נטפרי בבית חולים
-
@IE העלה נושא חשוב.
ויש לי ידיד שהושפע שם נוראות.
הבעיה היא, שאני לא מאמין שניתן למצוא לכך פתרון.
בטלוויזיות שם יש רשת ודפדפן, אבל הם בכלל לא וינדוס ואפי' לא אנדרואיד. זו מערכת סגורה שלהם, ואין שם אפשרות להגדיר VPN. -
רעיון מציון אבל למה צריך לעשות רשת אלחוטי של נטפרי בבית חולים שזה נורא מסובך.
אפשר לעשות גמ"ח של מחשבים ניידים עם VPN של נטפרי ותוכנת ויפרי וכיולים לגלוש על הויפי של בית החולים הקיים כבר.
בעצם כמעט לא צריך לערב הבית חולים בכל הסיפור רק הארגונים השונים שעוזרים לחולים לחלק אותם בהתאם לצרוך וכו'. -
@IE אמר בנטפרי בבית חולים:
עלה לי רעיות שיכול לנצל חלקית ושהוא אפשרי לעשות בלי הרבה קשיים
להקים גמ"ח בכל בית חולים שיהיה בו כעשרים טבלטים מסוננים ומי שצריך יקח את זה ובזה ירגע קצת ולא יצתרך לגלוש בפרוץ
נעשה בכל בית חולים קו אחד של נטפרי שמחלק וויפי לכל הבניין ויהיה בטבלט תוכנה WIFREE
מה אתם חושביםלא נראה לי עדיין מעשי בגלל עלויות ציוד ועדיין צורך בשת"פ כלשהו עם הנהלת ביה"ח ומנהלי הרשתות שם.
לא פותר את הצורך לפנות אליהם מה שכן אפשר להגיע עם פתרון.
הרעיון של @אורי יותר מעשי -
הרעיון של אורי באמת יותר מעשי.
אבל הוא כבר לא קשור לנטפרי.
וגם צריך שימת לב שאנשים שברגיל הם ללא רשת בכלל, לא מומלץ שיהיה להם גם נטפרי.
בטלוויזיה הם לא ישתמשו, אבל אם יש טאבלט כשר, אז כן ישתמשו. -
@IE מה שאתה מציע, זה מה שmagicode הציע, רק בלי הגמ"ח...
הענין בעצם מאד מוזר: בגלל שיש כאן מכשיר טרף, אתה מציע להקים גמ"ח של מכשיר אחר שהוא לא 'טרייף' אבל הוא בזבוז זמן (הם לא צריך את זה לתקשורת עם צוות ביה"ח או משהו..)כדי להציל אותם מהטרף. מה הבעיה שיביאו מהבית?
בעצם, למה רק בביה"ח? תציע את זה למשתמשי סינוני פירות העץ למיניהם, ק"ו למשתמש אינטרנט פתוח?
צ"ל, שמגיע מקום שכל אחד צריך ללמוד לשמור את עצמו, ובלי תוכנה. -
אני לא מבין את השאלה מלכתחילה.
נניח ויצליחו לגרום שכל מכשירי הגישה לאינטרנט יהיו חסומים במקומות ציבוריים
בסופו של דבר, אם משיח לא יתגלה (ח"ו!) אני לא רואה מציאות שבה כל מקום שאדם חרדי צריך ללכת, משרדי ממשלה, עירייה וכו' וכו' הכל יהיה כשר.הטקסט הנחמד שנכתב באם היינו מעריכים את מה שעושים בשבילינו/החיים ע"פ נטפרי, הוא לא יקרה מעולם.
כי אם מדובר על ימות המשיח - אז לכתחילה לא יהיה טומאה בעולם, "ואת רוח הטומאה אעביר מן הארץ" (זכריה יג, ב), ואם מדובר על לפני ימות המשיח, וזה יקרה כתהליך טבעי - אז כל מה שלא תסדר פיתרונות לציבור חרדי, זה לא יעזור לו כשהוא יצא החוצה. וזה קורה.הפיתרון הוא - אידי דטריד למפלט לא בלע. כשעוסקים בהשפעה, לא מושפעים.
כשמעבירים לילה (ל"ע) במרכז רפואי, או בכל מקום שהוא עדיין לא מקום של תומ"צ - יש לנצל את כל הזמן להשפעה ולקירוב אנשים בסבר פנים יפות, ורק כך לא נושפע
-
אבל למה חייב טאבלטים?
אולי פשוט להקים בבתי חולים גמ"ח ספרי קריאה חרדיים בכל מיני נושאים ופתרנו בזה הרבה מההצעות שעלו עד כה גם מצד 'והייתם נקיים' וגם שלא צריך להשצמש ברשת שלהם ולא בטוח שיסכימו וכו'
לזה אני חושב שבתי החולים לא יתנגדו כמו שבכל בית חולים יש צרכי שבת ואוכל לשבת והם לא מתנגדים לזה -
@מעמד אמר בנטפרי בבית חולים:
אבל למה חייב טאבלטים?
אולי פשוט להקים בבתי חולים גמ"ח ספרי קריאה חרדיים בכל מיני נושאים ופתרנו בזה הרבה מההצעות שעלו עד כה גם מצד 'והייתם נקיים' וגם שלא צריך להשצמש ברשת שלהם ולא בטוח שיסכימו וכו'
לזה אני חושב שבתי החולים לא יתנגדו כמו שבכל בית חולים יש צרכי שבת ואוכל לשבת והם לא מתנגדים לזהצודק, רק צריך אולי לתת משקל נגד לפיתוי ולא רק לשיעמום
-
סוף סוף התחילו לכתוב כאן לענין.
-
תגובתי כאחד ששהה לצד חולה שהיה מאושפז כחודשיים בביה"ח, החולה היה משועמם ולצורך כך הוא צפה בסרטונים כשרים אבל סרטונים החסומים בנטפרי, כך שאני לא מאמין שאנשים יתחברו לנטפרי כשיש מעליהם מסך "ענק" עם אפשרות לצפיה בכל הסרטונים למיניהם ללא שום חסימה.
-
@ezra זה מסך מגע כמו אייפון גדול