אם ליתד נאמן היה נטפרי..
-
קצת מזכיר את אם היינו מעריכים את מה שעושים בשבילינו/החיים ע"פ נטפרי..
אם לעיתונות אפילו החרדית הכתובה היה אפשרות טכנולוגית לסינון, זה היה נראה ככה.
-
@למדן-וידען יש לך אפשרות לתאר מה יש בקישור הנ"ל לחסומים שבינינו ?
(אם לא קשה לך) -
@מעמד אמר באם ליתד נאמן היה נטפרי..:
@למדן-וידען יש לך אפשרות לתאר מה יש בקישור הנ"ל לחסומים שבינינו ?
(אם לא קשה לך)יש שם ציטוט של מאמר מערכת חריף שהיה היום בעיתון יתד נאמן על המדינה שהורסת את היהדות עם ההקבלה לשושן ומרדכי ואסתר
רק שיש שם שתי פסקאות שמובאות שם שהם מצונזרות על ידי נטפרי במלא איקסים
אבל האמת שזה ממש טעות של הרובוט של נטפרי כי המילים נקיות לגמרי [אין לי כוח להעלות כאן את המשפטים] -
אבל האמת שזה ממש טעות של הרובוט של נטפרי כי המילים נקיות לגמרי [אין לי כוח להעלות כאן את המשפטים]אתה יכול להפנות את תשומת לב של ה @administrators שיסדרו את הרובוט
-
@טרוצער אמר באם ליתד נאמן היה נטפרי..:
יש שם ציטוט של מאמר מערכת חריף שהיה היום בעיתון יתד נאמן על המדינה שהורסת את היהדות עם ההקבלה לשושן ומרדכי ואסתר
אבל האמת שזה ממש טעות של הרובוט של נטפרי כי המילים נקיות לגמרי [אין לי כוח להעלות כאן את המשפטים]גם בעיתון עצמו במהדורה הדיגטלית שמעלים ב'קול מקום' נחסמים עמודים, לא נראה/זכור לי פספוס כזה גדול של הועדה הרוחנית
-
@ayys613 יש ליתד נאמן מהדורה דיגיטלית ??
מה הכתובת ?
והאם זה כתובת לאתר או שאפשר לקבל במייל ? -
@מעמד אמר באם ליתד נאמן היה נטפרי..:
@ayys613 יש ליתד נאמן מהדורה דיגיטלית ??
מה הכתובת ?
והאם זה כתובת לאתר או שאפשר לקבל במייל ?זה כתובת של אתר, אבל לא של יתד נאמן אלא של 'קול מקום':
http://kolmakom.com/paper_category/יתדנאמן/ -
הנה רוב החלק שנחסם באיקסים
אחשורוש -שהרג אשתו מפני אוהבו, הוא אחשורוש-שהרג אוהב מפני אשתו. השליט המושל בפרס פשוט היה חסר ערכים ונטול חוט שדרה. היית יכול להיות קרוב אליו ונאמן לו במשך תקופה שלמה בכל החתחתים הפוליטיים. ללכת איתו כברת דרך ארוכה אבל ברגע של מבחן, זה לא היה נחשב בעיניו כלום. כל שותפות היתה עבורו משהו אינטרסנטי, אנוכי, כלי שיכול לשמש את מאווייו. הוא היה נכון לשלם כל מחיר, כדי לקנות את ליבו של מי שהוא נזקק לו באותה שעה, זאת גם במחיר בוגדנות נוראה שהפגין כלפי קרובים לו ביותר, להם הוא היה חייב כה רבות והוא לא חשב מילימטר קדימה. הוא היה רעול מבט אל המחר. ותובנה נוקבת נוספת הנוגעת ל"מפני מה נתחייבו שונאיהן של ישראל כליה? מפני שנהנו מסעודתו של אותו רשע"! יהודי שושן התרגלו לסיר הבשר של השלטון, וכו' וכו' וכו'
מה לא בסדר בזה? רק טוב שהטעויות הם לחומרא ולא לקולא!
-
@טרוצער,
@מעמד אמר באם ליתד נאמן היה נטפרי..:אתה יכול להפנות את תשומת לב של ה @administrators שיסדרו את הרובוט
תוכלו להסביר לי למה שהרובוט לא יחסום את זה, ואיך בדיוק אתה היית מחריג את הרובוט לפסקה זו?
-
@WWW תוכל להסביר לי למה שהרובוט יחסום את זה? כל מילה עם השורש א.ה.ב. אמורה להיחסם?
-
@WWW אמר באם ליתד נאמן היה נטפרי..:
@טרוצער תוכל להסביר לי למה שהרובוט לא יחסום את זה, ואיך בדיוק אתה היית מחריג את הרובוט לפסקה זו?
לא הבנתי איזה 'מציאה' מצא פה הרובוט
-
@shraga כן, בשילוב עוד מילה שכתובה בסמוך!
-
ומוזר שכשאני כתבתי את זה כאן הוא לא מצנזר?
-
@טרוצער עיין שוב! כבר מצונזר! , מה שמעניין שלקח לו זמן.
אגב למשך כמה שניות הופיע לי דף ירוק עם ההודעה 'הרובוט שלנו' וכו'. -
תנסו לרענן את הדף.
נראה לי שלא תצליחו, זה ייחסם ע"י הרובוט.