פלאפון של נתיב קהילות
-
@Beni פנה אליי ונראה מה ניתן לעשות אולי נפנה לנתיב.
-
-
-
@בן-של-מלך יש איזה התקדמות? מישהו יודע? אני דיברתי אם נתיב ביום חמישי והם אמרו שהם בודקים את הנושא . איך אפשר לדעת האם יש שינוי
-
טרם מקווה שמחר נוכל לפתור.
-
בנתיב למיטב ידעתי לא השתנה דבר בימים האחרונים.
-
@0533121600 אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
@מיציבושי אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
איך מורדים לפלאפון תעודת אבטחה ? אין לי דפדפן
אם אכן זו הבעיה אפשר להוריד את התעודה למחשב ולהעביר לטלפון. רק צריך תעודה שמתאימה לאנדרואיד לא קובץ הפעלה לווינדוס.
-
לא זאת הבעיה
-
@Beni אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
לא זאת הבעיה
אז אם זה לא משהו סודי אולי תפרט מה כן הבעיה?
-
בכיף ככל הנראה הבעיה היא בvpn שנתיב שינו בו משהו ולכן נחסם בנטפרי כמו כל חיבור vpn
זה מה שקרה למיטב לידעתי אבל בזמן בקרוב טכנאי של rl אמור ליצור איתי קשר והוא ינסה לפתוח את מה שנתקע -
@Beni אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
בכיף ככל הנראה הבעיה היא בvpn שנתיב שינו בו משהו ולכן נחסם בנטפרי כמו כל חיבור vpn
זה מה שקרה למיטב לידעתי אבל בזמן בקרוב טכנאי של rl אמור ליצור איתי קשר והוא ינסה לפתוח את מה שנתקעלגבי זה כתבתי קודם שנתיב לא שינו שום דבר בחיבור בימים האחרונים, מה שכן אולי הניתוב לשרתים שלהם משתנה מידי פעם בין שרת לשרת ואולי שינוי הכתובות גורם לבעיה.
-
מאיפה אתה יודע שכלום לא השתנה ???
-
מאיפה אתה יודע שכלום לא השתנה ???
יש חסיון על המקורות... בכל מקרה לא השתנה משהו מכוון במערכת שלהם.
-
אוקי יבדקו מה הבעיה בכל מצב
-
@6262
אני מכיר את המקורות.
אבל דווקא כן יש שינוי.
לא שלהם, אלא של ספקי השירות שלהם. -
@baruch מתי יסודר?או שכבר סודר ?
-
@baruch אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
@6262
אני מכיר את המקורות.
אבל דווקא כן יש שינוי.
לא שלהם, אלא של ספקי השירות שלהם.אוקיי זה אפשרי, נתתי עוד פרטים ל @בן-של-מלך מקווה שעזר או שיעזור להגיע לפתרון.
-
נכון לרגע זה עדיין לא ניתן לגלוש.
-
@6262
אכן, אבל בהקלטה שהעברת ל @בן-של-מלך אין שום חסימה.
אולי תשלח הקלטה של ההפעלה של המכשיר. -
@baruch
לא העברתי לו הקלטה מדובר על משהו אחר
איך אני יכול לבצע הקלטה מהפעלת המכשיר?