עדכון חנות גוגל
-
@משה-זוכמיר מה זה?
-
@aiib זה נקרא GOOGLE PLAY SRVICE
איזה גירסת אנדרואיד יש לך? -
@ברוך-השם נראה לי 6.1 מרשמלו אני משתמש בremix
-
שאני ביקשתי שיפתחו לי קישור להורדת apk של Google Play services אמרו לי שלא יעזור שייתנו לי אותו להורדה כי לא תהיה לו תמיכה דרך נטפרי...
-
@אורי-אטדגי אני לא צריך אותו לשימוש אלא שהמערכת מזהה שהוא לא מעודכן וחוסמת את כל האפליקציות
-
@אורי-אטדגי אמר בעדכון חנות גוגל:
שאני ביקשתי שיפתחו לי קישור להורדת apk של Google Play services אמרו לי שלא יעזור שייתנו לי אותו להורדה כי לא תהיה לו תמיכה דרך נטפרי...
ישנם 2 דברים . יש את החנות גוגל ויש את השירות גוגל פליי .
החנות אמנם חסומה בנטפרי , השירות גוגל פליי לא מצריך אינטרנט ומשכך נטפרי תומכת בו, כמו"כ גירסה עדכנית שלו הכרחית לפעילותם של אפליקציות מסוימות, עם זאת יש לשים לב לעדכן את השירות שמתאים למכשיר הספציפי בלבד ,גרסה לא מדויקת למכשיר עלולה לתקוע אותו. (ניתן להסיר בדר"כ ע"י הסרת עדכונים ) .
-
@aiib אז הנה הקדים אותי @957 ופירט במדיוק על מה נטפרי דיברו (בעצם על חנות GOOGLE PLAY) ומה אתה צריך (GOOGLE PLAY SERVICE) שזה שני דברים שונים. השני, הוא שירות שכל אפליקציות גוגל ועוד, משתמשים בו וזקוקים לו, ולא ניתן להשתמש ברובם, אם הוא לא מעודכן.
כאן אין את זה. תצטרך גוי של אינטרנט להוריד אותו מ WWW.APKPURE.COM , ותוודא שאתה מוריד את הגירסה האחרונה.
אגב, אתה מצליח להפקיד צ'קים בREMIX? -
@aiib @אורי-אטדגי
ניתן להוריד מכאן את האפליקציה הנ"ל גירסה אחרונה.
לא בדקתי תאימות למכשירים.
-
לכן הדגשתי את המילה services בהודעה הקודמת..
וזה התגובה שקיבלתי על Google Play services
אחרי שהסברתי למה זה טוב ושזה רק שירותי גוגל ולא החנות וכו' וכו'....
-
@אורי-אטדגי
ניסית להתקין את הקובץ שהבאתי למעלה
................................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957
אתה יכול בבקשה להעלות דבר כזה לאנדרואיד 4.1 -
לא שמתם לב שהדגשתי את המילה services בהודעה הקודמת??
וזה התגובה שקיבלתי על Google Play services
אחרי שהסברתי למה זה טוב ושזה רק שירותי גוגל ולא החנות וכו' וכו'....
הסרוויס אמור לעבוד בלי שום קשר לחנות של גוגל, כדאי שתנסה ותעדכן מה קרה
-
@אברהם-אברהם
ניסית להוריד את מה שהעליתי קודם ?
זה לא עבד לך ?
אנדרואיד 4.1.2?אגב לגבי הservise כנראה ש @MacroShadow טעה. בדקתי היום ונטפרי לא הפריע לפעילות
...............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957
? תודה רבה, אבל לא שמת לב , כתבתי לך פה מקודם בקשה אם תוכל להעלות עוד פעם את הקישור הנ"ל. -
@957 אני גם חושב כך, רק לא העזתי לומר כך על ה'קוף'..
אם נטפרי הייתה חוסמת את הסרוויס, אז חצי מהמכשיר האנדרואיד לא היה עובד. (מייל דרייב פליי מיוזיק וכו' וכו') -
@ברוך-השם
יש לי אותה בעיה בצאט שלא נפתח