הגדרות זמנים באזור האישי
-
@dLive את זה אני מכיר.
אבל אז אני צריך לבקש כל פעם ממי שחוסם אותי להחליף פרופיל !
ורציתי לחסוך את זה -
@מעמד אפשר לסדר בשעון שיתחלפו הפרופילים בשעות קבועות ובימים קבועים. זה שעון שבועי.
-
@dLive יש לך אפשרות להסביר לי איך עושים זאת כי אני לא כל כך מתמצא שם.
נגיד לצורך הדוגמה: אני צריך שג'מייל יהיה פתוח כל הזמן ואתר אחר יהיה פתוח בא נאמר כל יום חצי שעה
אז איך אני מגדיר מה שכתבת ? -
@מעמד אני מניח שבברירת המחדל שלך כל האתרים סגורים.
אז:
פרופיל ברירת המחדל, צריך להיות מוגדר על כל האתרים סגורים, חוץ מתגית ג'ימייל.
פרופיל 2, כל האתרים סגורים, חוץ מתגית ג'ימייל + כתובת האתר שאתה צריך (תכניס אותו בצד השמאלי, שם מכניסים כתובות בודדות. תוודא שהוא מוגדר כ"פתוח").מכוונים את השעון שפרופיל 2 יעבוד (לדוגמא) משעה 17:30 עד שעה 18:00, בימים א', ב', ג', ד', ה', ושומרים את השינויים.
צריך לוודא שב"בחר פרופיל להפעלה כעת" יהיה מוגדר "כבוי". -
-
אני מניח שבברירת המחדל שלך כל האתרים סגורים.
@dLive נכון
את השעון מגדירים בפרופיל 2 או בברירת מחדל ?
ואחרי שיגיע השעה 18:00 (בדוגמה שלך) הפרופיל יחזור לפרופיל הברירת מחדל הראשוני ?צריך לוודא שב"בחר פרופיל להפעלה כעת" יהיה מוגדר "כבוי".
למה?
-
@מעמד פרופיל ברירת המחדל הוא הפועל כל הזמן.
בשעון צריך להגדיר פרופיל 2, כדי שבשעות אלו הוא יפעל. לאחר מכן, שוב פרופיל ברירת המחדל יחזור לפעול.ההגדרה "בחר פרופיל להפעלה כעת" היא בעצם הוראה להתעלם מכל ההגדרות האחרות, ולהפעיל כרגע פרופיל מסוים (עד שתכבה את ההגדרה הזו).
אם לדוגמה תגדיר שם את ברירת המחדל, השעון לא יעבוד. אם תגדיר את פרופיל 2, הוא ישאר פתוח כל הזמן.
הוא צריך להיות כבוי. הוא עשוי למקרים בהם אתה רוצה לעבוד מחוץ לשעות הרגילות.
אז מגדירים שם באופן חד פעמי את הפרופיל הנצרך, ולאחר מכן מכבים אותו. -
@abc רבים וטובים הסתבכו עם הדף הזה...
-
@dLive באמת חשוב שם לצרף צילומי מסך ובעוד דפים דומים.
-
@dLive בתור עזרה ראשונה, ללמוד שני דף שקו"ט והראש יחזור למקום. קצת למדנות, מה קרה?
-
אולי אפשר לעצב את הדף כמו לוח שבועי שבכל שעה אתה מגדיר איזה פרופיל יפעל (אפשר לתת לכל פרופיל גם צבע שיראה יותר ברור).
-
@dLive אמר בהגדרות זמנים באזור האישי:
@abc רבים וטובים הסתבכו עם הדף הזה...
יעוי' כאן מה שהציעו בנידון