בקשת עצה ''מראש גדול ''-חוץ לקופסא -לימוד יסודות המחשב בלי ''ניסוי ותעיה''(טעיה-תהיה)
-
ראשית כל ראוי ל כןון בהלל ''כי אחיה ''גם הודאה לבו''ע שנתן לנו את המלאכים הנפלאים של נטפרי ---יציאת-( ------או זהירות לא לא להתקרב ל) מצרים -)של ימות המשיח - =אודה למי שידריכני בעצה לקנות שליטה במחשב בעיקר ברשת בהורדות קבצים וכו' וווינדוס --- 1. התמלאות בידע רב -לא תועיל לי בזמן אמת של בעיה -אני טבע בים התפריטים ולא זוכר כלום 2.האם יש קבצים הדרכה למתחילים עם הסברה איטית 3 .העזרה ותמיכה שמובנית בווינדוס לא מועילה לי בכלום -מה חסר לי.? אולי יש ווידיאו שמסביר --מי שמכי ר מורה פרטי סבלני או כל עצה מווכונת נא -זה
השבת אבידה של זמן יקר -נא בלי לעג או להג ובלי לציין (לשון ציניות) כי זכרו כולנו היינו פעם ב''מכינה ''............
-
@אמיתי נשמח מאד לעזור לך רק לא כ"כ מובן במה אתה צריך עזרה. נשמח לעדכון ברור יותר.
חג שמח -
@אמיתי ברשותך אכתוב שוב את הודעתך בצורה מסודרת יותר (איני יודע לענות על שאלותיך, אעזור בדרך זו).
בקשת עזרה בלימוד העבודה עם מחשב.
מאחר ואיני יודע כיצד עובדים עם מחשב ועם מערכת ההפעלה ווינדוס, אודה למי שיענה ויעזור לי.
איני יכול לקלוט הרבה ידע בו זמנית ואני טובע בים התפריטים.
האם יש קבצי הדרכה למתחילים, בקצב הסברה איטי?
מאחר ואיני מצליח להיעזר בעזרה המובנית בווינדוס, אולי מישהו מכיר סרטוני הדרכה מתאימים או מורה פרטי סבלני בתחום זה? -
ל@aiib תודה ויישר כח גדול על הנכונות - להקדיש מזמנך היקר --מבי ן ריסי מקלדתך ....ניכר הישוב הדעת והאכפתיות --אל תשאל איך אבל זה עובר אלי ...-אנסה להתמקד במבוך שלי 1.תקופה ארוכה אני מנסה להשיג קורס בווינדוס עם הדרכה אישית ולא עלה בידי -הלמידה בדרך ה''קשה 'בעצמי מסבכת ני ומתסכלת ני יותר -מסקנתי היום - לקחת מורה פרטי -אין פה ענין של פרנסה אלא משהוא יותר חשוב ...-יע''כפ המוטיבציה לא ירדה -דווקא עלתה ב''ה -דא עקא שהידע החלקי שלי גרם לי לרצות לדלג על ההרים 2 .יותר דחוף לי ללמוד את הרשת - מייל .הורדות .אבטחה וכו' שזה לאוו דווקא סביבת ווינדוס --3. .מדוע ''העזרה ותמיכה '' שבתוך בתוכנת ווינדוס לא מביאתני לשליטה ?האם זה רק עזרה ראשונה ולא תחליף לקורס 4. ברור לי שהניסוי וטעיה זה מה מקנה המומחיות ושליטה -------מסקנה ברצוני לבדוק עם מומחה מחשבים מה עלי ללמוד בעדיפות ראשונה לצרכיי היום -5.הכוון תעסוקתי לא סעייו לי -עדיף להשקיע בפרטי אם אתה יודע תעריף לשעה ליומד ומישהוא מלמד מבוגר היימיש משלנו ןסבלני - לא סתם ''חאפר'' על הדרך -אשמח לשמוע אגוטן מועד ושוב יישר כח על היחס הטב
-
@dLive יישר כח - גדול על ההיענות והרצון להקדיש מזמנך היקר ובכן -שפיר קאמרת --אם יש סרטוני הדרכה -במקביל למורה -אז מצוין -דא עקא שמעדיף לקבל קובץ ישר אלי ולא להסתבך עם אתרים ברשת והורדות כי שם בדיוק המידע החלקי שלי שמפיל אןתי לתסבוכת -אז עדיף להתחיל מדף נקי כאלו איני יודע כלום -וכנראה שזה באמת המצב.......-ומודה על האמת ירוחם .............
-
ל@dLive כהמשך להודעה הקודמת -אתן לך דוגמא לקושי שלי -אני מוריד מסמך מאתר מסוים דרך ה -וורד והוא לא יוצא מקורי כבדף -אלא בלבול שורות -איני מצליח להגיע לתפריט הורד הדף המקורי
לתפריט הורד הדף במרורו
-
@אמיתי שלום
עד כמה שאני מצליח להבין אתה כותב בשפה שהיא לא עברית ומתרגם איכשהו (google translate ודומיו).
זה יוצא משובש מאוד.אתה יכול להרגיש חופשי לכתוב בשפה אחרת, אם זאת שפה קונבנציונלית אז יהיה מי שיוכל וישמח לעזור לך.
לעצם הבעיה שלך בשליטה בווינדוס זה ממש לא קשה ולא מסובך, אך יתכן שחסרים לך כמה דברים קלילים, תפנה אלי למייל בפרופיל, אשמח לעזור ולהכווין אותך.
-
@למדן-וידען --מה פשר --הנגן clv media שכן מתקיון את הווייז שהורדתי למחשב הנייד שלי אך ''לא מזהה את מקודד השמע והוידיאו --הוא ממשיך לעבוד ומתקין הלאה -כמה שעות זה יקח 10 -18?....איך אדע שאני בדרך הנכונה או סתם תועה -טועה ביער העבות אם התוצאה לא מושלמת אסור לעבוד בדטך עם וויז ''טועה ''לא מדויק -או שזה לא קריטי --הקושיות שלי יעשו אתכם מומחים בהייטק ......-אז אני מניח ומקווה שאתם אוהבים האתגר --
-
@למדן-וידען כהמשך לתגובה האחרונה -מדווח השגיואות של הclv יש למטה בחלון שלן מקום לסמן '''ניקוי'' או סגירה '' מהו ''ניקוי'' -פותר בעיות או לא --שלחתי לכם מייל מסקרן אותי איך אני פורקץ דרך לשלוט במחשב