה ופירמוט מערכת? -
@ben1 לא חייבים, זה בשביל התקנה נקיה חדשה
אתה יכול להתקין מחדש אבל זה לא קשור לזה -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@ben1 פג תוקף של הקוד
-
פוסט זה נמחק! -
@ben1 תבדוק עכשיו רגע
-
-
@ben1 תן לי חיבור שוב
-
-
@ben1 החיבור חלש מדי, תחזור להגדרות config ותנסה בלוטות 6 הפעלה מחדש, אם עובד לך מעולה אם לא תחליף לבלוטות האחרים, זה תלוי למערכת שמותקנת אצלך
-
@israel218 בודק
-
@ben1
זה לא מצליח להתחבר לטלפון,אפ' לא מראה כלום ברשימת החיפוש -
@ben1 תבדוק את ההגדרות האחרות, יש שם עוד שתי אפשרויות, איזה קושחה התקנת? את האחרונה ?
-
@ben1 תבדוק את ההגדרות האחרות, יש שם עוד שתי אפשרויות, איזה קושחה התקנת? את האחרונה ?
את האחרונה
-
@ben1 אני התקנתי השבוע את האחרונה בלי שום בעיה בזה, או שתנסה להתקין מחדש עם פורמט, אבל תיקח בחשבון שתצטרך להתקין מחדש אפליקציות, וגם לפעמים להגדיר את הכפתורי מגע מחדש וכדו', ואתה לא חייב להתקין את הקושחה, יש איפוס הגדרות ליצרן בהגדרות והסיסמא 7890, אבל אני מודיע קשה לי לסייע כך מרחוק, או שתסתייע במישהו שם
או שתוכל לחזור בעצמך לקושחה שהיא לא רוט, גם זה אפשרי
https://drive.google.com/file/d/1_r-tUoaicDsIKmwXRLzjkgQSP-8CS--u/view?usp=sharing -
@ben1 אני התקנתי השבוע את האחרונה בלי שום בעיה בזה, או שתנסה להתקין מחדש עם פורמט, אבל תיקח בחשבון שתצטרך להתקין מחדש אפליקציות, וגם לפעמים להגדיר את הכפתורי מגע מחדש וכדו', ואתה לא חייב להתקין את הקושחה, יש איפוס הגדרות ליצרן בהגדרות והסיסמא 7890, אבל אני מודיע קשה לי לסייע כך מרחוק, או שתסתייע במישהו שם
או שתוכל לחזור בעצמך לקושחה שהיא לא רוט, גם זה אפשרי
https://drive.google.com/file/d/1_r-tUoaicDsIKmwXRLzjkgQSP-8CS--u/view?usp=sharingסוף סוף הכל עובד אחרי התקנת הקשוחה מחדש (גירסא הקודמת),
אני מאוד מעריך את הזמן והמאמץ שנתת לי, ומודה לך מאוד ע"ז,
בע"ה אשתמש עם הידע לעזור עוד יהודים