מוזיקה הידברות
-
@מיסטר-מ
כמדומני שהיית שותף כבר בעבר בנושא הזה וקיבלת גם תשובות
מיותר לדון שוב ושוב
אם אתה צריך בכל זאת רענון לחץ כאן.
בהצלחה
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@משה-זוכמיר אמר במוזיקה הידברות:
תתפלא אבל לא הכל כשר.
אין בנטפרי עיגולי פינות
חוץ מהפורום של פרוג. אני יודע שאני סוחב לכיווני אש. אבל לפעמים אין ברירה, בימים האחרונים אפשר להוריד שם סרטים, שבא נאמר לא בשביל זה הוקמה נטפרי.
-
@אאאאאאא אתה לא סוחב לכיוונך אש. הרבה יסכימו אתך פה.
אבל הבעיה שם מורכבת. מה תעשה, תחסום קבצים מצורפים? תחסום קישורים לג'מבו מייל ולמג'יקוד?
התמונות לפחות עוברות סינון.
הנה האשכול מהפורום הישן. -
יתכן שחסימת פורומים מסוימים מתוך הפורום לבקשת המשתמש תפתור חלק מהבעיות.
כל בכל אופן ידוע לי שעשו בחלק מהקהילות.
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@administrators אולי.. אני חושב בקול.. לא יאהבו את הרעיון שלי אבל לפחות זה יחדד את הנקודה הבעייתית.
אולי.. כל הג'מבו מייל הזה ואפילו מג'יקוד ודומיו, כל הקבצים יהיה חסומים ויוכלו לשלוח אותם לבדיקה, אבל במסלול מהיר שלא יבדקו את התוכן לעומק כמו ביוטיוב (כי כרגע זה הרי פתוח לגמרי..) אלא בכללי שלא מדובר בסרט וכדו' או משהו בעייתי בעליל.
עם דגשים בהזרקות לתוך האתרים הנ"ל (ע"ע ויקיפדיה) ובתגובה לפניה במרכז הפניות שהקובץ לא מסונן או בהכרח נקי, אלא רק נבדק לשלול תוכן בעייתי ממש.
ניתן לדרג את זה אוטומטי כX נקודות (נניח 10) כמו בבדיקת דיווח תוכן שלילי, כי אין שם הרבה התעסקות..
הבעיה היא כמובן שאז במו ידי הבודקות הם יאשרו משהו שלא בהכרח נקי אבל גם לא מלוכלך, מנגד כעת זה לגמרי פתוח ללא שליטה כלל..
-
אגב, אני בטוח שמי שיאסוף את הלינקייאדה של הקבצים מאתרי השיתוף הפתוחים ויעלה אותם לפה בצורה מסודרת עם הסבר קל ייחסם לאלתר..
-
כל העניין על גמבו מייל ומגיקוד, זה עניין אישי שזה אומר יש הרבה אנשים בנטפרי שחושבים שדרייב אמור להיות פתוח לגמרי, ולעומת זאת יש שחושבים להיפך.
לכן אולי נציע לבעלי נטפרי שמי שירצה את דרייב וגמבו פתוח אז לו זה יהיה פתוח ומי שרוצה את זה חסום אז שיהיה חסום. -
אכן ...
והאם יש שם סינון תמונות??? -
@אאאאאאא קצת טפשי מה שעשית
למה נתת מראה מקום איפה יש סירטונים
בבקשה מחק אותי כבר הכשלת אל תכשיל עוד אנשים
תודה אני גם רוצה למחוק את ההודעה בבקשה כשראית את זה תן לי מוניטין שאדע ואמחוק הודעה זו
ואדרבא אולי זה טוב מה שעשית כך יחסמו את זה יותר מהר -
@מיסטר-מ יש הבדל משמעותי בין החברות, אין להשוות כלל, אם כי גם בפתוחים ישנם בעיות.
הבעיה המרכזית זה האתרים/פורמים שנותנים במה לשיתופם. -
פוסט זה נמחק!