תוכנת נטפרי
-
זה נמצא בתוכנית עתידית.
כולל עוד שיפורים שלא חשבתם עליהם.נראה מתי יתפנו לזה... יש דברים חשובים יותר שקודמים.
-
-
@baruch לא מבין, זה הרי כבר קיים.
בהתקנה הפשוטה של וויפרי הוא מציע להגדיר כתובת שתישלח אליה הודעה ברגע שתסיר את התוכנה. -
@aiib
זה מיועד להכניס את החשבון האישי שלך (דורש סיסמא). -
האם קרה לכם כזה דבר בתוכנה וויפרי שהיא חסמה את כל הגישה לאינטרנט גם מה שמוגדר שיהיה פתוח, וגם אחרי שעשו איפוס לתוכנה או משהו דומה עדיין זה חסום שאז אולי (נראה לי כך ותקנו אותי אם אני טועה) הפתרון היחידי הוא להסיר את התוכנה ?
-
@מעמד
התוכנה לא חוסמת את האתר של נטפרי. אם לא יכולתם להיכנס אליו, כנראה שהייתה בעיה בקו, ולכן התוכנה חסמה את החיבור (ולא שהתוכנה עצמה יצרה את החסימה).
אגב, ניסית את הקישור הזה?
וגם במקרה שהתוכנה לא מתפקדת כמו שצריך, אפשר להתקין אותה מחדש (ללא הסרה). -
@dLive אני עוד לא התקנתי אותה כי אני חושש עדיין להתקינה
ועכשיו עיין שוב בשאלתי -
@מעמד באתר של נטפרי יש התקנה של התוכנה. במקרה והיא לא תתפקד כראוי, הדבר כמעט הכי גרוע שיכול לקרות זה שתתקין אותה מחדש, והדבר הכי גרוע זה לפנות לנטפרי ולשלם 100 ש"ח עבור ההסרה (והרבה זמן לא שמעתי על מישהו שהיה צריך לעשות את זה בגלל תקלה בתוכנה. עד כמה שאני יודע זה דבר נדיר).
אני חושב שאין מה לחשוש. -
@dLive לפעמים יש במחשב תקלות שאפשר לסדר ע"י 'נקודות שחזור' ואיך שקראתי התוכנה מוחקת נקודות אלו
אם יהיה צורך לתקן את המחשב התוכנה יכולה להפריע לטכנאי בתיקון המחשב ? -
@dLive אמר בתוכנת נטפרי:
@מעמד
התוכנה לא חוסמת את האתר של נטפרי. אם לא יכולתם להיכנס אליו, כנראה שהייתה בעיה בקו, ולכן התוכנה חסמה את החיבור (ולא שהתוכנה עצמה יצרה את החסימה).
אגב, ניסית את הקישור הזה?
וגם במקרה שהתוכנה לא מתפקדת כמו שצריך, אפשר להתקין אותה מחדש (ללא הסרה).התוכנה חוסמת חיבור לחלוטין במקרה והחיבור אינו לספק של נטפרי, במצב כזה הככל חסום. זה חשוב במיוחד במקרה שמשתמשים בחיבור ויפיאן ולא בספק ישיר.
בכל מקרה אצלי קרה פעם אחת שחיבור הויפיאן לא הצליח להתחבר בגלל תקלה נדירה ולא יכולתי לצאת לשומקום, מה שעשיתי הוא להסיר ממנהל ההתקנים של המחשב את כרטיס הרשת ולהתקין בחזרה, זה שחרר את הבעיה והכל הסתדר.
אני לא יודע לומר מה גרם לתקלה ואם יש קשר לוויפרי, מחיפוש על מספר התקלה שקבלתי היה לי חשש שיש קשר לוויפרי אבל לא בודאות. בכל אופן מעבר לבעיה החד פעמית הזו לא נתקלתי בעוד בעיות איתה, וכמו שאמרו שמקרה הכי הכי גרוע אפשר להסיר אותה דרך נטפרי, הרווח של הגנה מושלמת עולה עשרות מונים על החשש הרחוק של בעיה שכפי שנאמר כבר לא בגדר דבר שכיח. -
@6262 זה לא נכון, התוכנה מאפשרת גישה גם בחיבור שהוא לא נטפרי לכל כתובת שהיא תחת netfree.link, אך לא לסאב דומיינים של netfree.link
-
@shraga אמר בתוכנת נטפרי:
@6262 זה לא נכון, התוכנה מאפשרת גישה גם בחיבור שהוא לא נטפרי לכל כתובת שהיא תחת netfree.link, אך לא לסאב דומיינים של netfree.link
בלי נדר אנסה שוב ואעדכן.
-
@מעמד התוכנה לא מוחקת נקודות שחזור באופן תמידי.
היא מוחקת את אלו שקדמו לה, ויוצרת אוטומטית נקודת שחזור חדשה (ואח"כ יצירת נקודות השחזור ממשיכה כרגיל).
זה אומר שבמקרה שבשעת ההתקנה הכל תקין, לכאורה אין מה לחשוש מהבחינה הזו. -
@מעמד אמר בתוכנת נטפרי:
@dLive לפעמים יש במחשב תקלות שאפשר לסדר ע"י 'נקודות שחזור' ואיך שקראתי התוכנה מוחקת נקודות אלו
אם יהיה צורך לתקן את המחשב התוכנה יכולה להפריע לטכנאי בתיקון המחשב ?בדרך כלל הטכנאים לא משתמשים בזה... כנלע"ד.
-
@מעמד אמר בתוכנת נטפרי:
האם קרה לכם כזה דבר בתוכנה וויפרי שהיא חסמה את כל הגישה לאינטרנט גם מה שמוגדר שיהיה פתוח, וגם אחרי שעשו איפוס לתוכנה או משהו דומה עדיין זה חסום שאז אולי (נראה לי כך ותקנו אותי אם אני טועה) הפתרון היחידי הוא להסיר את התוכנה ?
אם קרה דבר כזה זה אומר שטוב שיש לך את הוויפרי כי לולי הוויפרי היית נשאר ללא הגנה וזו בדיוק מטרת התוכנה.
-
@6262 אמר בתוכנת נטפרי:
@shraga אמר בתוכנת נטפרי:
בלי נדר אנסה שוב ואעדכן.
בדקתי ואכן טעיתי לאתר של נטפרי ניתן להכנס גם במצב חסום.
טוב שזה כך.
תודה @shraga שהערת והארת את עיני -
@shraga נכון, אבל פעמים שהתוכנה עצמה קורסת ואז א"א כלל להכנס לשום אתר אף לא זה של נטפרי. והפתרון היחיד הוא להתקין מחדש, ולא נחמד להתקין מחדש פעם אחר פעם.
-
@aiib כשהתוכנה קורסת לא צריך להתקין מחדש, אלא להפעיל מחדש.
וזה תהליך מאד פשוט.
נכנסים לכונן C, לתיקייה "פרוגרם פיילס", מחפשים תיקייה בשם "NETFREE", בתוכה "WiFree", ומפעילים את הקובץ "WiFree Tray". -
@dLive מכיר את הדרך הזאת וכן את הדרך של אתחל שירות ופעמים רבות שניהם לא עוזרים והדבר היחיד שעוזר זה או לחכות כמה דקות טובות או להתקין מחדש.
-
@aiib אז או שיש לך גירסה ישנה, או שיש לך תקלה במחשב.
זה לא ש"התוכנה לפעמים נתקעת וצריך להתקין מחדש", אלא בעיה במחשב שלך.
זה מה שמסתבר.
עריכה: זה אולי יכול לקרות בגלל קו לא יציב, או משהו בסגנון.