כמה שאלות .רענון אוטומוטי/פתיחת חלון חדש/rss
-
כמה שאלות
-
כפי מה שאני מרגיש הפורומים כאן עוברים כל כמה שניות סוג של רענון, ורואים את זה בעיקר בעידכון של שכל הודעה לפני כמה זמן היא נכתבה,
השאלה והעניין הוא, האם הרענון גורם ליותר גלישה ברשת? נפק"מ למי שיש לו חבילת גלישה (סלולרית) ומעוניין לחסוך, וכמו שיש כאלה שחוסמים תמונות (לא בדקתי על מחשב) כדי לחסוך בחבילת הגלישה, וכן יותר מהירות לפעמים.
ואם זה אכן גורם ליותר גלישה וממילא מוריד מחבילת הגלישה, האם יש אפשרות להפסיק את הרענון האוטומטי? -
כשאני נמצא כאן בפורומים וגם בדפי הבית של נטפרי, ולוחץ על קישור, או כל דבר אחר, אזי לא נפתח בחלון חדש או עמוד חדש, אלא על אותו עמוד זה בעצם דורס/מעלים את העמוד שעכשיו הייתי בו, אלא אם כן אני חוזר חזרה אחורה בדף, שאז זה מחזיר אחורה, אלא אם כן לוחץ על לחצן ימני בעכבר ומבקש לפתוח בחלון או עמוד נפרדים.
השאלה למה שזה לא יפתח כל פעם עמוד חדש, כי לפעמים אני באמצע משהו ורוצה לבדוק משהו אחר באתר של נטפרי או במערכת הפורומים ואז כבר שוכחים או לא מוצאים היכן היינו.
-
מה זה הסימון כמו רסס ליד המילים דף הבית / על הפורום ואז הסימון .
-
כאן בכתיבת נושא חדש כשהוא מגיע לשורה האחרונה של התיבה שנפתחה לי, אזי השורות נבלעות לי מתחת למסך כך שאני לא רואה בדיוק מה אני כותב, ורק אם אני לוחץ על אנטר , זה מעלי לי את המסך, הייתי מצפה שברגע שהגעתי לשורה האחרונה הוא יקפוץ לי אוטומטית כלפי מעלה.
ואני מקווה שכתבתי את השאלות במיקום הנכון
-
-
@ww199ww
כמה תשובות...-
אני מאמין שזה לא משמעותי.
-
ע"מ לפתוח בכרטיסיה חדשה תוכל:
א. להגדיר בהגדרות שלך (כאן בפורום, יעיל לקישורים חיצוניים בלבד).
ב. ללחוץ על הקישור באמצעות הגלגלת (בכל אתר). -
לא יודע בדיוק, תוכל לעשות כמוני ולהחכים כאן. נראה שזה קשור לשאלה הראשונה שלך.
-
לא הבנתי את השאלה.
וכתבת בדיוק במקום הנכון.
-
-
לגבי ללחוץ על הגלגלת - החכמת אותי, רק לא תמיד יש לי עכבר - כי אני ממחשב נייד.
לגבי השאלה הרביעית, כשאני כותב הודעה תגובה ארוכה, וזה מגיע לשורה האחרונה , השורה לא קופצת אוטומטית כדי שתוכל לראות מה אתה כותב, אלא אתה כותב על עיוור, רק אם אתה גולל את העמוד כלפי מטה עם העכבר אז אתה תראה מה אתה כותב.
הייתי מצפה, שברגע שהגעתי בכתיבה לשורה האחרונה שנראת לעין בתיבה, אוטומטית זה יקפוץ כלפי מעלה, ולא שנכתוב על עיוור
תודה. -
@ww199ww אמר בכמה שאלות .רענון אוטומוטי/פתיחת חלון חדש/rss:
לגבי ללחוץ על הגלגלת - החכמת אותי, רק לא תמיד יש לי עכבר - כי אני ממחשב נייד.
תלחץ כרגיל על השמאלי בעכבר תו"כ לחיצה על מקש הCtrl.
-
@ww199ww לחיצה על
בצד שמאל של התגובה פותחת את השדה על כל המסך.
-
-
@מעמד פותח בכרטיסיה חדשה.
-
@dLive אז אצלי זה לא פותח
איפה מגדירים שהגלגלת תפתח בכרטיסיה חדשה ? -
@גלינג
תודה רבה החכמה נוספת שהועילה , וגם זה נשאר כך לכל הדפים.אם כבר עוד שאלה בשורה כשפותחים נושא יש מחק /שלח ואז סימונים נוספים כמו B - הדגשה וקו נטוי, וכן סמיילים.
מה הם שאר הדברים? כשאי שם את סמן העכבר עליהם אז זה כותב באנגלית
בכ"א תודה רבה. -
@ww199ww
האות S שעליה קו, פירושו טקסט כביכול מחוק,
כמו זה שאתה רואה עכשיו.הסימון של השרשרת הוא לינק, קישור. מכחילים את הטקסט שעליו רוצים להדביק את הקישור, ולחצים על הכפתור. הוא מוסיף טקסט משלו שנראה כך:
[טקסט שאני הקלדתי](link url)הכיתוב בסוגריים העגולות, אותו צריך להחליף עם הקישור האמיתי. כך יוצרים כיתוב עם לינק. כמובן שאפשר להעתיק את הלינק סתם כך.
סימון התמונה פירושו הוספת תמונה. זהו כמעט לא בשימוש כאן, אבל זו דרך להציג תמונה ע"י קישור הכתובת שלה, במקום להעלות אותה בתוכן ההודעה.
הסמיילי זה בעצם הוספת אמוג'י.
וסימון הכונן עם חץ למעלה, פירושו העלאת קובץ לשרת (צירוף קובץ לתוכן ההודעה).
-
@ww199ww פה תוכל להחכים בעוד נפלאות הפורום במיוחד שיש שם סרטון איך עושים קישור בקלי קלות !!
מאד ברור ! -
@ww199ww אמר בכמה שאלות .רענון אוטומוטי/פתיחת חלון חדש/rss:
מה זה הסימון כמו רסס ליד המילים דף הבית / על הפורום ואז הסימון .
תוכל להעתיק את הקישור של התמונה, כדי לקבל RSS מכל פורום שהוא.