עידכון וינדוס החדש מישהו הצליח לעדכן?
-
@שי אני לא בא להורות הלכה אם מותר או אסור אבל מיקרסופט השאירה פתח להורדה בחינם סה"כ לוחצים על אישור שאתה זקוק לחלונות 10 מפני הנגישות שקיימת בה ואז היא יורדת בחינם.
מצורף לינק [ושוב אין אני בא להורות האם מותר או אסור למרות שלי באופן אישי נראה שמיקרוסופט השאירו את הפתח הזה בכוונה כי יש להם עניין שיעברו ל10 אבל עדיין לא רוצים לעשות זאת בצורה רישמית. תעשה שאלת רב]
זה ציטוט מאתר מסויים נכתב באוגוסוט 16 מאז עבר הרבה זמן ועדיין לא נחסם "העדכון של מערכת ההפעלה לגרסה החדשה ביותר יעשה ללא בעיות מצידה של מיקרוסופט, שאולי כרגע מאפשרת בכוונה את ה"פירצה" הזו. עם זאת, ממיקרוסופט נמסר כי היא עומלת על סגירת הפירצה ותותיר את העדכון במסגרת מדיניות הנגישות רק למי שיפנו אליה באופן יזום ויזדהו."
אגב מיקרוסופט לא מבקשת הצהרה שאתה זקוק לתכונות הנגישות אלא רק הצהרה שאתה משתמש אז אולי לכל הדעות ניתן להוריד אחרי שמשתמשים כמה פעמים בנגישות....https://www.microsoft.com/he-il/accessibility/windows10upgrade
-
@aiib מענין, אבל נדמה לי שזה רק לשדרוג, ולא להתקנה נקיה.
יש דבר נוסף אם יש לכם קוד של ווידנוס 7 (כנראה גם 8 לא בדקתי) ישן, אתם יכולים להכניס אותו במהלך ההתקנה, והוא יתקין ווינדוס חוקי.
בנוסף קראתי כי ניתן להתקין את הווינדוס ללא קוד, והוא יעבוד למעט איזה כמה פיצ'רים זניחים.
נראה כי ווינדוס השאירו הרבה פתחים, כי הם מעוניינים שאנשים ישתמשו במערכת ההפעלה על מנת לגרוף את הכספים מהאפליקציות והתוספות. -
לכל מי שמעוניין בוינדוז חוקי. חוץ מהאפשרות שהזכירו למעלה להצהיר על הנגישות יש עוד אפשרות ממש זולה.
http://www.ebay.com/itm/GENUINE-WINDOWS-10-PRO-32-64BIT-OEM-ORIGINAL-LICENSE-KEY-SCRAP-PC/162345638024?_trksid=p2047675.c100010.m2109&_trkparms=aid%3D2220072%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D41811%26meid%3Dbe975212f0894392af76f9d8a8252620%26pid%3D100010%26rk%3D2%26rkt%3D6%26mehot%3Dpp%26sd%3D182340221709
בלינק הזה הוא מוכר סריאל שעובד ב100% ב18 ש"ח.
למי שמעוניין להבין איך זה עובד כנראה שהם לוקחים מחשב תקול ומוציא משם את הקוד.
(הוא כותב שהם שולחים את הדיסק התקול בשביל לא לעבור על חוקי המכירה של ebay שמחייבים למכור מוצר פיזי - אבל בפועל הוא לא שולח) -
@mosh115 אני לא בטוח שזאת אפשרות יותר טובה כי במידה והוא לא שולח לך את הדיסק יכול להיות שהוא מוכר לך רק סיריאל אבל לא של תוכנה ניידת אלא של תוכנה קבועה במחשב עם קנייתו ולא ניתנת להעברה ע"פ חוקי מיקרוסופט.
יכול להיות שאני טועה אבל אם לחשוש אז גם את זה צריך -
@aiib לא הבנתי.
אני באופן אישי לא ניסיתי. אבל לפי ביקורות ברשת זה עובד ב100%
דבר נוסף תמיד אפשר לפתוח קייס ולקבל את הכסף בחזרה.
ודבר אחרון זה 18 ש"ח - לא צריך לקחת משכנתא בשביל זה.... -
@mosh115 לא הבנת, אני לא באתי לטעון לגבי ההיתכנות שלו זה אני בטוח שאם זה נמכר בebay זה יעבוד רק אני אמרתי שיש אופצייה יותר קלה רק אמרו לי אולי גזל לכן אני טוען שגם לגבי הרעיון שלך מי שחושש עדיין יכול לחשוש כיוון שע"פ חוקי מיקרוספט יש 2 סוגי רשיונות אחד רשיון נייד זאת אומרת אתה מקבל דיסק התקנה וכדו' ויכול להעבירו ולמוכרו למי שתרצה ורשיון שני הוא רשיון שמגיע צמוד לקניית מחשב שאותו מיקרוספט אוסרת להעביר.
-
לכל המעוניין ההורדה לעדכון הגדול של חלונות גירסה 15063 זמינה להורדה.
דרך האתר של החברה -הורדה של הכלי היעודי ועדכון [כמובן שלמי שיש את הכלי כבר לכאורה אין צורך בהורדה חוזרת] -
@smk148 אמר בעידכון וינדוס החדש מישהו הצליח לעדכן?:
@יהודי-פשוט אמר בעידכון וינדוס החדש מישהו הצליח לעדכן?:
ככל הידוע לי הפסיקו לתת תמיכה ל 7
ממש לא נכון....
windows 7 מקבל עדיין עדכונים סדירים.רוב טכנאי המחשבים סוברים שאין צורך לשדרג או לעבור לווינדווס.
הכלל הוא אם זה עובד אל תיגע.
וכן בעדכוני הווינדווס רובם סוברים לא לעדכן
בעיקר גולשי נטפרי שנמנעים מלשוטט בשדות זרים.
והכי חשוב יש עדיין תמיכה לווינדווס 7. -
@aiib אמר בעידכון וינדוס החדש מישהו הצליח לעדכן?:
לכל המעוניין ההורדה לעדכון הגדול של חלונות גירסה 15063 זמינה להורדה.
דרך האתר של החברה -הורדה של הכלי היעודי ועדכון [כמובן שלמי שיש את הכלי כבר לכאורה אין צורך בהורדה חוזרת]שידרגתי עכשיו. עבר בהצלחה.
(בינתיים לא רואה הרבה הבדלים) -
@meir אמר בעידכון וינדוס החדש מישהו הצליח לעדכן?:
לדעתי לא לא מומלץ לעדכן!
בעייה ראשונה שמתי לב,
שיש גיבריש בכל מיני תוכנות שהם בעברית, וכן האנגלית לפעמים נהיה גיבריש,
קחו לתשומת לבכם!
אכן, ישנם תוכנות שזה משבש אותם. שמתי לב לזה רק היום, לדוגמה קלוח.
אז כרגע כדאי לחכות ולא לעדכן.