לשכור נטסטיק-נטפרי
-
@אורי
ניתן לפנות במייל,
...............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
ניתן לשכור גם בחנויות של סים כשר באשדוד בני ברק וירושלים
-
@סים-כשר כתובות?
-
@shraga
עדיף עפ"י הזמנה במוקד 0534184184
כתובות
אשדוד מבוא התנאים 8
בני ברק רבי עקיבא 73 רבי עקיבא 143
ירושלים ישא ברכה פינת בר אילן -
לשם התעניינות גרידא
האם יש לכם גם סמארטפונים 'מוגנים' להשכרה.
-
אולי כשיהיה סמרטפון נטפרי נוכל להשכיר
-
-
@WWW צודק בכל מילה
-
ניתן גם אצלי לשכור נטסטיק-נטפרי
052-7638681 -
@חזק אמר בלשכור נטסטיק-נטפרי:
אולי כדאי להוסיף את זה בוויקי ו/או באתר הראשי של נטפרי, שידעו שניתן לשכור נטסטיק-נטפרי.
הוספתי לוויקי מוזמנים לערוך...
-
-
@אוהב-צבע מי שרוצה לדעת מחירים שיתקשר .
-
@אוהב-צבע תוכל לפנות 0534184184 או במייל k4184184@gmail.com
-
אולי במקום שכל סוכן יכתוב תתקשר אלי מה שגורם שיחות מיותרות עד שמוצאים את מה שמתאים ואת המחיר הכי זול, שכל סוכן יכתוב את מרכולתו מלמעלה מה המחיר ומה המוצר וכך יחסוך טלפונים ושאלות מיותרות
-
@aiib חבילה איננה מסתכמת בכסף אלא כוללת פרטים רבים המשתנים לצרכי כל לקוח.
-
@גלינג נכון, הבעיה שצריך להתקשר לכל סוכן בנפרד ולשמוע ממנו את כל הפרטים עדיף שכל סוכן יכתוב את עיקרי התוכנית ואז לקוח יידע למי הכי מתאים שיפנה
-
- מדובר בהשכרה, ולכל אחד יש צרכים שונים שגורמים לו לשכור נטסטיק, הגיוני שהמחיר תלוי בהם והוא לא קבוע.
- שכירות אינה משהו שצריכים כ"כ הרבה, במקום שהסוכן ירשום כל פעם שמישהו ירצה לדעת (ותתפלא, אנשים רוצים לדעת גם אם הם לא צריכים), מי שצריך לשכור שיתקשר אליו.
אגב, בהתחשב בעובדה שהם רוצים להרוויח כסף, יש יתרון בהתקשרות. זה מחייב. (שלא כמו כתיבה בפורום, שיכולה לנבוע משעמום ועוד דברים. מלבד העובדה שהיא יוצרת לחץ כמו שעשית על @סים-כשר ...)
-
@dLive לכן כתבתי עיקרי תוכנית.
נכון זכותם להרוויח כסף אבל זכותינו לחסוך בזמן... -
@aiib גם זכותם לחסוך בזמן.
אתה צריך לשכור נטסטיק?
אתה עברת בסוף לסים-כשר אחרי שהוא ענה על כל שאלותיך?
אני מניח שהתשובה לשתי השאלות היא לא.
עד כמה שזכור לי, להכנס לחנות ולשאול שאלות בידיעה מראש שלא הולכים לקנות נחשב הונאה. -
@dLive לא נראה לי שיש אדם משועמם שנכנס לחנות רק בשביל לשאול כמה עולה אלא וודאי שיש לו צורך מסויים.
אני לדוגמא [אם שאלת....] מטפל במישהו מבוגר שלא יכול לעשות את כל הסידורים בעצמו ולכן אני בודק לו את כל האפשרויות ומביא לו את הנתונים להחלטה. וכשאני שואל שאלה וכל הסוכנים רק עונים תתקשר אלי זה גורם לי ייאוש יורת קל לי לקרוא מה כתוב להביא לאדם את הנתונים ולהתקדם הלאה ולא להתחיל לעשות סבב שיחות ולאחמ"כ העברת נתונים ושוב טלפונים וכו' וכו'.....