עזרה מהמומחים בחומרת המחשב
-
אני מתנצל על ניצול הבמה, אך מה לעשות ניסיתי בפרוג ולא עלתה בידי.
מי שרואה עצמו יכול לעזור לי בנוגע להתקנת דיסק קשיח SSD
נא יגיב לי ב http://www.prog.co.il/showthread.php?p=2406220#post2406220
תודה -
תתקין, לא משנה מה ההגדרות כרגע, מקסימום אחרי זה אפשר למטב את כל ההגדרות
-
כמו שהמליצו לך שם:
https://hwzone.co.il/להוציא-את-המיטב-מכונני-ה-ssd-שלכם-המדריך-ה/ -
@zvizvi קראתי את זה, אך כמו שציינתי אין לי את ההגדרות האלה ב BIOS אני מעלה שם תמונות של הBIOS אם תוכל לראות. תודה
-
@יהודי-פשוט נראה שזה מוגדר טוב.
(יש כמה דברים שלא הצלחתי לראות בתמונות המסך, עיין כאן ותוודא שהכל אכן טוב)
בהצלחה -
@יהודי-פשוט
אם לא שמת לב, אני קישרתי אותך שם לכתבה בhwzone.
במקרה, גם יש לי מחשב לנובו עם כזה סוג ביוס.
במקרה הזה הוא פשוט לא מאפשר שליטה על זה. משום מה, בעדכון הביוס שאחרי זה הוא כן מאפשר ביטול לפי המערכת (כלומר לעשות מצב compatible, שזה אומר להפעיל DHCI לפי דרישת המערכת שאתה מתקין ולא להכריח.בהמשך אעלה תמונהעריכה: הועלו תמונות. ניתן לראות שהגירסה מעודכת). אין צורך לעדכן את הביוס בשביל זה.
מה שאתה כותב שם שאתה לא רואה שינוי - זה כמובן תלוי בדיסק, אבל בהנחה שהוא יותר מהיר, לא ייתכן דבר כזה.
פשוט שים שעון עצר כשאתה פותח את המחשב ותראה שבדיסק ssd זה יותר מהיר. וזה רק ההתחלה. זה כמובן משתנה לפי התוכנות שאתה עובד עליהן (כלומר לפי אופי הפעילות שלהן כמה הן משתמשות בדיסק) אבל בגדול ההבדל צריך להיות ענק.
אם בכל זאת משהו לא בסדר תנסה לעשות בדיקת ביצועים לדיסק.
הבעיה של מצב שינה זה אומר שלא מותקן עדיין דרייבר VGA. יש לך שתי אופציות: להוריד דרייבר מהאתר של לנובו או מהאתר של אינטל, או לעדכן את המערכת, ולראות אם התווסף אייקון של גרפיקת HD של אינטל.
בשביל להיות בטוח שזו הבעיה, תלחץ על המקש עם סמל windows +P. אם יש לך הודעה שהכרטיס לא מעודכן - אז זו הבעיה. אם מופיעה לך אפשר להעביר את המסך למקרן וכו' אז זה בעיה אחרת. -
@5566NEWbrs אמר בעזרה מהמומחים בחומרת המחשב:
@יהודי-פשוט
אם מופיעה לך אפשר להעביר את המסך למקרן וכו' אז זה בעיה אחרת.יש לי את התפריט הנ"ל, ומעודכן לי כרטיס מסך.
-
@יהודי-פשוט
חסר מצב שינה או שחסר אפילו שינה סתם? -
@5566NEWbrs רק מצב שינה
-
@יהודי-פשוט זה בסדר גמור כך זה צריך להיות.
תקרא על זה קצת, ותבין שהמחשב מציע את האפשרויות האלו לפי 'הבנתו' אם יש בזה איזו שהיא מטרה למישהו. אבל אם החומרה היא ברמה כזו שזה לא ייתן כלום, אין בזה צורך.