נטסטיק אלחוטי - מתנתק, נכבה, יושן...
-
קיים כזה דבר שאחרי כל התקנה מחייב שוב את הקוד אבל בעיקרון זה אמור לשמור את הפרטים על הסטיק,
ממליץ לפנות לספק שלך או על מי שקנית אצלו את הנטסטיק -
כשהנטסטיק מחליט להכבות צריך להפעיל אותו מחדש, כשהוא מחליט להתנתקצריך להקיש את הקוד מחדש, כשהוא מחליט לישון צריך להקיש על קונקט לחדש את החיבור, בקיצור, נטסטיק זה הוא כמו בן אדם, והקונה אותו קנה אדון לעצמו.
הספק אומר כי זהו מנגנון כזה כדי לחסוך בסוללה, אבל גם כשהוא נטען לא עוזר, כנראה הוא מיועד למי שיש לו זמן מיותר... -
@פרלמן-משה אמר בנטסטיק אלחוטי - מתנתק, נכבה, יושן...:
כשהנטסטיק מחליט להכבות צריך להפעיל אותו מחדש, כשהוא מחליט להתנתקצריך להקיש את הקוד מחדש, כשהוא מחליט לישון צריך להקיש על קונקט לחדש את החיבור, בקיצור, נטסטיק זה הוא כמו בן אדם, והקונה אותו קנה אדון לעצמו.
הספק אומר כי זהו מנגנון כזה כדי לחסוך בסוללה, אבל גם כשהוא נטען לא עוזר, כנראה הוא מיועד למי שיש לו זמן מיותר...איזה נטסטיק יש לך?
יש נטסטיקים מצוינים שמהירים כמו חיבור קוי. -
הנטסטיק הוא מחברת ZTE
כל רבע שעה 20 דק' עושה בעיות, מעניין שבנתיים אין אף אחד פה שנתקל בבעיה כזאת.
ואם תרצו, הרי שתוך כדי כתיבת דברים אלה, שוב המסך מראה 2 חיצים הפוכים, מה שמסמן כי הוא מנסה להתחבר שוב... -
שווה לנסות להגדיר פרופיל חיבור בווינדוס כך שלא יהיה כלל צורך בהפעלת התוכנה
-
אם שייך לפרט יותר, איך מגדירים?
-
פוסט זה נמחק! -
לוח בקרה / מרכז הרשת והשיתוף / הגדר חיבור או רשת חדשים / התחבר לאינטרנט
-
אם ש לך ווינדוס 10 או אולי גם 7 ישנה אפשרות קלה יותר להגדיר חיבור,
אם כן כתוב לי כאן ואפרט. -
יש לי וינדוס 10, תודה מראש.
-
שלום רב,
בצד שמאל של שורת המשימות יש ללחוץ על סמל הרשת וכשמופיעה הרשת הרצויה יש ללחוץ ולמלא לפחות את הAPN
ושאר הפרטים, אך אם זה לא עובד אפשר לנסות לברר אצל ספק (לא בנטפרי) את שאר הפרטים
נ.ב. אם חלון הרשת נעלם יש להחזיק את כפתור ווינדוס לחוץ,
מצורף בזה קישור לAPN והפרטים שיש למלא בכל ספק
https://www.prepaidisraelisim.com/APN_Settingsבהצלחה
-
@משה-לוי
זה דווקא מאוד מעניין
זה עובד גם על ספקי נטפרי?
כי אני חושב שאצלי הההגדרות שונות
למשל בסיסמה -
לי יש סים של 019 וצריך רק את הAPN
בקישור שצורף תוכל לראות בדיוק אלו פרטים צריך למלא אצל כל ספק
בהצלחה -
האם יש נטסטיק אלחוטי שפועל רצוף?
-
מה נקרא רצוף
-
הסבל של נטסטיק שנכבה כל 20 דקות או שמאבד קשר עם המחשב, הולך ומכביד, מפתיע אותי שכנראה הנני יחיד שנפלתי עם זה, אני מחפש לקנות אלחוטי חדש מסוג טוב, כדי שלא ליפול בפח שוב.
וכל העוזרים והמסייעים יתברכו מן השמים. -
http://www.ebay.co.uk/itm/Unlocked-Huawei-E303-HSDPA-7-2M-3G-USB-Dongle-USB-Stick-Mobile-Broadband-Modem-/282364990687?epid=858853506&hash=item41be43d4df:g:-vwAAOSw2gxYqBAC
מומלץ בחום עד כמה שידוע לי אין לו דור 4 אבל מהירות מספיקה למי שלא מוריד קבצים ענקיים
מתחבר אוטומטית לווינדווס לאחר הגדרה פשוטה
על המוכר הספיצפי איני יודע פשוט זה ההצעה הכי זולה אפשר גם לחפש בעוד אתרים אבל איביי הכי אמין כדאי גם לבדוק את זמן המשלוח בדרך כל UK יותר מהיר