אפשר להתלונן?
-
איך אפשר להתלונן בכלל על המיזם הנפלא הזה,
אבל זה קצת מתסכל שפעם בחודש שאני צריך תמונות משאטרסטוק, אחרי חיפוש בשני דפים הוא רושם לי חריגה לא נשלח -
ובלי קשר מה דעתכם שכמו וידיאוטוב יהיה אפשרות לחיפוש בכל התמונות שכבר עברו בדיקה ואושרו, זה יחסוך זמן חיפוש ובדיקת תמונות
-
@SV אמר באפשר להתלונן?:
ובלי קשר מה דעתכם שכמו וידיאוטוב יהיה אפשרות לחיפוש בכל התמונות שכבר עברו בדיקה ואושרו, זה יחסוך זמן חיפוש ובדיקת תמונות
זה נשמע מדהים, רק ליצור בסיס נתונים כזה ענק של מעל מאה מליון תמונות, שמורכב כנראה מעשרות אלפי מקורות נשמע קצת .....
אבל עם נטפרי כבר ראיתי שאין גבולות.
-
רק תשיג להם את התקציב שמספיק לפיתוח שכזה וזמן, ואז כנראה לא יהיה גבולות.
ועדיין.........
זה נשמע קצת הזוי. -
אני כבר הצעתי מזמן משהו מאד פשוט:
תינתן אפשרות (ב'פנל ניהול מהיר') לגלוש ללא משלוח תמונות לבדיקה, כך שכשבאמת יצטרכו לבדוק לא תהיה חריגה.
-
@ayys613 אמר באפשר להתלונן?:
@SV אמר באפשר להתלונן?:
זה נשמע מדהים, רק ליצור בסיס נתונים כזה ענק של מעל מאה מליון תמונות, שמורכב כנראה מעשרות אלפי מקורות נשמע קצת .....
ברמת העיקרון יתכן שגוגל תמונות אמור לתת את המצב הזה.
אין לי דרך לבדוק באינטרנט פתוח, אבל אצלינו בנטפרי הוא לא מביא כ"כ הרבה תוצאות, מעניין למה. -
פוסט זה נמחק! -
@למדן-וידען אמר באפשר להתלונן?:
@ayys613 אמר באפשר להתלונן?:
@SV אמר באפשר להתלונן?:
ברמת העיקרון יתכן שגוגל תמונות אמור לתת את המצב הזה.
אין לי דרך לבדוק באינטרנט פתוח, אבל אצלינו בנטפרי הוא לא מביא כ"כ הרבה תוצאות, מעניין למה.מאד פשוט
הוא מוגדר מראש להביא תמונות רק מאתרים שמוגדרים מהימנים. -
@6262 על זה בדיוק מדובר כאן בדיון, שיביא את כל הפתוחים שאושרו בנטפרי.
-
@למדן-וידען אמר באפשר להתלונן?:
@6262 על זה בדיוק מדובר כאן בדיון, שיביא את כל הפתוחים שאושרו בנטפרי.
לא הבנת אותי נכון
גוגל תמונות לא מביא את כל התמונות שנבדקו אלא תמונות מתוך אתרים שהוגדרו מהימנים.
כשתמונה מאושרת זה סימון של כן ולא אין נתונים על שם התמונה תיוגים וכו' לכן לכאורה במצב הנתון לא שייך לעשות חיפושים על זה.
הענין שונה באתרים שהוגדרו מהימנים, שאז החיפוש מתבצע בתוכן האתר שמוגדר מראש שכל התמונות בו מאושרות.
כתבתי למיטב הבנתי את הענין לא שיש לי מידע רשמי. -
@6262 גם אם אתה צודק בכל אופן אין אפשרות לצפות בתוצאות מעבר לעמוד הראשון.
-
@נהדר אני מצטרף להצעתך ואף אני הקטן הצעתי זאת כמה וכמה פעמים.
אני בכלל לא מבין בנושא אבל לדעתי אפשר ליצור תוסף פשוט שימנע את שליחת התמונות בכלל. זה אמנם יגרום לחסרון גדול שאף תמונות שנבדקו כבר לא יופיעו אבל לי זה לא כ"כ מפריע ברוב המקרים.
אם יש צדק בדברי- מפתחים אנא! -
@aiib אמר באפשר להתלונן?:
זה אמנם יגרום לחסרון גדול שאף תמונות שנבדקו כבר לא יופיעו.
למה זה יגרום לכך?
-
@נהדר כי זה לא יתחבר למאגר לבדוק אם התמונה מאושרת
-
@smk148 בדיוק! זאת כוונתי.
-
@SV אולי מישהו יודע איך ניתן להוריד שירים בנטפרי?
-
@6262
@למדן-וידען צודק...
למעשה גוגל תמונות בנטפרי, לא מביא את כל התמונות, גם של אתרים שהוגדרו כמהימנים...נתקלתי בזה באופן אישי, ולא יצא לי לטפל בזה, אבל המציאות בינתיים היא כזו.
-
-
ושוב, פעם בחודש שאני צריך תמונה בודדת לאחר פתיחת 4 דפים בשאטר כבר יש חריגה.
זה קצת לא לענין -
עם כל הכבוד לנטפרי, ולכל אלו שיזמו את הרעיון הנהדר הזה ודחפו לקידומו.
בסיס הרעיון היה מתן אפשרות לגרפיקאים לשוטט באתרי תמונות ללא חשש מכשול.
המצב הנוכחי לא מאפשר זאת מהסיבה הפשוטה שאי אפשר בכלל לראות תמונות!לדוג' כעת חיפשתי את המונח 'וילונות' (curtain) בשאטרסטוק, 5 הדפים הראשונים היו מלאים בתמונות שכבר נבדקו בעבר ושלא התאימו לי, בדף ה- 5 התחילו להופיע תמונות שעדיין לא נבדקו, להערכתי לא נשלחו יותר מ 15-20 תמונות וכבר הופיע לי 'חריגה לא נשלח'.
לא מחפש לאיים ואין גם על מי, אבל בהחלט שאני מאוכזב מהפרויקט שכה תליתי בו רבות, תוהה על שהתלהבתי והדבקתי אחרים בהתרשמות לטובה מעל ומעבר.
מקווה שתגובה זו תקבל תשומת לב לגופו של עניין ולא לירידה לפסים אישיים.