טלגרם למחשב יפעל או יחסם??
-
אני מעוניין להתקין במחשב את תוכנת טלגרם, אך ברצוני לברר קודם האם אמור להיות לזה בעיה עם הסינון??
-
היא לא תעבוד. לא וואצפ ולא טלגרם.
-
האם יש איזשהי אופציה לצאט' קבוצתי במחשב - שפועל בנטפרי, חוץ מהנגהאוצ' של גוגל???
-
תנסה slack
זה סוג של צ'אט ארגוני.
אין את זה בעברית. זה באנגלית. -
משהו בעברית אין??
[לא לומד ליבה...] -
https://www.teamviewer.com/en/
תנסה את זה, תוכנה לשליטה מרחוק, אבל יש שם גם צ'אטים ושיחות וידאו והכל בעברית
ותבדוק גם את סקייפ
https://www.skype.com/he/ -
@mosh115 אמר בטלגרם למחשב יפעל או יחסם??:
תנסה slack
זה סוג של צ'אט ארגוני.
אין את זה בעברית. זה באנגלית.כדי שיעבוד צריך לבקש פתיחה ספציפית לכתובת הארגון שלך, כל ארגון הוא בדומיין עצמאי תחת הדומיין של SLACK ובבדיקה שעשיתי אם לא בקשת ספציפית על הדומיין שלך מקבלים הודעה שהאתר עדין לא נבדק למרות שהכתובת הראשית של SLACK פתוחה.
לגופה של תוכנה זו אחת המקצועיות ביותר מיועדת במהותה לשוק העסקי עם המון אופציות, חלק מהשרותים מצריך מנוי בתשלום, וכמובן הכל באנגלית, אבל אפשר להעזר בגוגל טרנסלייט והשימוש היומיומי שם לא מצריך הבנה באנגלית רק להבין את העקרון.
-
@חסידיש-פלוס אמר בטלגרם למחשב יפעל או יחסם??:
היא לא תעבוד. לא וואצפ ולא טלגרם.
יש סיכוי שאי פעם יהיה ווצאפ בנטפרי או שזה סתם חלומות שוא..
[אני ממש נצרך לזה לקשר עם סוכני מכירות] -
@טרוצער אמר בטלגרם למחשב יפעל או יחסם??:
יש סיכוי שאי פעם יהיה ווצאפ בנטפרי או שזה סתם חלומות שוא..
[אני ממש נצרך לזה לקשר עם סוכני מכירות]הקפצת אותי...
זו שאלה שצריך להפנות אל מנהלי נטפרי, @administrators וכדו', רק הם יתנו לך תשובה.השערה שלי: חלומות שווא. לעת עתה בכל-אופן..
היות שאין תמיכה באנדרואיד כרגע, כך שאין כ"כ הגיון שהם יבנו וואצפ מסונן..
וגם לסנן/לסרס את הגישה בתוך הוואצפ הרגיל, זו עבודה וזמן...אבל אדרבה ואדרבה.. כל אנשי המקצוע ישמחו.
-
@6262 אמר בטלגרם למחשב יפעל או יחסם??:
@mosh115 אמר בטלגרם למחשב יפעל או יחסם??:
תנסה slack
זה סוג של צ'אט ארגוני.
אין את זה בעברית. זה באנגלית.כדי שיעבוד צריך לבקש פתיחה ספציפית לכתובת הארגון שלך, כל ארגון הוא בדומיין עצמאי תחת הדומיין של SLACK ובבדיקה שעשיתי אם לא בקשת ספציפית על הדומיין שלך מקבלים הודעה שהאתר עדין לא נבדק למרות שהכתובת הראשית של SLACK פתוחה.
לגופה של תוכנה זו אחת המקצועיות ביותר מיועדת במהותה לשוק העסקי עם המון אופציות, חלק מהשרותים מצריך מנוי בתשלום, וכמובן הכל באנגלית, אבל אפשר להעזר בגוגל טרנסלייט והשימוש היומיומי שם לא מצריך הבנה באנגלית רק להבין את העקרון.
כיום קיים בשירות אוטלוק 365 צאט בשם teams microsoft זה עובד גם בעברית ונראה לי ללא תשלום [כמובן אחרי שיש לך אאוטלוק, לפי הבנתי.
-
@טרוצער אם כוונתך לאנדרואיד אז כנראה יקח זמן, אם כוונתך למחשב אז סתם ככה לא ניתן לנהל חשבון בוואצפ ללא סמארטפון.
-
@למדן-וידען
שמעתי שיש אפשרות לווצאפ דרך המחשב
זה רק אם יש חשבון פעיל בסמרטפון? -
@טרוצער לא רק חשבון פעיל אלא גם מכשיר פעיל בו זמנית (צריך לסרוק את הברקוד שמופיע על המסך באפליקציה ואז אוטומטי מופעל במחשב החשבון שלך).
-
@האחרון-שבעם אמר בטלגרם למחשב יפעל או יחסם??:
האם יש איזשהי אופציה לצאט' קבוצתי במחשב - שפועל בנטפרי, חוץ מהנגהאוצ' של גוגל???
יש אפשרות בתוכנת imo, מחייב התקנה של האפליקציה גם על סמארטפון כדי לקבל קוד הפעלה ראשוני לתוכנה במחשב, אבל לא מצריך פעולה קבועה של המכשיר כמו בווטסאפ למשל. זה תוכנה שמיועדת לשיחות קול ווידאו מרובי משתתפים בעיקר כמו סקייפ, אבל כוללת גם אפשרות של כתיבה.
כתובת האתר שלהם היא: imo.im משם אפשר להוריד את התוכנה למחשב וגם את האפליקציה לאנדרואיד.
-
תודה לכל המסייעים, והמנסים לסייע, אבל הכל מדי גדול עלי,
האם ישנה אפשרות בהנגאוצ' של גוגל, לעשות קבוצה, אבל שרק אחד יוכל לנהל אותה - להוסיף חדשים וכדו'??